Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
Hocam bence ilk sezon için çok güzel bir başarı olmuş tebrik ederim Avrupaya gidememek kötü olmuş Rize de 1 maçla kaçırmış al yi bakalım diğer sezonlarda neler olacak hayırlısı
Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
Kara Kartal'ıma Bak Be Barok Devrinden Zaferle Ayrılmış Bu Günleri de Gördüm Ya Küme de Düşşek Gam Yemem

Josue Değilde Volkan Şen'i Fena Parlatmışsın Yanılmıyorsam Bende Şuan PTT 1.Ligde Oynuyor Kazım Kazım ile Beraber
Volkan'ın başlangıç profili harika, Josue'de şuan yıldız oyuncu olarak oynuyor BJK görüp görebileceği son başarıyı gördü

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
Kariyer hayırlı olsun. Çok iyi sezon olmuş iki takım içinde. Rize kıl payı AL yi kaçırmış. Bursa da çok iyi işler yapmış. Sadece Türklerle oynama fikri tam benlikmiş,ne güzel transferlerle uğraşma derdi yok
Teşekkürler Emre Dediğin gibi tam senlik, ben misal OOS bulamadım. Sen OOS'suz oynuyon o bakımdan da sıkıntı yaşamazdın

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
Başarılar ikinize de çok zevkli bir ilk yıl olmuş..
Teşekkürler hocam

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
Ben Transferleri merak ediyorum Biri yerli alacak full biri ne yapacak belli değil
Birazdan ekliycem bizim transferleri

Quote Originally Posted by devilshand View Post
barış için bence bu sezon başarısızlıktır bu arada forumdan çok uzun süredir uzağım barış kardeşim kusura bakma yorumad bulunamadığım için malum evlendik
taşındığım bina yeni dolayısıyla internet altyapısı yok ve telefonda çekmiyor dolayısıyla uzak kalacağım bir müddet daha bu transfer döneminde yapacaklarınızı merak ediyorum başarılar diliyorum 2 ekibe de
Yok artık ne başarıszlığı olum ya Bakma o kadar da iyi değiil Bursa Yorum için teşekkürler kardeşim