13.5 (BA)
6 (Atınç)

Neredeyse 2 oyuncudan 20 Milyon euroya yakın para kazandık şimdiye kadar. Yapılan transferler ise sağ ve sol beke Tosic ve Beck oldu. Bence uygun maliyetli ve ligin kalitesini kaldırıcak oyuncular her ikisi de.

Şuanda talipli olunan çok fazla oyuncu olduğunun duyumunu aldım.

Jose Sosa'ya çok ciddi teklif var, Ersan için hala yokluyorlar. Gökhan Töre'Nin ismi ise Avrupa'da sık sık telaffuz ediliyor. Öte yandan Kerim Frei'a da teklif olduğunu duydum. Pedro Franco'da yine teklif alan oyunclar arasında.

Jose Sosa'nın gönderilmesi çok muhtemel duruyormuş. 6 milyon euro minimum gelen teklif, kulüp ise 8 milyon istiyormuş.
Ersan için yönetim ve heyet gitmesi taraftarı değil ama 5 milyon euroluk teklif gelirse yine anında satacaklardır.
Pedro Franco'da Ersan gibi satılması istenmeyen ancak ederi kadar para teklifi geldiği anda gönderilecek oyunculardan birisi. En az 5-6 Milyon euroya da o elden çıkabilir.

Gökhan Töre için başkanın kafasındaki rakam 15 Milyon Euro ve yukarısı. Kesinlikle altına satmayacaklar, Kerim Frei ise büyük ihtimalle klüpte kalacak.

Atınç ve Demba Ba'dan 19.5 Milyon euro kazandığını varsayarsak 6 milyon euroya'da Sosa giderse eğer kafadan 25 milyon euro kâr eder kulüp diğer transferler de olursa çok daha fazlası olur. 30-40 Milyon euroları her an bulabilir takımın kazancı.

Önemli olan ise bu oyuncuların yerlerine hem uygun maliyetli hem de bunları bize hatırlatmayacak kadar kaliteli ve yüksek performans gösteren isimler alınması.