Anket Sonuçlarını Görüntüle: 4. Yıldızı İlk Hangi Takım Kazanır ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

10 40.00%
  • Galatasaray

15 60.00%
1 ile 30 arası toplam 271 sonuç

Konu: Fenerbahçe& Galatasaray |2.Sezon |

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Galatasaray atağa kalkmış,hiç düşmeden devam eder umarım,derbi de Arena'da oynanacak,bırakma ligi başkan

Bir de Galatasaray'ın da transfer geçmişini görebilir miyiz ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Ligde İlk 2 Kopmuş Gitmiş Galatasaray Savunması İlk Yarıda Mükemmele Yakın Bir Oyun Sergilemiş. Fenerin Mevcut Yabancılarını Postalamışsın Darısı Emenike'nin Başına
    Abi Emenike oyunda çok çok iyi ya genelde hep sonradan oyuna girdi ama sürekli golle buluştu bu performansı sürdüğü sürece ve takımda mutlu olduğu sürece göndermeyi düşünmüyorum açıkçası

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    neler olmuş öyle yahu neler olacak diye merakla bekliyoruz sanki dizi
    GS hala namağlup bende merak ediyorum nerede takılacak

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Lig gerçekten çok heyecanlı geçiyorGS ye ŞL de kolay rakip çıkmış.Bilbao yu yener GS.
    FB Diegodan iyi verim alıyormuş.
    Diego maalesef yolcu, çünkü oyunda şöyşe bir bug var. Sow'u satınca Diego ayaklanma çıkardı. Ona kulübe takviye yapacağımı söyledim. Sow satışından sonra kulübe 3 transfer yaptım. Verilen sözlere baktığımda Diego hala Menajerin transfer çalışması yapmamasından dolayı mutsuzluğu var. O yüzden Diego'yu satışa çıkardım ama onun kadar ve hatta belki daha etkili bir OOS takıma gelecek.

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Galatasaray atağa kalkmış,hiç düşmeden devam eder umarım,derbi de Arena'da oynanacak,bırakma ligi başkan

Bir de Galatasaray'ın da transfer geçmişini görebilir miyiz ?
    Arkadaş online değil, GS'nin transfer geçmişi şu şekilde

Bu da Galatasaray'ın inanılmaz galibiyet serisi, GS'yi Süper kupa da yendiğimizden beri ne ligde ne ŞL'de ne Ztk'da mağlubiyet almadı. [MENTION=1532]BaGa TaRKaN[/MENTION] bir beddua'da buraya rica ediyorum

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri