Originally Posted by
BaGa TaRKaN
Ligde İlk 2 Kopmuş Gitmiş Galatasaray Savunması İlk Yarıda Mükemmele Yakın Bir Oyun Sergilemiş. Fenerin Mevcut Yabancılarını Postalamışsın Darısı Emenike'nin Başına

Abi Emenike oyunda çok çok iyi ya genelde hep sonradan oyuna girdi ama sürekli golle buluştu bu performansı sürdüğü sürece ve takımda mutlu olduğu sürece göndermeyi düşünmüyorum açıkçası 

Originally Posted by
olgunege75
neler olmuş öyle yahu neler olacak diye merakla bekliyoruz sanki dizi

GS hala namağlup bende merak ediyorum nerede takılacak

Originally Posted by
rexpo1994
Lig gerçekten çok heyecanlı geçiyor

GS ye ŞL de kolay rakip çıkmış.Bilbao yu yener GS.
FB Diegodan iyi verim alıyormuş.
Diego maalesef yolcu, çünkü oyunda şöyşe bir bug var. Sow'u satınca Diego ayaklanma çıkardı. Ona kulübe takviye yapacağımı söyledim. Sow satışından sonra kulübe 3 transfer yaptım. Verilen sözlere baktığımda Diego hala Menajerin transfer çalışması yapmamasından dolayı mutsuzluğu var. O yüzden Diego'yu satışa çıkardım ama onun kadar ve hatta belki daha etkili bir OOS takıma gelecek.

Originally Posted by
europeanconquer
Galatasaray atağa kalkmış,hiç düşmeden devam eder umarım,derbi de Arena'da oynanacak,bırakma ligi başkan
Bir de Galatasaray'ın da transfer geçmişini görebilir miyiz ?
Arkadaş online değil, GS'nin transfer geçmişi şu şekilde

Bu da Galatasaray'ın inanılmaz galibiyet serisi, GS'yi Süper kupa da yendiğimizden beri ne ligde ne ŞL'de ne Ztk'da mağlubiyet almadı. [MENTION=1532]BaGa TaRKaN[/MENTION] bir beddua'da buraya rica ediyorum 
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (: