Şaka bir yana geldi sonunda "LUİS NANİ"![]()
Şaka bir yana geldi sonunda "LUİS NANİ"![]()
Telefunken Sanırım Aziz Yıldırım'ın Sanal Alemde Kullandığı Adı
Nani Bana Göre Fenerbahçe'de Bir Kuyt Etkisi Yaratamaz Hatta Performans Olarak Kuyt'ın Yanına Bile Yaklaşamaz.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Valla helal olsun. Nani'yi bu yaşta izleyeceğiz. Tebrik ederim. Fenerbahçe çok alternatifli ve kaliteli bir kadro kurdu. Gelecek sezon şampiyon olmaları şart.
Sentugo.
Şaka değil mi bu? Kuyt ile Nani'nin seviyesi arasında uçurum var. Tartışılacak konu bile değil bu. Açık ara gelmiş geçmiş en yüksek seviyedeki kanat oyuncusu olacak Türkiye'de. Top class oyuncu geldi.
Yalnız bu çok güzel olmuş
https://vine.co/v/e5JLBZgOVAO
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
madem protekizlilerden kuruyoruz diğer kanada da bernardo silvayı mı alsak :P
İlk 11 hemen hemen şekillendi gibi 3-5 güne RVP'de açıklanırsa Efsane olur. Yanlız 2 formamı alırım RVP mi Nani mi? Bilemedim![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Yahu burda o boş transfer bu boş transfer diyen arkadaşları da anlamıyorum. Kadroda herkesin ilk 11 seviyesinde olması beklenebilir mi Allah aşkına rotasyon oyuncularına da ihtiyacı var Fenerbahçe'nin.
- OknSzR -
Ya yemişim rotasyonunu 12 senedir Rotasyon diye Selçuk'a göz yumduk. Bi 12 yılım daha yok![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
İlhan Ekşioğlu @eksiogluilhan 8 dk.8 dakika önce
Sadece Naniye kilitlenmeyin (ve hakaret etmeyin) biz FENERBAHÇELİYİZ
İyi ki elimizde Alves var. Ba saçmalığının açıklaması yok çünkü. En azından rotasyonda kalacağı kesin Ba'nın. O anlamda kötü değil. Beklentim garanti stoper alınacağı, Alves'i yedeğe çekmekti. Fabiano Volkan'ın yedeği olur. Volkan daha iyi kaleci ondan. Ospina olmalıydı. Volkan lig seviyesinin üzerinde bir kaleci hâlâ tüm defolarına karşın. Volkan seviyesinde bir kaleci bile en kötü ihtimalle 6-7M€ eder şu piyasada. Ospina müthiş fırsat olacaktı.Neyse artık parayı hücuma yatıracağımızı seziyorum. İyi ki ikisi de kiralıklar. 2016 yazı çoğu oyuncunun sözleşmesi bitiyor. 2 sene de sağlam revizyon yapılacak. Emenike tek istina. Onu da göndermeli ilk fırsatta. Seneye de artık savunmaya yatırım yapılır, eksiklikler tamamlanır. Bu sene başarılı olalım, şampiyon bitirelim, seneye gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Valla en son Beşiktaş Portekizlilere güvenip yola çıkmıştı bakalım hayırlısı![]()
aradım taradım o mesajı bulamadım ya silmişler yada shop. büyük ihtimal shop gibi duruyor
12 Numara | Fenerbahçe Resmi Taraftar Sitesi
dakika olarak 22.48
12 numara aşırı yüklenmeden. Avatarlar gidik. Yanlız şu kafama takılıyor. 2 kiralık gelen oyuncular yedeğe geldilerse elinde Egemen ve Mert varken yada eski FB'li şuan Milli Takım kalecisi Volkan Babacan varken neden yabancı kotanı zorluyosun.
Bizim kaleden yana sıkıntımız hiç olmadıki nereden çıktı bu yabancı kaleci sevdası iyi kötü götürürdük orayı
Volkan'dan yana bu sezon sen sorun yaşamadığını zannediyorsan sanırım farklı Fenerbahçe izledik aynı şekilde Mert içinde söylerim.
Yok yok katılıyorum Volkan son dönemde epey kötüydü. Kastettiğim alınan kaleci yabancı olacaksa illa, Volkan'dan iyi olmalıydı. Eğer yedeğe alınacaksa yerli daha iyi olurdu. Şuan bence Volkan kafa olarak iyice bitmiştir.
Biraz bu GG muhabbetine döndü ne kadar arkasındaki boşsa Volkan'da o kadar rahat oluyordu Porto'dan gelen adamıda küçümsücek hali yoktur inşaAllah![]()
-Ba alternatif için fena transfer değil fakat Alves'i kenara çekecek bir stoper alınması çok daha iyi olurdu. Onu da yapamadın potansiyelli genç birini getir bu sezon süre alsın gelecek sezona pişsin, sonuçta Alves oldukça yaşlandı. Ba bu açıdan baktığımızda Rayo'da o seviyelere ulaşabilecek izlenimi hiç veremedi.
-Ospina, Cech, Casillas, Mandanda derken Fabiano yavan kaçtı üstelik Mert'i bonservissiz yollamışken kalecinin kiralanması mantıksız. Özellikle son dönemki formsuz Volkan'dan daha iyi verim sağlayacağı kesin fakat aralarında yetenek olarak fark olduğunu düşünmüyorum.
-Nani büyük transfer. Her türlü iş yapar.
Nani hayırlı olsun beyler bir GSli olarak gurur duydum![]()
Steam ID : byildirim04
Orta saha lazım..Ben de son iki transferi beğenmedim..Fabiano Volkan'dan çok da iyi değil..Ba'da iyi değil...Bunları alacakken neden Mert,Bekir ve Egemen'i yolladılar. Umarım bu sene fiyasko ile sonuçlanmaz..İçimde kötü bir his var..
Nani transferi muhteşem gerçekten inanılmaz katkı sağlayacaktır yalnız Nani sayesinde Fernandao'da patlayacak.
Fabiano ve Ba transferleri çok gereksiz, zaten bu 2 transfer de yabancı kontenjanı yüzünden yapıldı.
Sınırsız yabancı derken bile bir sınır varmış 14, ve Fenerbahçe Nani ile birlikte 15 yabancıya ulaşmış. Artık şu yabancıları göndersinler bir zahmet. Öte yandan Josef ismi de ön planda o da gelirse 16 olacak yabancı sayısı
Bir de bana göre bu kadar yabancı forvet var takımda (Sow, Emenike, Fernandao) yeni bir tane daha alınacak alınsın iyi hoş da Emenike ya da Sow gönderilsin de bir zahmet 1 tane Türk forvet alsınlar![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sizce Nani mi? Ronaldo mu?![]()
Yapma Böyle Şakalar Hacı
Portekiz'de Şuan; Nani'den Önce Ronaldo ve Q7 Var Şu Aşamada 3.Derecede Bir Oyuncu
Portekizliler'in Tüm Zamanlarında Bir Sıralama Yaparsak;
1- Figo
2- Ronaldo
3- Pauleta
4- Eusêbio
5- Rui Costa
6- Simao Sabrosa
7- Nenê
8- Nuno Gomes
9- Joao Pinto
10- Quaresma
11- Nani
12- H.Almeida
Diye Sıralanarak Devam Eder.
*** Sıralama Ofansif Oyuncular Arasında Yapılmıştır.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"