Hayırlı cumalar, Hayırlı kandiller dilerim.
Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
kılıçlar çekildi bakalım bu sezon kim ne yapacak.

Önceliklde her iki takıma avrupada başarılar dilerim. Avrupada final oynamanızı diliyorum. Fakat ligde gönlümden biri geçiyor yalnız 2 taraf da ligi önemsemiyor diye algıladım.

Austria kısıtlı bütçesiyle güzel transferler yapmış eğer istediği gibi oynarlarsa bir şeyler oturur rayına

Rapid maddi durumu biraz daha fazla malum. Bruma nedir hocam biraz daha etkili bekliyordum çünkü AL yi kadırmak için
Yorum için teşekkürler. AL de yarı final de 1 milyon euro veriyorlar, ŞL de gruplarda 1 galibiyete 1 milyon euro geliyor. Artık AL'i düşünmüyorum.ŞL de gidebildiğim yere kadar gideceğim.Tabi gruptan çıkamazsak düşünürüz AL yi de
Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
@Barak Maşallah takımı yıldızlar topluluğu yapmışsın. @rexpo1994 sonunda prensim gelmiş oraya bir de Arthur yada Ponce çok iyi olabilirdi. Nathan dan bir haber var mı alabiliyor musun?
Arthur ve Ponce un profilini beğenmedim.Ponce belki iyi olabilir ileri de ama Roma almış.Nathan ı düşünmedim AMC oynatmadığımdan dolayı MC de de güçsüz kalıyor Tokat Spor da denemiştim çok sakatlanıyordu. Geçen sezon aldığım Paul Anton dan çok iyi verim alıyorum.Burdan herkese öneriyim