aysal aday olmucakmis ama dursun ozbeke destek vercekmis basketbolada sponsor olcakmis. eger dursun ozbek kazanirsa.
aysal aday olmucakmis ama dursun ozbeke destek vercekmis basketbolada sponsor olcakmis. eger dursun ozbek kazanirsa.
sneijder be izledikce izleyesi geliyor insanin
https://twitter.com/GSarayHD/status/584781439650107392
Yahu ben yaşlı adam istemiyorum ya,sezon başında da bahsetmiştim genç teknik adam almalıyız diye,gidip 60 yaşına merdiven dayamış Prandelli geldi.Başkan genç olsun dedik 77 yaşında ki Duygun Yarsuvat geldi.
Ondan sonra Prandelli kovuldu,henüz 45 yaşında olan Hamza Hamzaoğlu getirildi,politik bir kaç sorun dışında mükemmel bir seçimdi.
Şimdi Mayıs ayında bir seçim daha var.Adaylar Turgay Kıran ( 66 ),Dursun Özbek ( 66 ) ve Adnan Öztürk (52)
Burada tabi ki Adnan Öztürk'ü istiyorum ben,nedeni sadece genç olması,yani rakiplerine göre genç.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Romanya arjantin macinda hagi-maradona mucadelesi topcunun dibiymis resmen be..
https://www.youtube.com/watch?v=fjuohM5Yi4s
Eyvahlar olsun
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Gençler mesajları silecektim normalde ama sanırım yakın arkadaşsınız, şakalaşıyorsunuzYine de dışarıdan farklı gözükebilir, smile kullanırsanız iyi olur
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hahaha valla hiç farklı falan görmüyorum ben,yesinler birbirlerini.
Arda'yı artık bende pek sevmem ama güzel laf koymuş,onun da paylaşılacak yeri burasıdır![]()
Galatasaray batiyor galiba![]()
Adnan Öztürk seçimden çekiliyor sağlık sorunları nedeniyle.
Bu adam başkan olacak bir gün,yıllardır olamıyor,her işte bir hayır vardır deyip gelecek yılları bekleyelim.
Şu Adnan Öztürk bi bana mı yanlış adammış gibi geliyor ya. Bu adamda GS'ye başkan olacak kapasite yok arkadaş, iyi bir yönetici olabilir ama başkanlık ayrı bir şey.
Özgür 20 yaşında,arkadaşları ona Einstein diyor.
Başkanlık nasıl oluyor kardeş,bizim millet başbakan böyle olur diye diye badem bıyıklıyı cumhurbaşkanı yaptı,sence nasıl olur başkan ?
Tepedekiler değişik diye bizim başkanımız da değişik olmak zorunda değil. Herkes yanlış yapıyor diye biz de yanlış mı yapıcaz? Nasıl olur anlatamam pek de Adnan Öztürk olmaz, bir şeyler eksik o adamda. Başkan dediğin aynı zamanda bi figür olacak, Ünal Aysal, Faruk Süren vs. Adnan Polat bile daha başkan şimdiki adaylardan.
Aslan'ın Ukraynalı rüyası! Sıcak temas... - Galatasaray
Şu haberde isimleri geçen oyunculardan 2 tanesi bile alınsa süper olur, fakat biz yine gider 25 yaş üstü, sözleşmesi bitmiş, paragöz topçular alırız.
Steam ID : byildirim04
rabiotu bir tek barca macinda izledim ben pek begenmedim agir bir oyuncu geldi bana. keske khedirayi alabilsek.
Beyler rahat olun, sezon sonu şampiyonuz. Fikstürümüz rahat ciddiyetle çıktıkları halde 7/7 yaparız. Fener'in çoğu maçı sıkıntılı. 31 Mayıs'ta kutlamaları yapacağız.
steam : aytekin79
melo ve semih kaya nın yavaştan da olsa monte olmaları lazım yoksa şampiyonluk elden gidecek.