Originally Posted by
MelihTrezeguet
iki takımın da transferlerini çok başarılı buldum, helal olsun. özellikle fiyat/performans olarak düşünürsek efsane transferler oldu şimdiden.
sormak istediğim bir diğer konu altyapılar ne durumda? bu sene genç çıktı mı? gözden kaçırmış olabilirim o mesajlarınızı. ayrıca türk oyuncuları kadronuza katmanızı ve onlar üzerinden gelişmenizi görmek isterim. ne kadar kural dahilinde olsa da yabancılar karmasıyla kariyerden alınan keyif bir miktar düşebilir.
ayrıca kariyer sahibi iki arkadaşa da bir kaç oyuncu tavsiye etmek istiyorum, fena gençler değil, dilerseniz göz atarsınız.
rasmus thelander (DC)
Lucas villarruel (MC)
Benjamin Andre (DR)
Pione Sisto (MR)
Kendi payıma konuşmak gerekirse benim alt yapımdan çıkan bir oyuncu olmadı açıkçası. Tesis olarak 6,5 milyon euro bir antrenman tesisi geliştirmesi yaptık. Yaklaşık 2 ay sonra tesis bitecek şuanki tesis 4 yıldız sanırım bitince 4,5-5 falan olur. Bunu neden söyledim amacım genç oyuncu çıkarmak değilde elimdeki gençleri tesis ve antrenörlerle geliştirmek.. Tabiki çıkarsa artısı çok büyük olur.
Transfer önerilerine gelince Sisto benim hep listemdeydi. 6,5 Milyon Eruo serbest kalma maddesi vardı. O maddeyi ben dahil 7-8 kulüp aktifleştirdi. Ama oyuncu Valencia'yı tercih etti. Eğer onu alsaydım Adame Traore'yi geri yollaycaktım. Tabiki kulüpte Traore varken Sisto'nun gelmemesine çok üzülmedim. Açıkça konuşmak gerekirse
Traore takımda olmasaydı. Sisto'yu Valencia'ya yar etmezdim

Originally Posted by
aytekin79
Aldırma @
Barak . Son haftaya kadar umutla şampiyonluğu kovaladın ve son hafta da amacına söke söke ulaştın , sıkıntı yok yani..
Eyv hocam
BU ARADA DEĞİL TÜRKİYE CUMHURİYETİ-OSMANLI'DAN BU YANA GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ OYUNCULARDAN BİRİNİ ÜLKEYE GETİRMEK İÇİN GİRİŞİMLERE BAŞLADIM.
GELECEK KİŞİ BREZİLYA MİLLİ TAKIMININ DEĞİŞİLMEZİ BANA GÖRE O MEVKİSİNİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ OYUNCUSU
O PASTA'DA GERÇEK BİR ÇİLEK