Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 157 sonuç

Konu: Arda'nın Fiyatı Açıklandı

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

Arda şuan gerçekten lige iyi bir başlangıç yaptı... ve biranda tüm gözleri üzerinde buldu... herkes Ardayı konuşuyor... belli fiyatlar biçiliyor... ama unuttukları birşey var... bu yaştaki futbolcuların ruh hallerini... bu yaştaki bir oyuncuyu bir anda ön plana çıkarırsanız bu oyuncuların performanslarının düşeceğini hiçmi akıllara getirmiyorlar... çünkü daha düne kadar kimse Ardanın varlığından bile haberleri yokken... bir anda futbol gündemine Arda oturuverdi...

hafta sonu Galatasaray - V.Manisa maçını izliyorum.. maçı anlatan spiker V.Manisalı Selçuktan bahsederken Ardanın eski ev arkadaşı diye lanse ediyor... Ama Arda dan Selçuğun esik eve arkadaşı demiyor.... yahu Arda daha kimdir... yada kendi veya ülke takımına daha nekadar faydası olmuştur ki bukadar göklere çıkarıyorsunuz... yarın bi gün takım içerisinde huzursuzlukta başgösterir diğer genç oyuncular arasında... bunlar yalnızca düşünce ... ama lütfen biraz dikkat....

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Bana Arda yı övüyorsun demissin göster 1 tane Arda yı abartılı sekilde övdügümü gösteren yazıyı koy sonra konus.. Ayrıca Ribery ninde sözlesmesi vardı hatırlarmısın
    arda = elma
    ribery = armut

desem anlar mısın ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

kıskanmayı bırakında düşünün arda ileride süper gelişicek o yüzden fiyatı bukadar...
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Nedvedmania
    kıskanmayı bırakında düşünün arda ileride süper gelişicek o yüzden fiyatı bukadar...
    ardanın gelişeceğine katılıyorum kıskanılacağına ktılmıyorum . onu satarlar da böylece fakir fukara edebiyatı sona erer böylece ne hakem ne medya kısacası hiçbişey etki altına alınamaz .

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

ama çabuk harcanabilecek bir yetenek.... örneğin İbrahim Akın da Beşiktaşa geldiği ilk sene süper yetenekti... geleceğin yıldızı geldi diye lanse edildi... ama şimdiki düştüğü duruma bir bakın... devamlı yedek... girdiği pozisyonları değerlendiremiyor... takım arkadaşının attığı gole bile sevinmiyor... bunlar hepsi o eski günlerde onun yok yere göklere çıkarılmasının nedeni... bir iki maç kötü oynadımı çevresinde onu destekleyen kimseyi bulamayacak ve bir anda kendini yalnız hissedecek... onun içindirki bu tip genç oyuncuların ruh hallerini iyi anlamak lazım... ve o yönde eğilmeli ve desteklenmeli...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by el bandido
    örneğin İbrahim Akın da Beşiktaşa geldiği ilk sene süper yetenekti
    halen öyle ama ardaya yapılanalr senin de dediğin gibi harcadı adamı ..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by bortecine
    arda = elma
    ribery = armut

desem anlar mısın ?
    Nerden biliyosun ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Nerden biliyosun ?
    ikisinin birden parlayıp galatasarayda olmaları dışında bana benzerliklerini söyle .

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

ya adam 3 maç oynadı 888 tane msj yazıldı sonuçta çok gencç ve kimse ilerisi hakkında birşey yapamaz ve ayrıca bu kadar maç yapmış hiçbir oyuncu 15 milyon avro etmez ribery diyorsunuz adam zaten fransa da kendini gösterdi gs ye geldi burada da aynı şeyi tekrarlaynıca marsilya ya gitti ve performansı hep yüksekti dk da dolayısıyla ikisinin kıyaslanması imkansız.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

ikisinin birden parlayıp galatasarayda olmaları dışında bana benzerliklerini söyle .
    Belki Arda da para için bırakıp gidemezmi? (19 yasındaki adamın aklını celen klüp cıkamazmı) benzerlik istemissin onlarıda sayayım ikiside kaliteli oyuncu ikiside göze hemen batan oyuncu Ribery Avrupa klüplerinin listesinde Arda nında ayakları havalanmazsa 1-2 seneye kalmaz o da listeye girer
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

bana kalırsa arda daha fazla da gelişmez neden die sorarsanız aslında ben de bilmiyorum...
    şahsen ben bugüne kadar çok "geleceğin yıldızı" olarak görülen futbolcu gördüm ama hiç birinin de yıldız olduğunu görmedim...nedense ülkemizde bi futbolcu kendini geliştiremiyor...ben yabancı olsa bu fiyat ederdi görüşlerine de karşıyım...ama şunu düşünüyorum yabancı olsaydı değilde avrupa liglerinden bi kulüpte oynasaydı ederdi...çünkü adamlarda altyapı kavramı gelişmiş bizde ise altyapı çok kısıtlı

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by atlantis_fb
    bana kalırsa arda daha fazla da gelişmez neden die sorarsanız aslında ben de bilmiyorum...
    şahsen ben bugüne kadar çok "geleceğin yıldızı" olarak görülen futbolcu gördüm ama hiç birinin de yıldız olduğunu görmedim...nedense ülkemizde bi futbolcu kendini geliştiremiyor...ben yabancı olsa bu fiyat ederdi görüşlerine de karşıyım...ama şunu düşünüyorum yabancı olsaydı değilde avrupa liglerinden bi kulüpte oynasaydı ederdi...çünkü adamlarda altyapı kavramı gelişmiş bizde ise altyapı çok kısıtlı

bence olur veya olmaz demek için çok erken.

Arda bolye giderse sonu kotu olacak. Yahu niye fiyat aciklanip adami baski altina koyulurki.Sonucta genc ve gelecegi parlak bir yetenek.Ama direk utanmasalar Hakandan kaptanligi alip ardaya verecekler. O kadar buyuttuler cocugu. Isallah dedigim cikmazda bu cocugu medya ve yanindaki saksakcilar harcamaz

Nesil
    2005
    Yer
    ev

bencede erken
    birde bu adam daha öncedende yani geçen sene milli takımdaki performansı sayesinde ingiliz ve ispanyol kulüplerinin bir kaçı tarafından izleniyordu yani gidebilir bu da en doğal hakkı ama geçen gün bir açıklama yaptı Galatasaray formasını çok uzun süre taşımakl istediğini söyledi umarım gidersede Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda hareket eder

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

bence de daha çok çok çok erken ya 3 maç için bu kadar büyütmemek gerek önemli bir yetenek ama fb li rtarık ta çok önemli bir oyuncuydu zmananında...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Belki Arda da para için bırakıp gidemezmi? (19 yasındaki adamın aklını celen klüp cıkamazmı) benzerlik istemissin onlarıda sayayım ikiside kaliteli oyuncu ikiside göze hemen batan oyuncu Ribery Avrupa klüplerinin listesinde Arda nında ayakları havalanmazsa 1-2 seneye kalmaz o da listeye girer
    arda öyle kulüplerde paraya para demeyeceğini senden benden iyi iliyo merak etme sen öyle olsa atmazdı imzayı derim ben . ribery imzayı attığında daha parlamamıştı ama arda parladıktan sonra attı imzasını hem de 5 yıllık . ayrıca marifet kulüp başkanlarında yarın bigün ardayı da beleşe kapıtrırsınız ondan sonra okan buruk da olduğu gibi adamı dışlarsınız ...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

arda öyle kulüplerde paraya para demeyeceğini senden benden iyi iliyo merak etme sen öyle olsa atmazdı imzayı derim ben . ribery imzayı attığında daha parlamamıştı ama arda parladıktan sonra attı imzasını hem de 5 yıllık . ayrıca marifet kulüp başkanlarında yarın bigün ardayı da beleşe kapıtrırsınız ondan sonra okan buruk da olduğu gibi adamı dışlarsınız ...
    bilmeden ahkam kesmek kolay (CaPTaiN10 Fenerlidir yani renkdaşınsenin )
    okan olayının bunlarla ilgisi yok başka bir topic açan olursa onu orada tartışırız

Del Piero_10 Misafir

oyuncunun kişiliğine bağlı

eğer ADAM sa onu yıldız yapan klübünde kalır Del Piero,torres
    dansözse aklını çelerler basıp gider ribery,ibrahimoviç

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by dnz498
    okan olayının bunlarla ilgisi yok başka bir topic açan olursa onu orada tartışırız
    Hatlar karıstı diye beni gs li sandıgı için demistim ama farklı yerlere cekti

Ben Fenerliyim bunudamı anlayamadın simdiye kadar hiçmi yazılanları okumadın

Konunun iyice sapmaması için tartısma benim acımdan bitmistir. Arkadas tek devam edebilir
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Hatlar karıstı diye beni gs li sandıgı için demistim ama farklı yerlere cekti

Ben Fenerliyim bunudamı anlayamadın simdiye kadar hiçmi yazılanları okumadın

Konunun iyice sapmaması için tartısma benim acımdan bitmistir. Arkadas tek devam edebilir
    yahu takımının ne önemi var takımından bana ne ! ben sadece senin dediğine cevap verdim . burda takımları değil konuyu tartışıyoruz devam etmene meraklı değilim sen bitirebilirsin ...
    Quote Originally Posted by dnz498
    okanın olayı farklı diyerek sende belli diyosun sonuçta kulüp oyuncuyu tutar anladın mı ? Küstürürsen yada sahip çıkmazsan oyuncuna ondan sonra fifa da ağlarsın ...
    Quote Originally Posted by Del Piero_10
    oyuncunun kişiliğine bağlı

eğer ADAM sa onu yıldız yapan klübünde kalır Del Piero,torres
    dansözse aklını çelerler basıp gider ribery,ibrahimoviç
    adam olmayanlar ne oluyo ? adam kulübünde kalmadı diye adamlıktan mı çıkıyo ?veya her zaman senin takımının iyiliğini mi düşünecek ?hiç de adamlıkla alakası yok adamlıkla falan .

Nesil
    2006
    Yer
    İzmit Merkez Haddini Bilecek Herkes!!

ben bu konuda hurmet'e %100 katılıorm.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

abartmis 15 milyon vermezler ona

Nesil
    2006
    Yer
    Kadıköy Cehennemi

Arda 15 milyon $ ederse Fener deki Can 20,Olcan 30 milyon $ eder

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Jeust
    onların düştüğü yanlışa biz de düşmeyelim yönetimimiz de ...

siz anlamadan yorum yapıyosunuz ya çok garibime gidiyor helal olsun valla bence biraz anlamaya çalışın adamın dediklerini sonra yorum yapın... at gözlüğünün ötesi bazı şeyler takıyosunuz

tabi canım sen okuma adamın ne demek istediğini yap yorumunu sende 100 milyon $ edersin evelallah

Nesil
    2006

Türkiyedeki en iyi alt yapıya GALATASARAY sahip! İşte Paf takımmızın neler yaptığı ortada! Sen tutup Can ile Olcan'ı Arda ile bir tutuyorsanAllah'tan dileğim sana biraz tarafsızlık biraz da akıl vermesidir!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

abi şimdi 2-3 macta güzel oynadı diye kimse bu oyuncuya 15 milyon vermez bu yabancı olsada 2-3 mac güzel oynayana bu verilmez ki verilseydi bugün bi yattara 20-25 milyon euro ederdi ama arda 2-3 sene içinde bu performansıyla bu fiyata ulaşıcaktır...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by nekop
    abi şimdi 2-3 macta güzel oynadı diye kimse bu oyuncuya 15 milyon vermez bu yabancı olsada 2-3 mac güzel oynayana bu verilmez ki verilseydi bugün bi yattara 20-25 milyon euro ederdi ama arda 2-3 sene içinde bu performansıyla bu fiyata ulaşıcaktır...
    O zaman Arda TURAN'ı izlemeye devam edin!

S-B-Z Misafir

elbette devam etmek lazım,gece alemine dalmazsa hemen iyi bir star olabilir.

Nesil
    2006

Hakan Sukur'un Anlatimina Gore Bir Memur Cocuguymus Ve Cokda Iyi Durumlari Yokmus. Bu Yuzden Ardanin Simarmayacagina Ben Bizzat Inaniyorum Karakter Olarakta Çok Kaliteli Birisi Bence!

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri