Liga BBVA 21.Hafta Maçı
Ligin en korktuğum maçlardan birini harika savunmamızla geride bırakıyoruz. Aduriz işini bitirdi Barça'nın.
Liga BBVA 22.Hafta Maçı
2 gol yedikten sonra maçı çok rahat çevirebilirdik,şans bizim yanımızda değildi. Hele şükür durdular bizi
Liga BBVA 23.Hafta Maçı
Liga BBVA 24.Hafta Maçı
Bu iki maçı asistana oynattık, oda ezdi geçti.
Liga BBVA 25.Hafta Maçı
Liga BBVA 26.Hafta Maçı
Çok çekişmeli geçti fakat biz bir adım öndeydik. Ronaldo'nun olmaması çok etkiledi bu skoru tabii ki. Şampiyonluğumuzu ilan edebiliriz
Liga BBVA 27.Hafta Maçı
Liga BBVA 28.Hafta Maçı
Yarı Final
Yeni taktiği denedik zorlandık. Çok az oynadı takım bu taktikle. Deplasman golünü aldık evimize gidiyoruz.
Deplasman golüne gerek kalmadı,rakibi parçaladık. #SimoneOut
1.Eleme Turu
Maç çok zevkli geçti,bitiricilik farkı bize galibiyeti getirdi. Çok rahatladık.
Brendan Rodgers ilk maçtaki şanssızlıklarını telafi etmek için çalışmış,ortaya güzel bir maç çıktı. Fakat pes etmedik. Genç takımdan çıkardığım gelecek vaat eden Asier ilk maçında 2 gol attı. Tebrikler(Şampiyonlar Ligi golcüler arasında en genç golcü oldu)
Bu dönemde birsürü sakatlık oldu bazen 3 yedekle çıktık. Oyunun bana garezi var arkadaşlar elinden geleni yapıyor şampiyon olmamam için. Ama mücadeleye sakatlara rağmen devam edeceğiz !! (Aymeric Laporte ve Iker Muniain takımdaki 5 yıldız potansiyelli oyunculardan ikisiydi,ikiside sakatlandı ve potansiyelleri 4 e düştü. Cidden garezi var)
Çıkan kaliteli Regenlerimiz
3-4 Yıldız Potansiyel
Potansiyel 4-5 yıldız(Çok iyi bir oyuncu olacak,güveniyorum. Yeni Iturraspe belki daha iyisi![]()
Erken konuşmamak lazım ama sezon sonu ligi göğüsleriz inşallah. Barcelona'nın laneti üzerimizde iki kupa da büyük engel. İkisine de veda edebiliriz çok sakatlarımız var ama belli olmaz![]()