1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Sizinle aramızda ki fark şu,10-11 sezonu sonunda burada herkes Fenerbahçe'yi tebrik etti,Trabzon'u da mücadelesinden dolayı tebrik etti.O günleri çok çabuk unutuyorsunuz,ortada bir belge,iddaa,soruşturma yokken böyle şeylerin yazıldığı anda mesajlar silinir,yazan kişi uyarı alırdı.3 Temmuz'dan sonra ne yazıldıysa,yazıldı,çizildi.

Şimdi ne oldu da o hadsizliği yapma hakkını kendinizde buluyorsunuz ? Yaptığınız şey iftiradır ve hukuken cezası da vardır.

Ben şike var veya yok demiyorum ancak bir kanıt olmadan,soruşturma olmadan,bir kuruluşun(TFF,CAS,UEFA vb.) verdiği karar olmadan buraya gelip bir ithamda bulunuyorsanız sizin bir kanıtınız olmak zorunda,her kalecinin kalecilik hayatında en az 20-30 kere benzer şekilde yediği gole şike imasında bulunmak ve hiç bir belge olmadan bunu yapmak nasıl bir çaresizliktir.
    Şike var yada yok dememiş burada okuduğum kadarı ile arkadaş gelmiş Gençlerbirliği kalecisinin yedi gole bak tarzı yorum yapmış ? herkes hata yapar değil mi ?

Hatalı gol yedi diye 7 Ay hapis yatan Korcan varken bu adamın ömür boyu yatması lazım bence bu daha çok hatalı...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Şike var yada yok dememiş burada okuduğum kadarı ile arkadaş gelmiş Gençlerbirliği kalecisinin yedi gole bak tarzı yorum yapmış ? herkes hata yapar değil mi ?

Hatalı gol yedi diye 7 Ay hapis yatan Korcan varken bu adamın ömür boyu yatması lazım bence bu daha çok hatalı...
    Ben sana yazmadım onu Burak,92-93 yılının bana göre 65-66 sezonundan farkı yok yani daha doğmamışım,o günleri yaşamadan da bir yorum yapamam.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Ben sana yazmadım onu Burak,92-93 yılının bana göre 65-66 sezonundan farkı yok yani daha doğmamışım,o günleri yaşamadan da bir yorum yapamam.
    2 Durumuda yaşamadın bence 3 Temmuz olayını dışarıdan ezeli rakibin olarak gördüğün bir takımın çabasıyla gördün içinde değildin bence fark yapmıyor 2 durumda.Dediğin mantıklı tamam doğmamışsın etmemişsin,bunıda en içten yaşamamışsın dışarıdan görmüşsün.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2 Durumuda yaşamadın bence 3 Temmuz olayını dışarıdan ezeli rakibin olarak gördüğün bir takımın çabasıyla gördün içinde değildin bence fark yapmıyor 2 durumda.Dediğin mantıklı tamam doğmamışsın etmemişsin,bunıda en içten yaşamamışsın dışarıdan görmüşsün.
    Olum ben 3 Temmuz'a da yorum yapmadım ki,yapmama da gerek yok,ortada UEFA ve CAS tarafından onaylanmış bir şey var,ben şike yok desem UEFA ve CAS var diyor.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Olum ben 3 Temmuz'a da yorum yapmadım ki,yapmama da gerek yok,ortada UEFA ve CAS tarafından onaylanmış bir şey var,ben şike yok desem UEFA ve CAS var diyor.
    Bunu ancak ne zaman öğrenirsin biliyor musun belki saçma gelecektir sizlere bilemem.Aziz Yıldırım çıkıp ben yaptım derse öğrenirsin birde Ahirette öğrenirsin başka bir şekilde öğrenemezsin.Ayrıca UEFA ve CAS var demedi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ayrıca UEFA ve CAS var demedi.

Bu nasıl bir tesellidir olum,madem var demedi niçin 3 yıl men edildiniz Avrupa kupalarından.

Mesaj Yetkileri