Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
Hocam al efsane olmuş devamını bekliyoruz Transferlerinide bekliyorum dikkat ettim aldığın adamlardan %70 ila 90 verim alıyorsun yani çürük adam almıyorsun
Elimden geldiğince ince eleyip sık dokuyorum transfer konusunda.Özellikle bizim için Avrupa Kupalarında seviyeyi yükseltecek oyuncuları almak önemli.Ama bu kupalarda elemelerden katılıyoruz ve eğer elemelerde elenirsek aldığımız fazla yabancı oyuncular elimizde patlayabiliyor.2.yıl bunu çok yaşadım bu sene daha kemik bir yabancı oyuncu grubum var fazla değişmiyor.İnşallah birdahaki seneye daha güçlü bir ekiple mücadele edeceğiz Avrupa'da.

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
Eleriz deplasmanda bence.
Malesef hocam kalite farkı kendini gösterdi

KARABAĞ FK - VALENCİA C.F 2.MAÇ

Malesef kalite farkı burada kendini gösterdi.İlk maçtaki gibi atak oyun tercih ettim.Nedeni ben bu oyunda savunma yapamıyorum.Yani şöyleki sen ne kadar güzel kapanırsan kapan maç moturu sana o golü bir şekilde yediriyor ve düğüm çözülüyor.Ama uzaktan şut ama orta şut karışımı gol veya penaltı.O yüzden ilk maçtaki gibi oynadık güzelde oynadık pozisyonda bulduk attığımız gol kalecilerinin hatasıdır.Degajı orta sahada bizim adama nişanlayınca Timbo jeneriklik bir gol attı.Oyuncularımızı canı gonülden kutluyorum.Buraya kadar gelip Azerbaycan için muazzam bir işe imza attılar.Her yeni sezon bizim için yeni bir macera.Ve bu macerada olmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Lig Fikstürü Ve Puan Durumu (Lig 18 maçtan ibarettir.Orjinali ligin 36 maç ama yamada fikstürde büyük boşuklar var bununla ilgili sezon içinde editörden düzenleme yapabilir miyim ? 40 45 gün maç oynanmadığı oluyor. )

Lig elimizden gitti bence son üç maç kaldı.Bunu biraz Avrupa Liginin verdiği rehavete bağlıyorum.Araya sakatlıklarda girince bu sezon böyle oldu.En azından Azerbaycan Kupasını alıp sezonu boş geçmek istemiyoruz.