Eden Hazard ve Thorgen Hazard ?
Filippo ve Simone Inzaghi ?
Fabio ve Paolo Cannavaro ?
Gary ve Phil Neville ?
Kolo ve Yaya Toure ?
Fabio ve Rafael Silva ?
Ronald ve Frank De Boer ?
Jerome ve Kevin-Prince Boateng ?
Diego ve Gabriel Milito ?
Luuk ve Siem de Jong ?
Giovani ve Jonathan dos Santos ?
Tamam bu kardeşlerin birisi diğerinden daha iyi ancak hepsi kendini kabul ettirmiş üst düzey futbolcular(dı).Niye bir Rodney Sneijder bu seviyeye çıkamasın![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Thorgan, Fabio hem Luuk hem Siem hatta hem Gio hem de Jonathan kendilerini kabul ettirmiş üst düzey futbolcular değil. Hadi Gio kabul ettirdi diyebiliriz de diğerleri ettirmedi. Boateng kardeşlerde de problem büyük aslında. Prince daha yetenekli ama Jerome kendini asıl kabul ettiren oldu. Prince daha geniş bir adam, üst düzey yetenek standart futbolcu şu an için. Yani hala problem var.
Screw you guys, I'm goin' home
Olum üst seviyeden anladığın nedir senin ? Seninle benim seviye anlayışlarımız farklı anlaşılan.
Dünya klasında(Real Madrid,Barcelona,Bayern Münih vb);
Eden Hazard,Frank De Boer,Yaya Toure,Fabio Cannavaro,Jerome Boateng,Gary Neville,Filippo Inzaghi
Onun bir tık altı isimsiz seviye(Atletico,Liverpool,Inter,Dortmund vb.) ;
Ronald De Boer,Kevin Prince Boateng,Simone Inzaghi,Kolo Toure,Diego Milito,Rafael Silva,Paolo Cannavaro,Phil Neville
Üst seviye (Fiorentina,Tottenham,Sevilla,Schalke vb.);
Luuk de Jong,Siem de Jong,Thorgen Hazard,Jonathan Dos Santos,Giovani Dos Santos,Fabio Silva,Gabriel Milito
Bir de klasmanlara ayırttırıyorsun bana,şu oyunculardan birisine kötü diyebilir misin ? Hayır.Hepsi komple olmasa da bir kaç özelliği bakımından futbol dünyasına kendilerini kabul ettirmiş durumda.
Neyin tartışmasını yapıyorsunuz arkadaşlar. Sneijderın kardeşi sneijderin yanına bile yaklaşamaz. Bu kadar basit. Sneijder'a moral dopingi olsun diye yapılabilecek bir transfer sadece
steam : aytekin79
[MENTION=269016]europeanconquer[/MENTION]
Bi kere Tottenham'ı L'pool'dan Inter'den aşağı koymuşun baştan kaybettinŞimdi yazdığın isimlerin bazıları kardeş kontejyanından o seviyede takımlarda oynuyorlar yoksa o seviyenin adamları değiller en azından henüz değiller. Şu anki konumumuza bakarsak üst seviye diye yazdığın yerdeyiz. Oradaki isimler herhangi bir takımda fark yaratabilir mi ya da düzenli olarak 11'de bulunma ihtimalleri var mı, Gio ve Milito dışında hiçbiri böyle bir durumda değil. Eee orada 11'de olma şansı olmayan adam oranın oyuncusu değildir, sistem bu kadar basit.
İşin diğer kısmına gelirsek Rodney'de ufak bi ışık olsaydı zaten en başta Ajax'dan Şanlıurfaspor'a değil (ki sözleşme atmadan caydı Rodney) en azından İtalya, İngiltere, Almanya, İspanya birinc liglerinin orta alt seviye takımlarından birine yol alırdı hiç olmadı yine Hollanda da Utrecht'te falan takılırdı. Demek ki bu oğlan tırt. Zaten paramız yokken bi de adamların akrabalarına para vermeyelim boş yere. Benzer paralara Afrikalı ciğersiz canavar DMC'ler bulabiliriz rahatça.
Rodney'in ne işi var Allah aşkına.Bizim ligimizde anca Akhisar ve Karabük gibi takımlarda iyi bir yedek olur belki formayı zorlar o kadar
Valla daha adamı izlememişsiniz konuşuyorsunuz.
Ben zaten Rodney iyidir demedim,başarılı olabilen kardeş futbolcuları saydım.Bunun yanında başarısız olanlarda var yok değil,ancak olaya o kadar dar bakıyorsunuz ki asıl olayı anlamıyorsunuz.
Kalkmış bana saydığım adamların futbol seviyelerini ölçüyor ya.
Valla ben adamın yeteneğine ve gerekliliğine bakarım arkadaş. Yetenekli mi bildiğimiz kadarıyla değil, gerekli mi peki hiç değil o zaman neden boş yere para verelim. Neden her futbolcunun kardeşini, yeğenini istihdam ediyoruz, neden istihdam etmeye çalışıyoruz. Anlat senin bakışaçını, isteme nedenini de öğrenelim europcum, laf atıp kaçma. Şurada bi aktifliği, düzgün bi tartışma ortamını yakalamışız ne güzel işte, devam devam![]()
Yanlış hatırlamıyorsam rodney bi ara urfaya gitcekti urfayla Gs [emoji20]
Aktif başlık var beyler koşun.. Rodney transferi gereksiz olacaktır. Galatasaray zaten bence çok başarısız transferler yapıyor. Kadro çok yaşlı. Komple herkesi satıp sıfırdan bi kadro kurmalıyız bence. Orta sahamız çok yaşlı. Selçuk gün geçtikçe düşüyor, düşecek. Melo aynı şekilde.
Önümüzdeki sene için takımın büyük bölümünü satıp yerli-yabancı sıfırdan kadro kurmalıyız bu isimler üzerine. Olur mu tabii ki olmaz. Telles sol bek oynar, Sabri sağ bek, orta sahada Melo - Selçuk devam eder. Sağ açığa Bruma geçer. Bir forvet transferi gelir ama herhalde. Bilemiyorum. Tek transfer forvet bile yapilsa takım daha iyi oynayacak gibi hissediyorum zaten. Ama bana kalsa komple degisiklige gitmek lazım Trabzonspor gibi. Cok yaslı takım.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Olum adamı istemiyorum ben yani illa o gelsin demiyorum,internette dolaşırken ismini gördüm,Sneijder ailesini de çok seviyorum,Rodney gelse bir şey demem yani.Hem bonservissiz deniyordu haberde.Tarık,Amrabat,Olcan üçlüsüne 20m verildi değerleri 10m bile zor eder toplasan.Bedava bir Sneijder gelse nolurdu yani ?
Neyse her şey bir yana bence de takımın şöyle bir elden geçirilmesi gerekiyor,sene sonunda en az 10-15 kişi ile yollar ayrılmalı ve altyapıdan bir kaç oyuncu takıma monte edilip üstüne de maliyeti az yerli yabancı fark etmez en fazla 22-23 yaşında oyuncular alınmalı ama bunların yanında yetenekli,potansiyeline tam ulaşmış bir forvette alınsa fena olmaz.
rodney çok bişey almıcaksa gelsin ya sneijder mutlu olur en azından![]()
Sneijder bizim sandığımızdan daha profesyonel, kardeşine falan ihtiyacı yok da kulüp profesyonel değil böyle bir saçmalığa şaşırmam yani.
Oumar Niasse ile ilgileniyormuşuz.Dürüst olmak gerekirse hiç izlemedim Niasse'ı,ne kadar yararlı olur bilmiyorum.Var mıdır sürekli izleyen ? Ne tür bir stile sahip ?
34 maçta 12 gol 6 asist tozu dumana katmak mıdır ? Çoğu zaman beğenmediğimiz Burak bile geçen sezon 32 maçta 16 gol 8 asist ile oynadı ligde.
Neyse tozu dumana kattı diyelim,sonuç olarak izlemedim.
Niasse Emenikenin biraz güçsüzü ve aynı zamanda bi o kadar yeteneksizi.Burak'ın yedeği olur oturur kenarda
Sürekli sırtı dönük oynayabilen, ayağı temiz bir forvet diyoruz gidiyor en böyle olmayan adamların adı geçiyor.
Çok vizyonsuz bir kulübüz. Sanki dünyada oyuncu yok.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Takımda para yok, forvet falan zor alırız biz
Steam ID : byildirim04
K.P.Boateng, Konoplyanka ve Rabiot isimleri dönüyor kulislerde. Biri bile alınsa kardır bence.
Steam ID : byildirim04
boateng uzak kalsin... adam olmus aglayani yok o derece... ayew,luiz adriano gelsin hucum hattina.
Evet beyler Haziran ayı geliyor,10 gün içinde lig bitiyor,buralar şenlenecektir umarım,var mıdır haber falan ?
Ben en çok orta sahaya kaliteli bir isim alınsın istiyorum.
24 Mayıs Beşiktaş maçı,31 Mayıs Rize maçı.
Transfer listesini şöyle bırakayım.
1 adet Drogba, 1 adet Elmander, 1 adet Keita, 1 adet Kewell, 1 adet Melo, 1 adet Ujfalusi, 1 adet Eboue, 1 adet Hakan Ünsal veya Ergün.
2 adet forvet
1 adet kanat
1 adet orta saha
1 adet sağ bek
1 adet sol bek
1 adet stoper
1 adet kaleci
Şimdilik tek alınan kişi kaleci gibi gözüküyor.(Gökhan Değirmenci)
Bize dünyaca tanınmış ,mücadeleci forvet lazım. Çok şey istemiyorum bence![]()
steam : aytekin79