1 ile 30 arası toplam 384 sonuç

Konu: FM 15 Oyun İçersinde Karşılaştığınız İlginç ve Komik Olaylar

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Dakika 85 skor 1-1 şu pozisyon gol oldu ve hakem Carlos ofsayt'ta gerekçesiyle iptal etti..Burada paylaşmamın asıl sebebi ise bu kariyerimde bu tarz hatalı iptal olayının 4-5 kez başıma gelmesi. Almadığım bir SS vardı 2 sezon önce Chelsea maçında 94. dakikada ofsayttan yediğim gol sonrası şampiyonluk yarışında son haftalara 5 puan geride girmek zorunda kaldım. Oyun bug'u desem mi acaba?? Başına bu tarz hatalı ofsayt gelen var mı?

Quote Originally Posted by La BruJiTa View Post
    Dakika 85 skor 1-1 şu pozisyon gol oldu ve hakem Carlos ofsayt'ta gerekçesiyle iptal etti..Burada paylaşmamın asıl sebebi ise bu kariyerimde bu tarz hatalı iptal olayının 4-5 kez başıma gelmesi. Almadığım bir SS vardı 2 sezon önce Chelsea maçında 94. dakikada ofsayttan yediğim gol sonrası şampiyonluk yarışında son haftalara 5 puan geride girmek zorunda kaldım. Oyun bug'u desem mi acaba?? Başına bu tarz hatalı ofsayt gelen var mı?
    Daha önce ben de 2 kere felan paylaşmıştım böyle bir durumu. fm'de hatalı ofsayt kararı ile iptal edilen golleri ilk defa bu seride görüyorum. üstelik birçok kez oldu bu.

Buna bug demek hata olur. Gerçek hayatta da hatalı kararlar veriliyor, bug diyebiliyor muyuz? O yüzden bunların olması benim için olumlu bir durum. oyunun dışında şahsi hakem kararları biraz da gerçekçilik katıyor.

Senede 1 yada 2 kere ya oluyor ya olmuyor. o yüzden benim için sorun değil. oyuna böyle bir durum eklemişler, ancak bunu kontrol edemeyip her iki maçta bir golüm iptal edilseydi o zaman gerçekten sorun olabilirdi...

Bir çok şeyi kontrolsüz şekilde oyuna ekleyen sigames yetkililerinin bunu kontrol altında tutabilmesi aslında çok önemli bir durum. yoksa aşırı tepki alabilirlerdi.

Mesaj Yetkileri