Sayfa 885 / 896 İlkİlk ... 385785835875883884885886887895 ... SonSon
26,521 ile 26,550 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Almeida o listeye giriyorsa düşünün Portekiz hücum hattının vahimliğini

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Fabiano geçen sene 30dan fazla maç oynamış Porto'da. O halde boş kaleci değildir. Ben o transferi beğendim. Diğeri tam FM transferi olmuş. Para harcamamak adına rotasyona kiralık transfer. Ben izlenilen politikaları seviyorum. Van Persie'yi ise istemiyorum
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Yapma Böyle Şakalar Hacı

Portekiz'de Şuan; Nani'den Önce Ronaldo ve Q7 Var Şu Aşamada 3.Derecede Bir Oyuncu

Portekizliler'in Tüm Zamanlarında Bir Sıralama Yaparsak;

1- Figo
    2- Ronaldo
    3- Pauleta
    4- Eusêbio
    5- Rui Costa
    6- Simao Sabrosa
    7- Nenê
    8- Nuno Gomes
    9- Joao Pinto
    10- Quaresma
    11- Nani
    12- H.Almeida

Diye Sıralanarak Devam Eder.

*** Sıralama Ofansif Oyuncular Arasında Yapılmıştır.
    Abi beni affet ama sıralaman o kadar kötü olmuş ki , gözlerimi sabunlu suyla yıkamak zorunda kaldım.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Yapma Böyle Şakalar Hacı

Portekiz'de Şuan; Nani'den Önce Ronaldo ve Q7 Var Şu Aşamada 3.Derecede Bir Oyuncu

Portekizliler'in Tüm Zamanlarında Bir Sıralama Yaparsak;

1- Figo
    2- Ronaldo
    3- Pauleta
    4- Eusêbio
    5- Rui Costa
    6- Simao Sabrosa
    7- Nenê
    8- Nuno Gomes
    9- Joao Pinto
    10- Quaresma
    11- Nani
    12- H.Almeida

Diye Sıralanarak Devam Eder.

*** Sıralama Ofansif Oyuncular Arasında Yapılmıştır.
    Şaka yapıyosun herhalde 1.si Malmeida'yı halı saha maçı olsa halı saha maçına çağırmazdım. , 3.sü Ronaldo tüm zamanların en iyisidir, lider olmalı ki Portekiz Federasyon'uda Roanldo'ya 100 yılın en iyi portekizlisi ödülünü verdi. 4.sü Quaresma'yı kıskançlıktan dolayı Nani'nin önünde yazdığını düşünüyorum.Kıyaslamam bile 2.si Almeida'yı oruç iken o listeye dahil ettiğini düşünüyorum

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Souza yarın İstanbul'a geliyormuş

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Şaka yapıyosun herhalde 1.si Malmeida'yı halı saha maçı olsa halı saha maçına çağırmazdım. , 3.sü Ronaldo tüm zamanların en iyisidir, lider olmalı ki Portekiz Federasyon'uda Roanldo'ya 100 yılın en iyi portekizlisi ödülünü verdi. 4.sü Quaresma'yı kıskançlıktan dolayı Nani'nin önünde yazdığını düşünüyorum.Kıyaslamam bile 2.si Almeida'yı oruç iken o listeye dahil ettiğini düşünüyorum

1.si eusebio dur
    2. si figodur
    3. ronaldo rui costa ile kapışır

Nesil
    2014

Ronaldo , Messi ve Ronaldinho ekstra oyuncular yapmayın lütfen Portekiz'de Ronaldo- Arjantin'de Messi -Maradona - Brezilya'da futbol'da bambaşka bir çığır açtığı için Ronaldinho, Türkiye'de Nani
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Nani, Türkiye'ye gelmiş, popülerlik ve kalite bakımından en iyi kanat oyuncusudur, aksini savunan kıskanıyordur net..
    Steam ID : byildirim04

Nesil
    2014

FM Forumu olduğumuza göre olaya birazda kendi penceremizden bakalım FM'ye göre Fener kimleri aldı FM16'da FB'lileri nasıl bir takım bekliyor

Oyuncuların 2015-2016 Profilleri

Ve gelirse RVP'nin Efsane Profili

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Alaattin Metin imzalı haber. RVP salı ya da çarşamba imza atacak.
    Ve bitti! Van Persie Fenerbahçe‘de!
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

25 günlük bir süre kaldı ilk maçımıza umarım transferlerin hepsi biter o döneme kadar.

van Persie'yi istemeyen bir ben miyim beyler ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Muhabbete bak ya ronaldoyu rui costa ile kıyaslayanlar var iyi güldüm
    van persie iyi olur adam en azından kalenin nerde olduğunu biliyor emenikeden sonra bayaa iyi olur

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Josef de geliyor haydi hayırlı olsun..

İzlediğim kadarıyla iyi ayağınıda kullanan,A.Santos'u hatırlatan tekniği ve ceza sahasında sürpriz golcümüz olacak bir oyuncu;bonservisine 8 fazla gözüküyor orta yol bulup daha aşağılara çektiysek bu fiyatı çok iyi olur

Josef acaba nasıl oyuncu tek soru işareti

bence bir orta alan oyuncusu daha alırız

bir tek o kaldı diye tweet attı bizim yönetici

Van persie geliyor

Josef açıklandı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

cok pahali bir transfer souza nedeni ise 6-7 ay once oynadigi klup bedavaya aldi bu adami iste ise 8m euroya satiyor

Nesil
    2014

Hiç izlemedim ama bende bu transfere ön yargılıyım. Porto oyuncuyu keşfediyor bakıyor sonra bir cacık olmayacak, Brezilya'ya kiralıyor. Bir ihtimal Burak Yılmaz gibi sonrada evrilmiş olsun
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Eğer haberler doğruysa RVP ve Nani'den sonra bu adamları gölgede bırakacak bir orta saha oyuncusu için ciddi adımlar atılmış

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    cok pahali bir transfer souza nedeni ise 6-7 ay once oynadigi klup bedavaya aldi bu adami iste ise 8m euroya satiyor
    Bedavaya almadı. Rhodolfo ile takas edildi. Şu an Brezilya'da en değerli önlibero çünkü.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Geçen sene bu takımda adam akıllı bir değişim olmazsa bir daha maçları falan izlemem diyordum, beklediğimden de fazlası oldu. Nani, RVP gibi oyunculara imza attırırsak takım için mükemmel bir değişim olur. Takımdan gönderilen çöp futbolcular da cabası. Hala eksiklerimiz olduğu düşüncesindeyim ama transfer sezonu da bitmedi, bir de bu kadar köklü bir değişimi tek seferde bekleyecek kadar aç gözlü de değilim. Keşke Volkan'ın yerine Ospina, Alves'in yerine de Maicon gibi bir oyuncu alınsaydı. RVP transferine hala inanamıyorum, alınırsa gerçekten harika bir iş olur ama onu gölgede bırakabilecek bir orta saha oyuncusu yalan gibi geliyor. Souza transferi de çok gereksiz duruyor, takımda Topal varken ortalama bir defansif orta sahaya 8 milyon vermek gereksiz gibi geldi. Oyuncuyu izlemediğimiz için kesin konuşmamak lazım ama bizi yanıltabileceğini pek zannetmiyorum. Ne olursa olsun, iki yönlü orta saha alınmalı, o da alınırsa takım çok iyi bir yapıya ulaşır. Ayrıca tüm transferlerin de kampın başına yetiştirilmesi çok önemli, profesyoneller iş başında.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by sarianet View Post
    Muhabbete bak ya ronaldoyu rui costa ile kıyaslayanlar var iyi güldüm
    van persie iyi olur adam en azından kalenin nerde olduğunu biliyor emenikeden sonra bayaa iyi olur
    ne var yahu bişey söyleyeceksen kaçak güreşme birader naber bu arada bana göre ronaldo eusebio ve figo nun her zaman altındadır

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Robben ismi ortaya atılmış yok artık

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

FB transfer haberleri kısmında niye Portekizlileri kıyaslıyoruz anlamış değilim, bence Ronaldo en büyüğü. Ayrıca Robben de abartı oldu asparagas haberin de bir adabı var. En son 100. yılımızda Fotomoç Henry haberi yapmıştı çok gülmüştüm.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Fabiano Volkan'ı kesecek kadar yeterli bana kalırsa.

Ayrıca Souzo alındığına göre 4-2-3-1'e döneceğimiz izlenimini alıyorum ben. 4-4-2 için Souza Topal çok düz kalırlar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by himone View Post
    FB transfer haberleri kısmında niye Portekizlileri kıyaslıyoruz anlamış değilim, bence Ronaldo en büyüğü. Ayrıca Robben de abartı oldu asparagas haberin de bir adabı var. En son 100. yılımızda Fotomoç Henry haberi yapmıştı çok gülmüştüm.
    Fenerbahçe resmi site'de Nani'yi açıklayınca bende makarsına Nani mi? Ronaldo mu? diye yazdım Sonra peşi sıra ilginç sıralamalar geldi

Dipnot : Ronaldo'nun bencesi diye birşey yok. Ronaldo Portekiz'in gelmiş geçmiş en iyi oyuncusudur. Dünya'nın da en iyi 2-3 oyuncusundan biridir. Tartışmaya açık bir konu değil aslında
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Fenerbahçe resmi site'de Nani'yi açıklayınca bende makarsına Nani mi? Ronaldo mu? diye yazdım Sonra peşi sıra ilginç sıralamalar geldi

Dipnot : Ronaldo'nun bencesi diye birşey yok. Ronaldo Portekiz'in gelmiş geçmiş en iyi oyuncusudur. Dünya'nın da en iyi 2-3 oyuncusundan biridir. Tartışmaya açık bir konu değil aslında
    Ortam çok karıştırmışsın sen . Zaten Ronaldo ve Messi futbolu farklı bir noktaya taşıdılar, herhangi bir futbolcuyla kıyaslanmaları bile doğru değil. Yetenek olarak Maradona ve Pele ile olabilir ama kariyer olarak yanlarına kimse yaklaşamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

souzanın fm profili paylaşabilir mi hiç tanımıyorum

yalnız yönetim iyi para harcıyor tüpçünün beşiktaşına dönmeyelim sonra feda falan sıkıntı yaşamamak için başarı şart

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Nani ve Van Persie mevkilerinde Türkiye'ye gelmiş en kaliteli futbolcular olacaklar ve aynı anda oynayacaklar müthiş bir duygu.İnsallah orta sahaya gözümüz kapalı yazabilecegimiz bir yıldız gelir ama bu Josef transferinden sonra zor.Bu arada bir tane yedek kanat lazım umarım alınır.Ünlü biri olmasına gerek yok potansiyelli bir genc filan olabilir.

Mesaj Yetkileri