Biraz geç oldu ama öncelikle başarılar.
Takımın performans grafiği muhteşem. Devre arasında takviyelerle daha da güçleneceğini düşünüyorum. Ligde şampiyonluk zor ama herşey olabilir. Şans yanında olsun.![]()
Biraz geç oldu ama öncelikle başarılar.
Takımın performans grafiği muhteşem. Devre arasında takviyelerle daha da güçleneceğini düşünüyorum. Ligde şampiyonluk zor ama herşey olabilir. Şans yanında olsun.![]()
TariboWest
Hocam gidişat çok iyi.Şampiyonluk dillendirilebilir bence.Transfere gelince Basklı olan en kaliteli futbolcular zaten Bilbao'da bence altyapı tesislerini geliştir(gerçi onlarda en iyi şekildedir.).
Grafik bayaa iyi. Devre arası güzel transferlerle ŞL de bir yere geliriz. Bilbaonun alt yapısı muhteşemin üstünde malum Bilbao-Altınordu antlaşması var. güncellemeyi bekliyorum.
ADANA DEMİRSPOR
Ligde çok iyi gidiyoruz fakat herşey değişebilir rehavete kapılmamamız lazım.
Yarı finalde Atletico Madrid ile eşleştik.
Ara transfer dönemini istemesemde pas geçtik. Mikel San José,Iturraspe,Erik Moran,Unai Lopez gitmek istediler farklı takımlara. Bi San José'ye teklif geldi Real'den,beğenmedik geri yolladık. Diğerlerine ise teklif gelmedi gitmek istemediklerini mutlu olduklarını söylediler. Unai Lopez ise diğer transfer sezonunu bekleyeceğini söyledi. 14 Milyon Euro param vardı fakat adam alsam kaliteli, hangi oyuncuyu satarak o parayı dengeleyecektim ki ? O yüzden ne sattım ne aldım. Çok iyi gidiyoruz uyum sorunu yaşamayalım. Şu aralar biraz işim var güncellemeler biraz gecikebilir.
Maçlar çok iyi, kadroyu bozmaman iyi olmuş![]()
Hocam ligde çok çok iyi ilerliyoruz.Kupada başarılar.![]()
Çok iyi gittiğimizden takviye gerek duymadım ve bozmamak en iyisi diye düşündüm
Teşekkürler. İspanya Kupası bize Lig Kupasından daha çok yakın çünkü İspanya devleri devrede daha iyi sonuçlar almaya başladı, 1.liği tutmaya çalışacağız ama zor.![]()
Ligde çok çok iyiyiz. Kupayı 2. plana atalı paf takımı çıkarabilin malum lig çok zor![]()
ADANA DEMİRSPOR
Bu taktiği biliyorum forveti : yaratıcı ( hücum) yaparsan çok daha verim alırsın bi tavsiye![]()
Liga BBVA 21.Hafta Maçı
Ligin en korktuğum maçlardan birini harika savunmamızla geride bırakıyoruz. Aduriz işini bitirdi Barça'nın.
Liga BBVA 22.Hafta Maçı
2 gol yedikten sonra maçı çok rahat çevirebilirdik,şans bizim yanımızda değildi. Hele şükür durdular bizi
Liga BBVA 23.Hafta Maçı
Liga BBVA 24.Hafta Maçı
Bu iki maçı asistana oynattık, oda ezdi geçti.
Liga BBVA 25.Hafta Maçı
Liga BBVA 26.Hafta Maçı
Çok çekişmeli geçti fakat biz bir adım öndeydik. Ronaldo'nun olmaması çok etkiledi bu skoru tabii ki. Şampiyonluğumuzu ilan edebiliriz
Liga BBVA 27.Hafta Maçı
Liga BBVA 28.Hafta Maçı
Yarı Final
Yeni taktiği denedik zorlandık. Çok az oynadı takım bu taktikle. Deplasman golünü aldık evimize gidiyoruz.
Deplasman golüne gerek kalmadı,rakibi parçaladık. #SimoneOut
1.Eleme Turu
Maç çok zevkli geçti,bitiricilik farkı bize galibiyeti getirdi. Çok rahatladık.
Brendan Rodgers ilk maçtaki şanssızlıklarını telafi etmek için çalışmış,ortaya güzel bir maç çıktı. Fakat pes etmedik. Genç takımdan çıkardığım gelecek vaat eden Asier ilk maçında 2 gol attı. Tebrikler(Şampiyonlar Ligi golcüler arasında en genç golcü oldu)
Bu dönemde birsürü sakatlık oldu bazen 3 yedekle çıktık. Oyunun bana garezi var arkadaşlar elinden geleni yapıyor şampiyon olmamam için. Ama mücadeleye sakatlara rağmen devam edeceğiz !! (Aymeric Laporte ve Iker Muniain takımdaki 5 yıldız potansiyelli oyunculardan ikisiydi,ikiside sakatlandı ve potansiyelleri 4 e düştü. Cidden garezi var)
Çıkan kaliteli Regenlerimiz
3-4 Yıldız Potansiyel
Potansiyel 4-5 yıldız(Çok iyi bir oyuncu olacak,güveniyorum. Yeni Iturraspe belki daha iyisi![]()
Erken konuşmamak lazım ama sezon sonu ligi göğüsleriz inşallah. Barcelona'nın laneti üzerimizde iki kupa da büyük engel. İkisine de veda edebiliriz çok sakatlarımız var ama belli olmaz![]()
Güzel gidiyoruz tebrikler.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Maçlar çok iyi tebrikler.
Muhteşem bir form grafiğimiz var. Real Madrid ve Barcelona'yı yenerek artık şampiyonluğu hakettik bence.![]()
TariboWest
Bilbao taraftarlarından bir bete ile özetlemek isterim.
Zelai orlegian,
Euskalerriaren erakusgarria,
Zabaldu daigun guztiok,
Irrintzi alaia,
ADANA DEMİRSPOR
Yorum yapacak bi şey yok maçlar yine harika.![]()
Liga BBVA 29.Hafta Maçı
Maçın hakkı beraberlikti birçok şansı geri teptik.
Liga BBVA 30.Hafta Maçı
Hala nasıl yenemedik anlamıyorum o kadar oyna sen gelsinler kornerden atsınlar bi tane.
Liga BBVA 31.Hafta Maçı
Son 2 maçın hıncını çıkardık.
Liga BBVA 32.Hafta Maçı
Asistana verdik maçı biraz tecrübelensin
Avrupa Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final İlk Tur - Barcelona
Bu kadar kondisyonsuzken fark yiyeceğimizi düşünmüştüm fakat San José attığı penaltı golle beni yanıltıyor
Avrupa Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final İkinci Tur - Barcelona
İnanılmaz bir maçtı takım çok iyi mücadele etti. 1-2 gerideyken böyle bir skor harika. Yarı finale çıkıyoruz. Aslında Barcelona'ya maçı satsaydık finale kesin çıkıp kupayı alabilirdi. Biz deneyecez artık
Sözleşme Yenilemeler
Hepsi Susaeta'nın sözleşme istemesi, benim reddetmem ve takımda huzursuzluk çıkarmasıydı. Düşünün bu huzursuzluğa rağmen ne işler yaptık. Sonra dayanamadım bastım buna sözleşmeyi, kartopu etkisi yarattı diğer arkadaşlarda istedi, geri kalanlarda ister herhalde.
Turnuva Durumları
Çoğu gitti çok çok azı kaldı. Ligde şampiyonluğa az kaldı. Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal geldi karşıma diğer ikili ise Dortmund,Chelsea. Kupayı kaldıramam ama finale çıkarım sanırım.
Diğer güncellemede finale çıktıkmı çıkmadık mı öğreniriz,ondan sonraki güncellemede de sezonu bitiririz.![]()
Ligde baya fark atmışız. ŞL yi de alabiliriz çok iyi oynuyoruz. İlk sezondan tüm kupaları alırsan oyunu bırak bizlere rehber hazırla![]()
Tebrikler hocam ligde çok iyiz.ŞL'yi alıcaz.