Yahu şu numara sorununu nasıl çözeceğiz? Çok canımı sıktı bu sorun..
Yahu şu numara sorununu nasıl çözeceğiz? Çok canımı sıktı bu sorun..
Ben de diyorum ki 3-5 oyuncu sakatlansa da takimda herkes sans bulsa ve catlak sesler cikmasa.
Bu numara sorunu bi bende mi yok acaba...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
15.3.2 an itibariyle çıktı.
3.2 :
We've released a small update for FM15, bringing it to version 15.3.2, is available to download from Steam now. To get the update, simply exit your game, quit Steam and restart as normal. Your update should start automatically.
This is a very limited update primarily to address the following:
Safety check for frozen animations
Fixed rare crash on startup
Facebook API policy change
Updates to licensed assets
Transferde canımı sıkan bir durum var x oyuncuya teklif yapıyorum adamlar sürekli fiyat yükseltiyor kabul etmiyorlar teklifi. Sonra başka bir takım gelip teklif yapıyor o oyuncuya, atıyorum 7 m € veriyorlar sonra bende direk onların verdiği parayaı veriyorum ama bu sefer onların teklifi kabul edip benim teklif yine kabul etmiyorlar. Üstüne birde 7 değil 14 miyon teklif ediyorlar bana bu şekilde birsürü toppçu elimden kaçtı buna çare var mı ya?
3.2'de değişen bişiler var mı bizim ligle ilgili ?
Safety check for frozen animations -
Bu olay zannımca sahada zombiye dönen oyuncu sorununa işaret ediyor . Eğer öyleyse 3 boyutlu maç yapabilirim artık![]()
steam : aytekin79
Aynı ligdeysen.. Rakip kulüpten alıyorsan.. Kısacası potansiyel tehditsen yaparlar bunu.. Atıyorum Trabzonspor'sun. G.Saray'dan Sneijder'i istiyorsun. G.Saray sana satacağına gider Akhisar'a veya Malmö'ye satar.
Ya da
İstediğin kulübün hocasıyla iletişimin kötüdür, gıcıklık yapıyordur.
15.3.2 güncellemesi kayıtlı oyunda etkin oluyormu
15.3.2 ile ne değişmiş arkadaşlar? Ne zamandır oyuna girmiyorum sıkıcı geldi son zamanlarda. Baya uzun bir ara vermiştim oyuna fakat yeni güncellemeyi görünce yeni bir kariyer açmaya karar verdim. 15.3.2 26 mb lıkmış baya küçükmüş sizce yakın zamanda büyük bir güncelleme gelme ihtimali var mı, dediğim gibi yeni bir kariyere başlayacağım eğer tekrar güncelleme gelecekse elimde patlamasın yeni kariyer.iyi oyunlar herkese.
Yok ya aynı lig değil. Ben anlamadım ya .
bilgisi olan yok mu arkadaşlar yeni güncelleme ile neler değişti
Öyle yeni kariyer açtıracak kadar bir değişiklik yok dostum.
- Safety check for frozen animations (3d maç motoruyla alakalı bir durum.)
- Fixed rare crash on startup when using unmapped network drive (oyunu başlatırken meydana gelen bağlanılamayan ağ problemini çözen bir durum)
- Facebook API policy change (Facebook API politika değişikliği.)
- Updates to licensed assets (Lisanslı etkenler hakkında ufak bir güncelleme.)
Forma numarası sorunu devam ediyor
Online oyunda sorun var mı anlamadım biz online oynayamıyoruz da acaba bu db den mi kaynaklı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Numara olayını hallederler diye düşünmüştüm.
yeni güncelleme daha kötü oldu sanki
yaa arkadaşlar türkiye ligi oynuyorum sezon başı 28 oyuncu kaydediyorum. daha sonra sakat, cezalı yada milli takımda olanlar olduğu için yeni oyuncu alamıyorum kadroya. 28 numara olduğu için numara veremiyorum ve maça giremiyorum oyun tıkanıyor. nasıl çözümü var ?
Şu numara ve tr kupası sorununu nasıl halletmemişler yahu? 2 tane kural değişikliği yapmak çok mu zor?
15.3.1deki tek update cardiff takımının forma renginin düzeltilmesi idi. İngiltere 2.ligindeki takımın forma renkleri yanlış girildi diye güncelleme çıkartabiliolar ama tüm türkiye ligine etki eden yanlışlarını düzeltmek için bi güncelleme yapamıyorlar sdfdsf
Şu kariyere bir bakabilir misiniz?
Adam İspanya 4. liginden takımı alıp her sene küme çıkmış. Üstelik hiç transfer yapmamış. Nasıl oluyor?
One Day We'll Basque in Glory II - Page 3
FM Gazetesi
Oyunu bu haliyle kabullenmeye başlayın bence. Oyuncuların sitem etmelerini azaltsalar gerisi bana yeter.