Galatasaray'da Sıcak Saatler!!!

Galatasaray teknik direktörü Ahmet Kaptan sabah saatlerinde yönetim kurulu ile yaptığı görüşme sonrasında istifa kararını basın mensuplarına açıkladı. Ahmet Kaptan yaptığı açıklamada " Galatasaray benim yuvam benim evim ama bazen herşey istediğiniz gibi olmuyor bu yüzden yönetimle karşılıklı olarak görüşerek ayrılma kararını aldık. Tüm alacaklarımdan feragat ettim. 2 sezondur bu kulüpte yaşamış olduğumuz başarılar tüm Türk halkının takdirinde ve bu takım benden sonrasında gelecek olan hoca ile de daha ilerilere gidebilecek kapasitede oyuncularla dolu bu yüzden gözüm hiç bir şekilde arkada değil. " diyerek sözlerini noktaladı. Gazetecilerden gelen başka bir takımla görüştüğünüz yönünde haberler var bu doğru mu şeklinde ki soruya "ilerleyen saatlerde gerekli açıklama yapılacaktır." şeklinde kısa ve akılları karıştıran bir açıklama ile basın toplantısını sonlandırdı.

ARSENAL F.C BASIN AÇIKLAMASI

Arsenal F.C yönetimi olarak görevden ayrılan teknik direktörümüz Arsene Wegner'in yerine sabah saatlerinde Galatasaray Spor Kulübü ile sözleşmesini karşılıklı fesh eden Ahmet Kaptan ile anlaşmaya vardığımızı kamuoyuna duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

Arsenal F.C Yönetimi

Arkadaşlar yeni bir macera başlıyor artık topçularla birlikte daha ileriye taşıyacağız kariyerimizi bakalım neler olacak