SON TRANSFERLERİM
Son takviyelerimi yerlilerden yana kullandım. Emenike yerine Adem Büyük ve Oğulcan Çağlayan'ı kadroya kattım.
Emenike'nin satılmasının sebebi yedekte rahat durmayacağı sebebiydi. Adem büyük takıma yedek Oğulcan ise Gelecek vadeden oyuncu olarak alındı.
Stoch'u ise sezonun başlangıcında satsam 7 milyon civarı kasaya para koyabilrdim. Gökhan Gönül'ün satılmasından sonra Stoch takımda
rekabet olmadığı gibi saçma bir söylemle takımda isyan başlatmaya kalktı. Bonservisi ile birlikte öneriler yaptım kiralık göndermeye çalıştım ama alıcı çıkmadı takım huzuru için bonservizsiz olarak elimden çıkarmak zorunda kaldım. Stoch'un yerine Yusuf ERdoğan ile yedek oyuncu anlaşması yaparak takıma kazandırdım.
Tüm oyuncu görünümü
Takım'da maaş bütçemiz hala BJK'nin ilk yıl verdiği maaş bütçesi kadar.
Mali Tablo gayet iç açıcı
Oyun durumu ise şuanlık bu şekil olası hatalara karşı haftalık kayıt alıyoruz. Oyunda editör kullanımı kapalı kimsenin aklında soru işareti kalmasın.
Svias maçı öncesi ilk 11'imiz
1.Hafta
Maçta 3 penaltı kullandık sebebi ise maçı komple Sivasın ceza sahası içinde oynadık. Zapata 6 golle ilk hafta krallıkta büyük bir yol katetti.
Maçtaki kırmızı karta itiraz ettik. Federasyon itirazımızı haklı buldu. Jesus'un cezasını kaldırdı.
![]()
Galatasaray Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçları
![]()
Şampiyonlar Ligi Grupları