Sayfa 567 / 578 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577 ... SonSon
16,981 ile 17,010 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Bruma kötü değil çok kötü. Kaybettiği topların haddi hesabı yok. 2-0'dan 2-2'ye gelen Başakşehir maçında yediğimiz ikinci golde faulü yapıp golü yediren oydu. Muslera'nın çıkardığı frikiğe de sebep olan ya oydu ya da Hamit idi. Aynı maçta asist yapmış da olabilir ya da asistlik pas vermiş de olabilir çünkü aklımda öyle kalmış ama kaç tane de basit basit pas hatası yapıp tüm takımı yordu. Tam takımca rakip yarı alana yüklenmişiz, bekler taa rakip bek mevkine kadar açılmış Bruma efendi 1 metre yan pas yapamayıp rakibe kaptırıyor. Hoop kontra, tüm takım topluca geri koş işin yoksa. Bir değil iki değil artık kafayı yedirmişti o maçta bana. Bu maçta da böyle saçmalıklar yaptığı oldu. Yasin'e bir pas verebildi şükür onu da yapsın artık o kadar atağı baltaladıktan sonra.

Bruma solda, sağda, ortada, uzayda nerede oynarsa oynasın ciddi gelişim şart. Solda oynadığı zamanda Sneijder'i çileden çıkarıyordu. Adam pas veriyor geri alamıyor. Yasin'de en azından az buçuk al ver var, nereye koşacağını falan biliyor. Bruma'nın topu sağ kanatta Hamit'e bırakıp Hamit'in arkasına geçip beklediğini gördü bu gözler. Bir koş bir boşluk yarat Belli başlı yetenekleri var ancak kullanmasını da bilmek lazım.

Türkiye'de 25'li yaşlardan itibaren kendini bulan o kadar çok kişi var ki birine kolay kolay adam olmaz demiyorum. Ancak Bruma'nın alması gereken çook yol var.
    Tam benim diyeceklerimi demişin, teşekkür ederim. 90 maç katlanılır demek ne kadar saçma, 90 maç 11 kişi oynamak yerine 1 kişiyi kazanmak için 10 kişi oynamak, bilemiyorum yani. Teknik direktörde bunu diyebilirsin, işler yolunda gitmiyordur falan filan ama oyuncu da bu çok saçma.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2-0 dan 2-2'ye gelen Başakşehir maçında Bruma'nın yaptığı faul demek Yasin'i çıkarıp Dzemaili'yi kanada almanın hiç bir etkisi yok yani ?

Gerçi bu memlekette niye futbol konuşuyoruz ki biz ?

Türkiye'ye Gelip Sonra Yıldız Olan Futbolcular - Sayfa 1 - Galeri - Spor Magazin - 02 Mayıs 2015 Cumartesi

Buyrun sizin zihniyetinizin bu ülkeye kaybettirdikleri.Sanki Galatasaray'ın sağ kanadında Arjen Robben var,o kadar acımasız eleştiriyorsunuz Bruma'yı.Size Umut Bulut,Aydın Yılmaz falan layık.

İnşallah gelecekte işinizde veya şu an ki işinizde Bruma'nın kaldığı muameleye maruz kalmazsınız.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

İşini doğru yapan böyle muameleye maruz kalmaz. Bizim kanadımızda Robben yok, ama bir kanadın nasıl oynayacağını, neler yapması gerektiğini, onları geçtim önündeki adama pas atmayı bilmesini gerektini biliyorum.

Sincanlım Bruma'nın Sponsoru Falan mısın? Yok Yani Kardeşini Bu Kadar Savunmazsın Valla.

Sen Git Bir An Önce Okulunu Kazan, İşini Kur Böyle Şeyler İçin Kafanı Yorma Bunlar Sana İnan Hiçbir Şey Kazandırmaz.

Tapatalk 2 ile gönderildi

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Sincanlım Bruma'nın Sponsoru Falan mısın? Yok Yani Kardeşini Bu Kadar Savunmazsın Valla.

Sen Git Bir An Önce Okulunu Kazan, İşini Kur Böyle Şeyler İçin Kafanı Yorma Bunlar Sana İnan Hiçbir Şey Kazandırmaz.

Tapatalk 2 ile gönderildi
    Dede ünvanını alma nedeninin yaş olmadığını bir kez daha kanıtladın dedem Dur tartışsın tosunum yahu, seviyeli seviyeli gidiyorlar, sıkıntı yok.
    Screw you guys, I'm goin' home

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Dede ünvanını alma nedeninin yaş olmadığını bir kez daha kanıtladın dedem Dur tartışsın tosunum yahu, seviyeli seviyeli gidiyorlar, sıkıntı yok.
    Uleyn Özgür Senin Amacın Başka Adamlar Boş Boş Tartışırken Sen Reyting (Forumu Hareketlendirme) Peşindesin Sanırım

Ama Bu Konu Kimseyi Vezir Yapmaz Göreceli Kavram Çünkü.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sponsoru değilim,sadece umut ediyorum,yarın Bruma gitse Sinan Gümüş'e takacağım,Sinan gitse yeni bir genç kanada takacağım.Bende takıntılar bitmez,umutlar bitmez,futbol bu,bir genç gider bir genç gelir,iyi bir futbolcu olduğunu,olacağını umut etmekten öte bir şeyimiz yok.Bruma'da bana umut veriyor diğer arkadaşların aksine,bu kadar basit bu olay.

Umut Fakirin Ekmeği Diyorsun Yani

Hayal Etmek Güzeldir, Umutlanmak İyidir Ama İş Sadece Bununla Bitmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Bu Bruma'dan adam olmaz arkadaşlar yormayalım kendimizi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

geldiğindede dedim,şimdide diyorum issiar dia dan yaşı harici bi farkı yok

Dia da devamlılık olsaydı - en azından - hala bizde oynuyor olurdu

Bruma'nın herşeyinde eskik var tam yapabildiği hiç birşey yok.

Mehmet Topuzdan çok daha büyük kazıktır

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Dia da devamlılık olsaydı - en azından - hala bizde oynuyor olurdu

Bruma'nın herşeyinde eskik var tam yapabildiği hiç birşey yok.

Mehmet Topuzdan çok daha büyük kazıktır
    Çok Güzel soylemis her seyden az az var bir ozelligi bile tam değil

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Görelim meşaleleriiii

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

evet en zor deplasmanı da kayıpsız atlatmayı başardık şimdi ise en zor dönemece girmiş bulunuyoruz. üst üste zorlu maçlara çıkacağız. ancak bizim oyuncular bu yoğunluğa alışkın olduklarından 33. haftaya minimum hasarla geleceklerdir.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

bence en zor deplasmanınız Mersin İdman yurdu. Beşiktaşı hafife almayın arkadaşlar eğer Cimboma beraberlik yeterse o zaman yenilir aksi halde Bjk çok dengeli ve kompakt oyunuyla herşeyi yapabilir. İlk yarıdaki maç, rezalet zeminden dolayı yetenkli hiçbir oyuncusu devreye giremedi.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    bence en zor deplasmanınız Mersin İdman yurdu. Beşiktaşı hafife almayın arkadaşlar eğer Cimboma beraberlik yeterse o zaman yenilir aksi halde Bjk çok dengeli ve kompakt oyunuyla herşeyi yapabilir. İlk yarıdaki maç, rezalet zeminden dolayı yetenkli hiçbir oyuncusu devreye giremedi.
    Beşiktaş maçı büyük ihtimal ligin sonucunu belirleyecek maç olacaktır. Eğer Galatasaray maçı kazanıp şampiyonluğu alacaksa, orada çıkması çok zor Beşiktaş'ın, Bilic'in oyuncuları çok çok iyi hazırlaması gerek. Eğer Beşiktaş maçını alıp olacaksak şampiyon o maçtan adım kadar eminim Beşiktaş yenilir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Evet kaldı 4 hafta,bu kalan maçları da Aslanlar gibi çıkıp kazanırız inşallah.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

O değilde Bruma ne top oynadı be, hayran kaldım her maç böyle devam.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bruma'yı dövsünler yahu,ne uğraşacağım şu dakika seninle.

Ne güzel kazanmışız maçı,onun keyfini yaşıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Hakan Balta'nın uğuru diyorum galibiyet için

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Ben sana laf etmiyorum, Bruma'ya ediyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bruma bugunde sasirtmadi bizi ozellikle ilk yarida berbat otesi bir top oynadi... gs tarihinin demeyim turk futbol tarihinin gelmis gecmis en buyuk kazigidir bana gore.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kötü oyunla gelen bir galibiyet. Selçuk, Olcan ve Sabri hariç takım sapır sapır dökülüyordu.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

4/4 geliyor, gelecek. Herkes rahat olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Galatasaray,salı günü Mersin'i yenerse %90 şampiyon

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Galatasaray,salı günü Mersin'i yenerse %90 şampiyon
    Bu düşüncenin arkasında yatan sebebleri öğrenebilir miyim?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Bu düşüncenin arkasında yatan sebebleri öğrenebilir miyim?
    Nedeni basit,kazanırsa önündeki 2 maçı iç sahada oynayacak ve Fenerbahçe de üst üste 2 deplasman yapacak,ipler Galatasaray'ın elinde

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Tek maçla buralara kadar gelmedik ve tek bir maç da bizi şuan için şampiyon yapar diyemeyiz. Çıkıp Aslanlar gibi 4 maçı da kazanalım şampiyon olalım, bu kadar basit.
    Steam ID : byildirim04

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fazla strese gerek yok,bunlar 90 dakikalık maçlar,savaşa çıkmıyoruz,kaybetmek var,kazanmak var,önemli olan yarışmayı bırakmamak.

Diyeceğim odur ki,en önemlisi KONSANTRASYON !

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Yasin guzel atti 0-1 suan.

Mesaj Yetkileri