Quote Originally Posted by roomonecool View Post
Ben yemedim zaten

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
Öncelikle İki takımı da 1.sezon daki başarılarından dolayı tebrik ediyorum2.Sezona gelirsek ikinizde birbirinden güzel transferler yapmışsınız Türkiye kalkındıracak iki takım oluşturmuşsun artık Dünya Barça-Madrid i değil FB-GS yi konuşacak

Dünya sadece FB'yi konuşacak

iyi feyk attı hocam sana
Şu Daniel Alvesi paylaşmasaydım ben de onu söyleyecektim 3 ŞL deyince.

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
Gönlümden ronaldinho geçti ama milli takımın değişmezi deyince daha aktif isimlere baktım, dani alves makul gözüktü. thiago silva falan olmaz herhalde dedim
Ronaldinho perte çıkmıştır artık

Şimdi normalda maaş bütçemize çok özen gösterdiğimiz aşikar şu soru gelmesi çok doğal hangi maaşla getireceksin veya boşuna mı o kadar bütçede düşürme yaptın gibi .... Hemen açıklıyorum

Normalde Dani Alves bizden 8 milyon Euro civarı maaş istiyor. Fakat ben oyuncuyu bedava aldığım için yaşı şuan 32 sonraki satıştan da kar etmeyeceğimi düşünerek oyuncuya %50 satış payı vererek maaşını primlerle birlikte 5 milyon euro'ya indirebiliyorum. Aslında oyuncuya bonservis vermediğimizi düşünürsek ve ayrıca Dani Alves'i alırsak Gökhan Gönül'ü 8-10 milyon Euro arasına satarız. Ayırca Gökhan'da 3 milyon euro maaş alıyor. Velhasıl Dani Alves free'nin de free'si oluyor