-
17.Haziran.2015, 12:46
Erdem'in Şener'e göre nasıl bir performans göstereceğini merak ediyorum. Civelli'nin gidişiyle Sivok'un gelişi olmazsa olmazdı. Sivok sayesinde bir çok korner golü atabileceğimize inanıyorum.
Bursaspor'un bu iki transferden sonra transfer edebileceği konuşulan mevkiler şu şekilde;
Kaleci - (Mert Günok konuşuluyor [her takım gibi])
Sağ Bek - (Junior Caiçara konuşuluyor. Hızlı bir bek, açıkçası iyi olur.)
Stoper - (Makedon (Civelli'nin sol ayaklısı) Sedat Berisha, Sivassporlu Ümit Kurt, Fenerbahçeli 21 yaşındaki Hakan Çinemre)
Forvet - (Tomas Nedic konuşuluyor.)
Ozan Tufan'ın gidebilme ihtimaline karşılık o mevkiye bir oyuncu,
Josue'nin yeniden kiralanamaması durumunda o mevkiye bir oyuncu da alınacak gibi.
Listedeki bir çok ismin bonservisinin olmaması güzel nokta. Bursaspor cezası nedeniyle bonservisli oyuncu alamıyor. Ya da illaki oyuncu satması gerekiyor...
Şu şartlar altında Mert gelirse Harun'u kesebilir mi bilemiyorum. Mert'in menejeri ile Enes Ünal'ın menejeri aynı. Bugün yarın yönetimle konuşulması bekleniyor. Harun çok daha tecrübeli bir isim. Mert'in daha yetenekli olduğu konuşuluyor ancak kaleci mevkinde tecrübe>yetenek. Harun'un milli takıma kadar yükseldiğini, sezonun sonuna doğru (performansının düştüğü bölümde) Civelli'nin sakatlandığını ve Şamil'le oynandığını unutmadan karar vermek gerekir. Söylentilere göre Mert Fenerbahçe'den yüksek maaş istediği için ayrılmış. Bursaspor'un 1.5 - 2 milyon sevilerinde maaş veremeyeceğini herkes biliyor. Yedek kalecimiz Okan ise Şenol Güneş sağolsun neredeyse hiç oynamadı.
Tomas Nedic'in Fernandao'yu aratmayacağını düşünüyorum. Geçen sezon 14 gol atmış. Fernandao'da penaltısız 16 atmıştı... Sadece gol sayılarına bakarak değerlendirmek biraz cılız kalsa da fiziksel özellikleri ve oyun yapılarının benzer olması, daha genç olması, Sivok faktörü ve onu besleyecek olan futbolcuların takımda kalması sebepleri ile daha bile avantajlı denilebilir. Bu sene de Enes'in biraz daha fiziksel olarak güçlenmesi ve kendini göstermesi gerekir. Ya da hazır yurt dışından teklifler varken kendini geliştirebileceği bir takıma iyi anlaşmalar yapılarak (Bruma transferine benzer) satılması da gündeme gelebilir. Bakambu bildiğimiz gibi oynamaya devam eder. Her ne kadar tek forvetli bir sistemde oynayacağımızı düşünsem de geçen sezon neredeyse hiç sakatlık yaşanmadı. 1-2 ay sürecek sakatlıklar olduğunda neler olabileceğini göreceğiz...
Stoper mevkinde kesinlikle Ertuğrul'un denenmesi gerektiğine inanıyorum. Serdar Aziz ve Sivok iyi bir ikili olacaklardır. 1 transfer ki bu Berisha olabilir ve Ertuğrul'un bu seneyi kurtaracaklarına fazlasıyla inanıyorum. Geçen sene görev aldığı her maçta çok başarılı oynadı. Hakan Çinemre ise geçen sezon PTT 1. ligte Adana Demirspor forması giydi ve Ertuğrul Sağlam'ın bu ligi yakından takip ettiğini hepimiz biliyoruz. Ümit Kurt'u hiç bilmiyorum.
Josue'nin yeniden gelmesi şart!
Gelişmeleri takip edip, paylaşıyor olacağım.
Last edited by sentugo : 17.Haziran.2015 at 13:35
Sentugo.
Mesaj Yetkileri