Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 73 sonuç

Konu: Basklı değilsen 'Athlettic' olamazsın | 2014-2015 Mücadelesi

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Biraz geç oldu ama öncelikle başarılar.

Takımın performans grafiği muhteşem. Devre arasında takviyelerle daha da güçleneceğini düşünüyorum. Ligde şampiyonluk zor ama herşey olabilir. Şans yanında olsun.
    TariboWest

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Biraz geç oldu ama öncelikle başarılar.

Takımın performans grafiği muhteşem. Devre arasında takviyelerle daha da güçleneceğini düşünüyorum. Ligde şampiyonluk zor ama herşey olabilir. Şans yanında olsun.

Teşekkürler Devre arası bu yılki şampiyonluğumuzu belli edicek o yüzden iyi çalışmamız lazım.

Hocam gidişat çok iyi.Şampiyonluk dillendirilebilir bence.Transfere gelince Basklı olan en kaliteli futbolcular zaten Bilbao'da bence altyapı tesislerini geliştir(gerçi onlarda en iyi şekildedir.).

Quote Originally Posted by DadasTrobzonLee View Post
    Hocam gidişat çok iyi.Şampiyonluk dillendirilebilir bence.Transfere gelince Basklı olan en kaliteli futbolcular zaten Bilbao'da bence altyapı tesislerini geliştir(gerçi onlarda en iyi şekildedir.).
    Altyapıyı yeni geliştiriyoruz tabii kaliteli ama daha da kaliteli yapıyoruz. Yinede oyuncu lazım.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Grafik bayaa iyi. Devre arası güzel transferlerle ŞL de bir yere geliriz. Bilbaonun alt yapısı muhteşemin üstünde malum Bilbao-Altınordu antlaşması var. güncellemeyi bekliyorum.
    ADANA DEMİRSPOR

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Grafik bayaa iyi. Devre arası güzel transferlerle ŞL de bir yere geliriz. Bilbaonun alt yapısı muhteşemin üstünde malum Bilbao-Altınordu antlaşması var. güncellemeyi bekliyorum.
    Aynen hocam çok iyi gidiyoruz,devre arası iyi oyuncuları kulüblerden çalmak zor oluyor bir de kriter var malum. Ya pas geçeceğiz yada 1-2 oyuncuyla kapatacağız.

Baya yoğundum arkadaşlar, projeleri yeni bitirdim bugün. Akşama kadar ilerleyip güncellemeyi yapacağım

Ligde çok iyi gidiyoruz fakat herşey değişebilir rehavete kapılmamamız lazım.

Yarı finalde Atletico Madrid ile eşleştik.

Ara transfer dönemini istemesemde pas geçtik. Mikel San José,Iturraspe,Erik Moran,Unai Lopez gitmek istediler farklı takımlara. Bi San José'ye teklif geldi Real'den,beğenmedik geri yolladık. Diğerlerine ise teklif gelmedi gitmek istemediklerini mutlu olduklarını söylediler. Unai Lopez ise diğer transfer sezonunu bekleyeceğini söyledi. 14 Milyon Euro param vardı fakat adam alsam kaliteli, hangi oyuncuyu satarak o parayı dengeleyecektim ki ? O yüzden ne sattım ne aldım. Çok iyi gidiyoruz uyum sorunu yaşamayalım. Şu aralar biraz işim var güncellemeler biraz gecikebilir.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Maçlar çok iyi, kadroyu bozmaman iyi olmuş

Hocam ligde çok çok iyi ilerliyoruz.Kupada başarılar.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Maçlar çok iyi, kadroyu bozmaman iyi olmuş
    Çok iyi gittiğimizden takviye gerek duymadım ve bozmamak en iyisi diye düşündüm

Hocam ligde çok çok iyi ilerliyoruz.Kupada başarılar.
    Teşekkürler. İspanya Kupası bize Lig Kupasından daha çok yakın çünkü İspanya devleri devrede daha iyi sonuçlar almaya başladı, 1.liği tutmaya çalışacağız ama zor.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Ligde çok çok iyiyiz. Kupayı 2. plana atalı paf takımı çıkarabilin malum lig çok zor
    ADANA DEMİRSPOR

Ligde çok çok iyiyiz. Kupayı 2. plana atalı paf takımı çıkarabilin malum lig çok zor
    Hocam takıma kondisyon çalıştırıyorum bol bol iki dalda da işimi garantilemek istiyorum. Lig daha zor bizim için kupa sadece 1 adım önde

Bu taktiği biliyorum forveti : yaratıcı ( hücum) yaparsan çok daha verim alırsın bi tavsiye

Quote Originally Posted by sogutumu View Post
    Bu taktiği biliyorum forveti : yaratıcı ( hücum) yaparsan çok daha verim alırsın bi tavsiye
    Aduriz'den bu rolde çok verim alıyorum ama denerim bir ara tavsiye için sağol

Liga BBVA 21.Hafta Maçı

Ligin en korktuğum maçlardan birini harika savunmamızla geride bırakıyoruz. Aduriz işini bitirdi Barça'nın.

Liga BBVA 22.Hafta Maçı

2 gol yedikten sonra maçı çok rahat çevirebilirdik,şans bizim yanımızda değildi. Hele şükür durdular bizi

Liga BBVA 23.Hafta Maçı

Liga BBVA 24.Hafta Maçı

Bu iki maçı asistana oynattık, oda ezdi geçti.

Liga BBVA 25.Hafta Maçı

Liga BBVA 26.Hafta Maçı

Çok çekişmeli geçti fakat biz bir adım öndeydik. Ronaldo'nun olmaması çok etkiledi bu skoru tabii ki. Şampiyonluğumuzu ilan edebiliriz

Liga BBVA 27.Hafta Maçı

Liga BBVA 28.Hafta Maçı

Yarı Final

Yeni taktiği denedik zorlandık. Çok az oynadı takım bu taktikle. Deplasman golünü aldık evimize gidiyoruz.

Deplasman golüne gerek kalmadı,rakibi parçaladık. #SimoneOut

1.Eleme Turu

Maç çok zevkli geçti,bitiricilik farkı bize galibiyeti getirdi. Çok rahatladık.

Brendan Rodgers ilk maçtaki şanssızlıklarını telafi etmek için çalışmış,ortaya güzel bir maç çıktı. Fakat pes etmedik. Genç takımdan çıkardığım gelecek vaat eden Asier ilk maçında 2 gol attı. Tebrikler (Şampiyonlar Ligi golcüler arasında en genç golcü oldu)

Bu dönemde birsürü sakatlık oldu bazen 3 yedekle çıktık. Oyunun bana garezi var arkadaşlar elinden geleni yapıyor şampiyon olmamam için. Ama mücadeleye sakatlara rağmen devam edeceğiz !! (Aymeric Laporte ve Iker Muniain takımdaki 5 yıldız potansiyelli oyunculardan ikisiydi,ikiside sakatlandı ve potansiyelleri 4 e düştü. Cidden garezi var)

Çıkan kaliteli Regenlerimiz

3-4 Yıldız Potansiyel

Potansiyel 4-5 yıldız(Çok iyi bir oyuncu olacak,güveniyorum. Yeni Iturraspe belki daha iyisi

Erken konuşmamak lazım ama sezon sonu ligi göğüsleriz inşallah. Barcelona'nın laneti üzerimizde iki kupa da büyük engel. İkisine de veda edebiliriz çok sakatlarımız var ama belli olmaz

Güzel gidiyoruz tebrikler.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Maçlar çok iyi tebrikler.

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Güzel gidiyoruz tebrikler.
    Teşekkürler.

Maçlar çok iyi tebrikler.
    İnşallah daha iyi olacağız

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Muhteşem bir form grafiğimiz var. Real Madrid ve Barcelona'yı yenerek artık şampiyonluğu hakettik bence.
    TariboWest

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Muhteşem bir form grafiğimiz var. Real Madrid ve Barcelona'yı yenerek artık şampiyonluğu hakettik bence.
    Bence de hakettik hocam tüm sezon çok iyi oynadık şimdi sonuca gelme vakti

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Bilbao taraftarlarından bir bete ile özetlemek isterim.

Zelai orlegian,
    Euskalerriaren erakusgarria,
    Zabaldu daigun guztiok,
    Irrintzi alaia,
    ADANA DEMİRSPOR

Bilbao taraftarlarından bir bete ile özetlemek isterim.

Zelai orlegian,
    Euskalerriaren erakusgarria,
    Zabaldu daigun guztiok,
    Irrintzi alaia,
    Bilbao'yu gerçek hayatta çok severim maçlarını izlerim fakat statlarında hiç maç izlemedim veya bestelerine bakmadım. Bir çeviri alabilirmiyim Baskçam yok henüz

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Yorum yapacak bi şey yok maçlar yine harika.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Quote Originally Posted by Proudlion View Post
    Bilbao'yu gerçek hayatta çok severim maçlarını izlerim fakat statlarında hiç maç izlemedim veya bestelerine bakmadım. Bir çeviri alabilirmiyim Baskçam yok henüz
    Az biliyorum bildiğim kadarıyla çevirim

Yeşil çayırlar,
    ülkenin temsilcisi,
    herkese yayılmasına yardım edelim,
    ..... neşeli

baskçası daha güzel hocam atleticin futbol düşüncesini yayma marşı sende iyi giderken
    ADANA DEMİRSPOR

Yorum yapacak bi şey yok maçlar yine harika.
    Teşekkürler

Az biliyorum bildiğim kadarıyla çevirim

Yeşil çayırlar,
    ülkenin temsilcisi,
    herkese yayılmasına yardım edelim,
    ..... neşeli

baskçası daha güzel hocam atleticin futbol düşüncesini yayma marşı sende iyi giderken
    Çeviri için teşekkürler hocam

Default Şampiyonlar Ligi Yarı Final Virajı !

Liga BBVA 29.Hafta Maçı

Maçın hakkı beraberlikti birçok şansı geri teptik.

Liga BBVA 30.Hafta Maçı

Hala nasıl yenemedik anlamıyorum o kadar oyna sen gelsinler kornerden atsınlar bi tane.

Liga BBVA 31.Hafta Maçı

Son 2 maçın hıncını çıkardık.

Liga BBVA 32.Hafta Maçı

Asistana verdik maçı biraz tecrübelensin

Avrupa Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final İlk Tur - Barcelona

Bu kadar kondisyonsuzken fark yiyeceğimizi düşünmüştüm fakat San José attığı penaltı golle beni yanıltıyor

Avrupa Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final İkinci Tur - Barcelona

İnanılmaz bir maçtı takım çok iyi mücadele etti. 1-2 gerideyken böyle bir skor harika. Yarı finale çıkıyoruz. Aslında Barcelona'ya maçı satsaydık finale kesin çıkıp kupayı alabilirdi. Biz deneyecez artık

Sözleşme Yenilemeler

Hepsi Susaeta'nın sözleşme istemesi, benim reddetmem ve takımda huzursuzluk çıkarmasıydı. Düşünün bu huzursuzluğa rağmen ne işler yaptık. Sonra dayanamadım bastım buna sözleşmeyi, kartopu etkisi yarattı diğer arkadaşlarda istedi, geri kalanlarda ister herhalde.

Turnuva Durumları

Çoğu gitti çok çok azı kaldı. Ligde şampiyonluğa az kaldı. Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal geldi karşıma diğer ikili ise Dortmund,Chelsea. Kupayı kaldıramam ama finale çıkarım sanırım.

Diğer güncellemede finale çıktıkmı çıkmadık mı öğreniriz,ondan sonraki güncellemede de sezonu bitiririz.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Ligde baya fark atmışız. ŞL yi de alabiliriz çok iyi oynuyoruz. İlk sezondan tüm kupaları alırsan oyunu bırak bizlere rehber hazırla

Ligde baya fark atmışız. ŞL yi de alabiliriz çok iyi oynuyoruz. İlk sezondan tüm kupaları alırsan oyunu bırak bizlere rehber hazırla
    Hocam bu yılki başarımın sırrı Real Madrid ve Barcelona hiç iyi değiller umarım seneye daha dişli olurlar da seri keyifli olur

Tebrikler hocam ligde çok iyiz.ŞL'yi alıcaz.

Tebrikler hocam ligde çok iyiz.ŞL'yi alıcaz.

Tesekkurler hocam. İnsallah

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri