Anket Sonuçlarını Görüntüle: 4. Yıldızı İlk Hangi Takım Kazanır ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

10 40.00%
  • Galatasaray

15 60.00%
1 ile 30 arası toplam 271 sonuç

Konu: Fenerbahçe& Galatasaray |2.Sezon |

Hybrid View

Nesil
    2014

İşte Fm'nin en büyük saçmalığı şuan Si Games'i dava etsem sanırım ciddi bir tazminat kazanırım. Bir kere Kadıköy'deki FB - GS maçları 3 ihtimalli değil 2 ihtimalli, oyun da bunu nasıl yapamazlar çok garip. Yani şuan oyundan çok soğdum bu oyunda hiç bu kadar gerçek dışı bir olaya bugüne kadar rastlamamıştım

Maç için söylenecek bir şey yok Si Games gerçekçi bir oyun yapmış olsa bizim adımız Kadıköy'de 1-0 önde başlardı. Şuraya bak üstelik bir de GS hiç haketmeden kazandı.

Maç Sonu Kadıköy

@BaGa TaRKaN 'ın Bedduasından önce takım Barcelona gibi oynarken adam nasıl kalpten beddua ettiyse takım ters düz oldu GS maçından sonra 2 sakat sonraki maçlarda da takım full kevgire döndü

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Quote Originally Posted by Barak View Post
    İşte Fm'nin en büyük saçmalığı şuan Si Games'i dava etsem sanırım ciddi bir tazminat kazanırım. Bir kere Kadıköy'deki FB - GS maçları 3 ihtimalli değil 2 ihtimalli, oyun da bunu nasıl yapamazlar çok garip. Yani şuan oyundan çok soğdum bu oyunda hiç bu kadar gerçek dışı bir olaya bugüne kadar rastlamamıştım

Maç için söylenecek bir şey yok Si Games gerçekçi bir oyun yapmış olsa bizim adımız Kadıköy'de 1-0 önde başlardı. Şuraya bak üstelik bir de GS hiç haketmeden kazandı.

Maç Sonu Kadıköy

@BaGa TaRKaN 'ın Bedduasından önce takım Barcelona gibi oynarken adam nasıl kalpten beddua ettiyse takım ters düz oldu GS maçından sonra 2 sakat sonraki maçlarda da takım full kevgire döndü

Hiç Güleceğim Yoktu Neşem Yerine Geldi Sayende

Ha! Şöyle Hep Sen mi Ezcen Milleti [MENTION=297368]Mazzara[/MENTION]'ya da Nasip Olsun Biraz

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Derbiyi Muslera almış. Tebrik ederim Mazzarayı. ŞL de de çok iyi gidiyor GS.
    FB nin Akhisar beraberliği kötü olmuş. Lig daha uzun hiç bir şey belli değil. GS nin ŞL maçlarıda olması 4.yıldız için dezavantaj ama ben ŞL yi daha çok önemsiyorum
    Muslera inanılmazları çıkardı. Bizim Volkan kalede var mı yok mu belli değil

Quote Originally Posted by sogutumu View Post
    İşte gerçek Galatasaray ruhu. Helal olsun
    Quote Originally Posted by RisingSun View Post
    Şimdi bizim Kadıköy efsanemiz bitti mi

Sow'u erken satmışsın, sezon sonunu bekleseydin 30M'e okuturdun. John Guidetti'yi bedelsiz olarak transfer ederek yerini doldurabilirsin.
    Aynen bitti Efsanemiz ya Sezon sonunu beklmeyi isterdim hatta o kadar beklesem hiç satmazdım ama takım uyumunu bozmya başladı birazda mecbur kaldım.

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Hiç Güleceğim Yoktu Neşem Yerine Geldi Sayende

Ha! Şöyle Hep Sen mi Ezcen Milleti @Mazzara'ya da Nasip Olsun Biraz
    Mazzara bu kariyerde fena ezecek gibi duruyor. Adam ŞL'de bile efsane puan aldı.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri