SON DAKİKA TRANSFERLER !
GELENLER
Raul Jimenez için kulübü Atletico Madrid'e 3.1 MN ödenmiştir. Yeni transferimiz hayırlı olması dilegiyle.
Jem Karacan için kulübü Reading'e 1 MN ödenmiştir. Yeni transferimiz hayırlı olması dilegiyle.
GİDENLER
Oyuncumuz Pierre Webo 900 B karşılıgında Frankfurt takımına transfer olmuştur. Bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz.
BASIN AÇIKLAMASI
Takımda şuanlık gerekli transferler yapılmıştır. Takımımızın en önemli oyuncuların Pierre Webo'yu satmamıza kızan taraftarlarımıza sesleniyorum ! Webo ile anlaşarak kulübümüz için en dogrusu bu oldugundan yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Sezon sonunda takımda büyük bir gençleştirme operasyonu olacak. Bunlar daha başlangıç !
Ligde iyi gidiyoruz , evimizde Galatasaray'a karşı berabere kalmamız kötü oldu. Maçta kondisyon sıkıntısı öne çıktı diyebilirim. Ayrıca Sow satıldıgından sol kanatta Alper sag kanatta Krasic'den verim almaya başladım. Böyle giderse Krasic'i sezon sonu güzel bir ücrete yollarım. Jimenez'inde ilk iki maçındada gol atması beni sevindirdi. Bu kadar çabuk alışmasını beklemiyordum.
SAKATLAR
Raul Jimenez
Akhisar Bld. maçından sonra sakatlanan oyuncumuz Raul Jimenez yaklaşık 7 hafta - 2 ay arası sahalardan uzak kalacaktır , tedavisine başlanmıştır.