Takımı en başından sistematik olarak kurdum şöyleki sezon başında takıma ağırlıklı olarak İspanyolları topladım, malum takıma bütçe çıkarmak maaş bütçesini açmak ve maaş yükünü hafifletmek adına kiralık oyunculara yöneldik bu bağlamda geçen sezon Traore ve Munir Barça'dan kiralandı. ( İspanyol oyuncular olarak )

Ara transfer ve sezon sonu transfer döneminde yine İspanyol ve İspanyollarla aynı dili konuşan Arjantinlilere yöneldim takım Dünyanın en iyi futbolcuların çıktığı Arjantin ve İspanyollara yönelik kuruldu. Sadece Juan Jesus ayarında bir Arjantinli yada İspanyol bulamadım. Tek Brezilyalı takımda o Zapata'nın da 2. uyruğu Arjantin bu arada

Transferlerde en üzüldüğüm nokta Gaston Gil Romere bize gelmeden önce 3-4 ay sakat geldi halen sakat 1 ay daha yok. GS maçından
sonra 3 ay sakatlanan Traore biraz geriledi Ama Traore geçen sezon yaklaşık 10 maç kaçırsa da asit kralı oldu.

Jese'nin de performansını beğenmedim geri yolladım. Onun yerine Halilovic'i kirladım. Alper'de orada büyük alternatif.

Sezon başından beri yaptığım sistematik dönüşümde en önemli nokta hiç kuşkusuz bütçeydi maaş bütçesini o kadar transfere rağmen hala ilk sezonun 20 milyon euro altında, sezon sonu sözleşmesi bitecek Caner'e yeni teklif yaptıktan sonra burası 39 falan olur o şekil kalır sanırım.

Tarihin en iyi Fenerbahçe'si benim için bu şekilde, tabiki beğenmeyenlere veya daha iyisini yapabilecek olanlar vardır Onlara ve her türlü eleştiriye açığım. ( Şuan Bütçemizinin BJK'nin ilk sezon başlangıç maaş bütçesi olduğunu unutmayalım )