33.Hafta
34.Hafta
Puan Durumu
Oyuncu Verileri
Ziraat Türkiye Kupası
Güzel bir geçen sezonun ardından Şampiyon olduk.Avrupa Liginde de başarılı olabilseydik daha da iyi olurdu.Önümüzdeki sezon bizim için çok zorlu geçeceğe benziyor Transfer bütçesi yok ama elimizdeki oyuncuları tuttuğumuz vakit Bu başarının aynısı tekrar edebiliriz.
Off off canım çekti şimdi emirhan gibi bi forvetbende niye yok bana çıksa çıksa guiza gibi adam çıkar dağlara taşlara atar her maç
Bu arada hiç çıkan regenleri paylaşmıyorsun hiçmi adam akıllı yok ?
Olimpiyakos tam bir yıkım olmuş, Lig şampiyonluğu için tebrik ederim.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
nasıl bu kadar parasız kaldı bu takım
Emirhan cidden çok iyi topçu elimizde tutabilirsek çok iyi şeyler olacaktır.Regen çıkmıyor hocam yaklaşık 10 sezon oldu adam akıllı göze çarpan yok.Nedenini çözemedim antrenörlerde sağlam ama.
Aynen hocam hiç beklemiyorduk eleneceğimizi ama kısmet değilmiş.Teşekkür ederim.
Valla hocam yaptığımız transgerlere gidiyor para.Can Mahmut Emirhan Diaz.Can yeşil. Bunları ucuza alamadık yerli oyuncular biraz tuzlu oluyor.Yardımcı ekibede bayağı bir para ödüyoruz oda cabası.Son anda Mali fair Playden kurtulduk ama bu sezon için transfer yapmayacağım finansı toparlamaya çalışıyorum.
Yeni Sezonda Taktiğimiz
Yeni yabancı kuralı olmasına rağmen kadroda yine yerli oyunculara görev vermeyi düşünüyorum.
Şampiyonlar Ligi Grupları
Grup ne kolay ne zor.Ajax son Uefa Benfica da eski ŞL kupası sahip takımlar ama evimizdeki maçları kazandığımız taktirde rahat çıkabileceğimizi düşünüyorum.
Yeni Sezon Başlıyor.
çıkarsın rahat bir şekilde
Hüsnü iyi regen değilmiydi nasil bedavaya gitti ? Birde regenler olarak abd ye bak derim bedavadan kirala okut yapabilirsin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yeni sezonda beklentiler büyük. Şampiyonlar ligi grubundan da çıkarsın büyük ihtimal.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Yeni sezonda artık ligi domine etmenizi bekliyorumBu arada bendeki Emirhan'da Göztepe çıkışlı, kapıştıralım mı :P
![]()
4.Hafta
5.Hafta
6.Hafta
Puan Durumu
Lige çok iyi başladık.Formumuz harika bu seviyeyi korursak bu yılda rahat bir şekilde şampiyon olabiliriz.İlk maçlar biraz fazla gol yedik ama sorunu çözdük.Emirhan yine gollerini atmaya devam ediyor.Mali tabloyu düzeltip kendi gençlerimizi yetiştirme zamanı geldide geçiyor bile ama yapacak bir şeyimiz yok.İlerleyen günler neler gösterecek bekliyoruz.
İnşallah iyi regenler çıkmıştır. Ben oyunu regenler üzerine oynadığım için takımımdan adam gibi oyuncu çıkmayınca oyundan soğuyorumGidişat yine iyi gidiyor
Benim ufaklık daha 19 yaşında ama şimdiden iki kere Şampiyonlar Ligi gol kralı oldu. 25-26 yaşına geldiğinde herhalde tüm özellikleri 20 olur Messi'den beter olacak :P
Ne ayak bu Emirhan'larSendeki Emirhan'ı da merak ettim ekler misin müsait zamamnında
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Yahu bu emirhan uzaylıyıda geçti. minigun oldu çıktınazar değmesin aman
![]()