Anket Sonuçlarını Görüntüle: 4. Yıldızı İlk Hangi Takım Kazanır ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

10 40.00%
  • Galatasaray

15 60.00%
1 ile 30 arası toplam 271 sonuç

Konu: Fenerbahçe& Galatasaray |2.Sezon |

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Şampiyonu deplasmanlar belirler demiştim. Eğer danışıklı dövüş yoksa helal olsun [MENTION=297426]Barak[/MENTION]'a iyi kovaladı ve haftalardır beklediği fırsat son maç geldi ayağına..

İki takım da ligin üstünde transferler yapmış. Ama en beğendiğim transfer Ruben Neves transferi oldu [MENTION=297368]Mazzara[/MENTION]'nın. Sürekli oynatırsa neyi kastettiğimi hep birlikte göreceğiz.

Yeni sezonda başarılar iki tarafa da
    Steam ID : byildirim04

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    arkadaşlar ikinizi de tebrik ederim Barak hocam lig bitmeden öyle bir açıklama yaptın ki sanki gs şampiyon oldu sandık seni tebrik ederim

bu sezon transferlerde gs daha iyi gibi
    GS'lilerin biraz hayallerini yıkayım dedim

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Şampiyonu deplasmanlar belirler demiştim. Eğer danışıklı dövüş yoksa helal olsun @Barak'a iyi kovaladı ve haftalardır beklediği fırsat son maç geldi ayağına..

İki takım da ligin üstünde transferler yapmış. Ama en beğendiğim transfer Ruben Neves transferi oldu @Mazzara'nın. Sürekli oynatırsa neyi kastettiğimi hep birlikte göreceğiz.

Yeni sezonda başarılar iki tarafa da
    O nasıl bir ithamdır ya adam geri zekalı mı namağlup şampiyon olacakken son hafta yenilip bana bıraksın ligi, hani oyunu tek başına oynasam save load'ı anlarım da bu ithamı anlamak çok güç
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Barak View Post
    O nasıl bir ithamdır ya adam geri zekalı mı namağlup şampiyon olacakken son hafta yenilip bana bıraksın ligi, hani oyunu tek başına oynasam save load'ı anlarım da bu ithamı anlamak çok güç
    Aldırma [MENTION=297426]Barak[/MENTION] . Son haftaya kadar umutla şampiyonluğu kovaladın ve son hafta da amacına söke söke ulaştın , sıkıntı yok yani..

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    iki takımın da transferlerini çok başarılı buldum, helal olsun. özellikle fiyat/performans olarak düşünürsek efsane transferler oldu şimdiden.

sormak istediğim bir diğer konu altyapılar ne durumda? bu sene genç çıktı mı? gözden kaçırmış olabilirim o mesajlarınızı. ayrıca türk oyuncuları kadronuza katmanızı ve onlar üzerinden gelişmenizi görmek isterim. ne kadar kural dahilinde olsa da yabancılar karmasıyla kariyerden alınan keyif bir miktar düşebilir.

ayrıca kariyer sahibi iki arkadaşa da bir kaç oyuncu tavsiye etmek istiyorum, fena gençler değil, dilerseniz göz atarsınız.

rasmus thelander (DC)

Lucas villarruel (MC)

Benjamin Andre (DR)

Pione Sisto (MR)

Kendi payıma konuşmak gerekirse benim alt yapımdan çıkan bir oyuncu olmadı açıkçası. Tesis olarak 6,5 milyon euro bir antrenman tesisi geliştirmesi yaptık. Yaklaşık 2 ay sonra tesis bitecek şuanki tesis 4 yıldız sanırım bitince 4,5-5 falan olur. Bunu neden söyledim amacım genç oyuncu çıkarmak değilde elimdeki gençleri tesis ve antrenörlerle geliştirmek.. Tabiki çıkarsa artısı çok büyük olur.

Transfer önerilerine gelince Sisto benim hep listemdeydi. 6,5 Milyon Eruo serbest kalma maddesi vardı. O maddeyi ben dahil 7-8 kulüp aktifleştirdi. Ama oyuncu Valencia'yı tercih etti. Eğer onu alsaydım Adame Traore'yi geri yollaycaktım. Tabiki kulüpte Traore varken Sisto'nun gelmemesine çok üzülmedim. Açıkça konuşmak gerekirse Traore takımda olmasaydı. Sisto'yu Valencia'ya yar etmezdim

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Aldırma @Barak . Son haftaya kadar umutla şampiyonluğu kovaladın ve son hafta da amacına söke söke ulaştın , sıkıntı yok yani..
    Eyv hocam

BU ARADA DEĞİL TÜRKİYE CUMHURİYETİ-OSMANLI'DAN BU YANA GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ OYUNCULARDAN BİRİNİ ÜLKEYE GETİRMEK İÇİN GİRİŞİMLERE BAŞLADIM.
    GELECEK KİŞİ
    BREZİLYA MİLLİ TAKIMININ DEĞİŞİLMEZİ BANA GÖRE O MEVKİSİNİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ OYUNCUSU

O PASTA'DA GERÇEK BİR ÇİLEK

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri