Sayfa 38 / 39 İlkİlk ... 2836373839 SonSon
1,111 ile 1,140 arası toplam 1141 sonuç

Konu: THY Euroleague 2015-2016 Sezonu

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

İyi oldu Efes'in böyle bir kayıp vermesi.Gruptan en kötü 3. çıkmamız lazım ve bana göre 3.lük icin en iddialı rakip Efes.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Efes'i çok zevkli bir maç sonunda 71-77 maglup ettik.Maçı çok daha erken koparabilirdik ama savunmada çok fazla boş atış şansı verdik Efes'e onlarda ikramlarımızı boş cevirmedi.Maçın dönüm noktası Goudelock'ın üçlügüydü ama taktiksel olarak dönüm noktası İvkovic'in anlamsız bir şekilde Heurtel'i kenara alması oldu.Efes'in tıkandıgı anlarda bire bir oynayıp el üstü atısları sokarken tam eli sıcakken oyundan cıkardı ondan sonra skor bulamakta zorlandılar sadece Perperoglu bir üclük attı yanılmıyorsam.Artık üçüncülük için büyük bir avantaj yakaladık.Hatta belki Oly'i gecip 2. bile olabiliriz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Uzun süredir böyle heyecanlı geçmemişti. Klasik hatalar devam ediyor ve bir türlü ders almıyoruz. Ama garip olan belki de sahanın en kötü 3 oyuncusu en kritik anlarda maçı getirdi. 3. Sırayı bu maçla aldığımızı düşünüyorum, 2. Kısımda içeride 4 tane göreceli olarak rahat maç yapıcaz dışarıda 2 tane çok zor maç var özellikle cska maçını alırsak ilk 2 de bitirebiliriz. Eğer ilk 2 de bitiremezsek zaten F4 yalan, grubu kaçıncı bitirdiğimizin bir önemi yok.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Neden ilk 2 de bitiremezsek yalan olsun ki F4? Bu takım herşeyi yapabilir gününde olursa

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Neden ilk 2 de bitiremezsek yalan olsun ki F4? Bu takım herşeyi yapabilir gününde olursa
    Buradaki sorun zaten başarının hep "takım gününde olsa"ya bağlı olması değil mi? Bu bütçelerle, imkanlarla takımlarımızın vasatıyla F4 hayali kurdurması lazım. 2-3 senedir son 8'e ya zar zor kalınıyor ya da hiç ulaşılamıyor bile. Halbuki nadir kazalar dışında bu bütçeye sahip takımların en azından son 8'e kalmaları lazım. Standartımızı yükseltmediğimiz sürece bir şeyler yapmak için anda günümüzde olmayı bekleriz.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bence 2. ve 3. sıradaki takımlar Maccabi ve Pana olacak diger grupta ikisi de eşit gücte bana göre yani 2 veya 3 olmamız pek birşey degistirmeyecek gibi görünüyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Haklısınız ama takım zaten bireysel yeteneklere bağlı bir takım o yüzden bazı oyuncuların gününde olması gerekiyor.Mesela Spanoulis kötü oynadığı zaman Olyi sahadan siliyosunuz veya Diamantidis kötü olduğu zaman aynı şekilde Pana'yı.Tabii ki dediğiniz gibi bu bütçelere F4 rahat olması lazım ama biraz zaman gerekiyor gibi bi Barca bi Real değiliz sonuçta -ki başımızda Obradovic gibi hoca var herşeyi yapabilir bu takım

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bence 2. kesinlikle Barca olacak, Navarro ve Oleson iyileşti ve form tutmaya başladılar. Diğer konu da top 16 2. kısımda Real ve Maccabi ile içeride oynayacaklar. Bu durumda biz ilk 2'ye giremezsek Real veya Barca ile eşleşiriz, Real'i elemek bence imkansız Barca da çok zor(İspanyol takımları). Özellikle en ufak sıkıntıda topu Goudelock'a verip izleme huyumuz yüzünden bu turları geçmek pek mümkün olmayacak. Tabi geçme ihtimalimiz var özellikle deplasman galibiyetleri umut verici ama genel olarak 3 temel sorunumuzdan en azından 1 tanesini çözmemiz gerekli. 1- Serbest Atışlar 2- Top Kayıpları 3- Üçlük Yüzdemiz. Özellikle üç sayılık atışlarda rezalet bir yüzdemiz var, Bjelica gibi çok iyi bir üçlükçü bu turda %20'nin altında atıyor aynı şekilde Bogdanovic'in yüzdesi de düşük. Top kayıpları da maçları koparmamıza engel oluyor, dün de tam maçı koparacakken Hickman 3 tane üst üste top kaybetti ve geri düştük.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Moskova deplasmanında ilk yarıyı 39-37 önde kapattık. Maça çok iyi başladık öyle de götürüyorduk ama hakemler yine girdi devreye. Maçın başından beri çok açık 5-6 tane hatalı karar verdiler. Hakemler karışmasa maçı alıcaz ama öyle görünmüyor. İstanbul'da olduğu gibi maçı CSKA'nın kazanması için ellerinden geleni yapıcaklar.

Edit: Burada biraz kendim çalıp kendim oynuyorum gibi oluyor ama , deplasmanda CSKA'yı yendik ve ikili averajı da aldık. F4 için mükemmel bir sonuç oldu, dediğim gibi hakemler devreye girmeyince farkımızı ortaya koyduk.
    Last edited by himone : 27.Şubat.2015 at 22:11

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

81-75 kazandı FB Ülker.

Helal olsun. İkili averajda da öne geçtiler, tebrikler.

Fener fena geliyor bu sefer kafaya koymuslar

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Müthiş bir galibiyet helal olsun.Bjelica harika oynadı müthiş savunma yaptı.Vesely yine aynı şekilde.Maçı bize yaptıgımız savunma getirdi.Umarım diger gruptan Maccabi veya Pana gelir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Cska'dan sonra olympiacosu da yendik, adım adım F4'a gidiyoruz. 2 takıma da ikili averajda üstünlük kurduk bu saatten sonra hata yapmazsak grubu lider bitiririz. Tebrikler Fenerbahçe.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Abartı diyenler çıkabilir, ancak kulüp bazında ülke basketbolunun en önemli galibiyetlerinden birini aldı Fenerbahçe Ülker dün akşam. Final Four için çok çok büyük bir adım oldu bu. Kalan maçlarda sürpriz yaşamazsak lider olarak diğer grubun 4. sünü bekleriz. Bu da Pana olur muhtemelen. Ancak 4. oldular diye Pana gibi bir takımı rahat geçeceğiz anlamına gelmiyor. Sadece saha avantajımız olacak. Zira Pana geçen yıl da zar zor 4. olarak çıkmıştı çeyrek finale. Buna rağmen çaprazdan gelen lider CSKA'yı baya baya zorlamış, ancak 3-2 ile elenmişti. Sonuçta Panathinaikos bu. Bu sezon deplasmanda çok iyiyiz, ama oradan çıkamamıştık.Bir hata yapsak bile CSKA - Oly maçı var daha, o yüzden 2. lik garanti. Saha avantajına her türlü sahip olacağız yani.

Büyük oynuyoruz bu sene. Sonu güzel olsun inşallah.

Bu arada Fenerbahçe dün serbest atıştan daha yüzdeli üçlük attı.

Abarti değil gerçekten buyuk is. Fenerbahçe böyle olmalı iste. O güç var.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Az önce Efes'i yenip top 16'yı tamamladık. Maç boyunca çok basit oynadık ve Efes'in maçı kazanması için bence gerekli ortam vardı ama sanki sonraki tur bize göre değil der gibi oynadı Efes. Keşke yenilseydik ama Efes te hiçbir şey yapmadı kazanmak için. Malaga'nın kazanacağına da hiç ihtimal vermiyorum, Efes için Avrupa bitti gibi ama üzülecek bir durum değil gayet iyi geldiler. Rakibimiz Maccabi-Alba galibi olacak, açıkçası Pana'nın gelmemesine sevindim umarım iyi hazırlanırız maçlara.

Edit: Maccabi kazandı ve rakibimiz oldu(CSKA sürpriz yapıp 17 sayıdan maçı vermezse), Berlin olsa çok güzel olacaktı 5 maç içeride olacaktı neredeyse. Efes elendi demiştim ama Malaga da 3. çeyrek 4 dakika kala 11 sayı önde, hala 4. lük şansı var.
    Last edited by himone : 09.Nisan.2015 at 22:59

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Maccabi eleyebilecegimiz bir rakip ben kendimizi favori olarak görüyorum.Bu sene Maccabi hiç beklenmedik maclarda bile zorlandı. Cska ve Oly maçlarındaki gibi konsantre olursak Final Four hiçte zor degil.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe Ülker Final Four'da. Yazan kimse yok yahu bari ben yazıyım dedim.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Tarifsiz bir akşam, sonunda beklediğimiz yerdeyiz. Artık hedef şampiyonluk, bu kadar inanmışken başarabiliriz. Tebrikler Fenerbahçe.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Ne mac oldu bee harikaydi gercekten. Tek kotu bjelicaydi olsun o kadar da adam yil boyunca müthiş bir performans gosteriyor. Son olarak OBRADOVICCCCC !!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Muhteşem bir karşılaşmaydı, tebrikler Fenerbahçe Ülker...

Goudelock süper bir oyuncu gerçekten ve Obradavich...

İnşallah Efes'de buraya gelir Final Four'da 2 takımımızda olur.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Efes alabilseydi Madrid'deki 2. maçı(ucundan döndüler) finallere kalabilirdi. Şuan için çok zor görünüyor.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Efes son saniye üçlüğüyle seride durumu 2.1 yaptı 2.2 olursa 5.maç çok cekismeli gececektir

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Efes şaşırttı beni,1 maç almasını dahi beklemiyordum bu güçlü Real Madrid takımına karşı. Ancak perşembe günü de kazanırsak 5. maç artık herkesin maçı olur. Orada seyirci etkisi falan iyice azalır.

Bu arada FB'yi tebrik etmemişim galiba. Büyük bir başarı gerçekten ve umarım ki devamı gelecek. İyi bir takım uyumu yakaladılar.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Valla Efes biraz akıllı oynasaydı 3-0la turu bile gecebilirdi simdi.Özellikle 2. maç nasıl verilir inanılır gibi degil.Real hiç ismi gibi oynamıyor.Ben çok rahatladım Real'i bu maçlarda izledikten sonra.Eger Efes'e oynadıkları gibi oynarlarsa bize karşı biz eleriz bunları.Ama ben Efes'e inanıyorum isme aldanmasın kimse Real bu seride hiç iyi degil su ana kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu akşam inşallah seriiyi eşitleyip İspanya'da erken final oynayacağız. Sonuna kadar destekliyoruz...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Efes elendi. Madrid'in son 5 dakkada salladığı her üçlük girdi neredeyse. Kalite farkı ortaya çıktı. Madrid yenilmeyecek bir takım değil, F4'da Madrid'e karşı en az onlar kadar kazanma şansımız var bence.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Spanoulis farkıyla Oly CSKA'yı 70-68 yendi.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Adamlar yine yaptı, spanoulis 10 da 0 attıktan sonra resmen çıldırdı. Teodosic'in de pişmanlık olduğunu bir kez daha gördük, küçük maçların büyük oyuncusu.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

2. çeyrekteki rezalet oyunumuz sonrası açılan farkı kapatamadık ve maç 96-87 bitti. Real Madrid ve hakemler yine şovlarını yaptılar, adamı zorla ırkçı yaparsınız. Finalde Olympiakos bi yensin de aklınız başınıza gelsin pislik İspanyollar.

Sayfa 38 / 39 İlkİlk ... 2836373839 SonSon

Mesaj Yetkileri