Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 152 sonuç

Konu: West ham united

5.SEZON

-20 hafta geride kaldı.İstediğimiz performansta değiliz.Artık bu sene şu işi becermek istiyoruz ama yine işimiz zor.

-Düzenimizde kısmen değişiklik yapıp tek ön liberolı sistemden vazgeçip 3 lü orta saha ortasahanın önünde ya forvet arkası bir oyuncu ya da kanat oyuncusu oynatıyoruz.Bazı maçlarda ise 4-4-2 oynayıp iyi sonuçlar aldık.

İSTİFA KARARI

Üst üste aldığımız kötü neticeler sonucunda bu takım için yapacaklarımın bu kadar olduğuna karar verdim ve yönetim tarafından istifam istenmeden 5 yıllık mücadelemin sonucunda istifa ettim.

5 yıl boyunca 2 kere 3. olup play off yaptık.Takımı aldığımızda küme düşecek takım olarak gösterilen takımım için elimden geleni yaptım ancak üst lige çıkma mücadelemizde kısır bir döngüye girdiğimize ve üst üste kötü sonuçlar neticesinde kovulmak gibi bir karara maruz kalmamak için güzel bir şekilde ayrılmayı tercih ettim.

Ne yazık ki görevimi bu puan durumuyla ve takımın daha iyi sonuçlar alması ve daha iyi olması adına bırakmış bulunuyorum.Önümüzdeki günlerde aynı hırs ve heyecanla yürüyebileceğim bir takımla anlaşabilmem durumunda yeni heyecanlara girmek istiyorum.

TEŞEKKÜRLER..

Bu şekilde ayrılmış bulunmaktayım..

FUTBOL GARİP..

Hep weston-super-mare ile üst lig için çalıştık elimizden geleni yaptık 5 sene boyunca.Ve oldukça zor şartlar kısıtlı şartlarla mücadele ettik.İngiltere en alt liginde küme düşme adayı bir takıma transferler yapmak için çalıştık,şampiyonluk için mücadele ettik ama olmadı..

Şimdi ise weston'dan ayrıldım.Ancak garip olan şu ki bir üst lig olan conference ligine belki de önceki kulübüm çıkamayacak ama benim çıkma durumum oluştu.

İlk görüşmem aldershot kulübüyle..

aldershot la headshot yap sabırlı ve hırslı bir menajer görüyorum

Quote Originally Posted by CanrY View Post
    aldershot la headshot yap sabırlı ve hırslı bir menajer görüyorum
    aldershotla anlaşamadık.Yeni takımım belli oldu.

YENİ TAKIMIMIZ BELLİ OLDU.WORCESTER CİTY.

-Worcester city ingiltere en alt ligindeki iki ligden biri olup weston'la vanarama conference south'ta mücadele ederken şimdi north'ta mücadele edeceğiz.

-Benimle beraber weston'dan istifa eden antrenör duguid de yeni takımımızda beraber çalışacağız.

-Şartlar çok değişmemekle beraber transferdeki elimiz yeni takımımızda daha güçlü.

Yeni takımında başarılar dilerim.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

bayağı sabırlı bir adamsın...

başarılar...

Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    bayağı sabırlı bir adamsın...

başarılar...
    Teşekkürler.Premier lige çıkmak en büyük hayalim..Yapacağız..

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Yeni takımında başarılar dilerim.
    Teşekkürler.

Westonla başaramadığımız şampiyonluğu yeni takımımla yaşamak istiyorum artık.Kulüp daha potansiyelli gerek stad gerek birçok açıdan.Westonla gerçekten çok zorlandık ama woncester ile neler yapacağımızı herkese göstericez.Artık hedef net ve belli..

FENA BAŞLAMADIK..

ÖNEMLİ OYUNCULARIMIZ

En önemli oyuncumuz manchester city çıkışlı faour.Onu transfer ettik.İyi bir oyuncu.Westonda transferde elimiz bu kadar güçlü değildi.

TAKTİK

Bu sene 4-1-2-3 oynamakta kararlıyız.Forvetteki üçlü değişkenlik gösterebilir.Amacımız daha çok çift forvetin arkasında ya bir kanat ya da forvet arkası bir ortasaha
    oyuncusu oynatmak.Zaman zaman bu 3lüyü ,tek forvet , bir kanat ve forvet arkası olacak şekilde kurgulayacağız.

-Kadromuz bu sene geniş ve kalite açısından son derece tatmin edici.Geçen sezon westonda oynamak istemeyen viv solomon-otoboru kiraladık.Önemli bir oyuncu bizim için.Geçen sezon elimizin ne kadar kısıtlı olduğunun göstergesi aslında.

-Bir sol bek eksiğimiz var iyi oyuncu bulamadığımız için bir oyuncuyu devşirdik oraya.Devşirdiğimiz oyuncu ryan smith sağ kanat oyuncusu ve iyi bir oyuncu.Bir sol bek alabilsek onu ofansif olarak kullanma imkanı yaratacağız bu açıdan önemli.Acelemiz yok transfer marta kadar devam ediyor.İyi oyuncu yakaladığımızda alırız.

-Oyunu dar bir alana sıkıştırıp presle rakibi boğup ortasaha oyuncularımızın kalitesiyle topu ileri uca taşıyıp sonuç almak istiyoruz.

11 HAFTA GERİDE KALDI

Ligde liderliğimizi sürdürüyoruz.Fa cupta da 2 tur atladık.

Çoğu maçta bu düzende oynuyoruz.İyi ve geniş bir kadromuz var.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Hocam yeni takım hayırlı olsun maçlarda çok iyi bu sene bu iş olacak gibi

Yeni takımın hayırlı olsun güzel başlamışız

BİZDEN SONRA WESTON-SUPER-MARE

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Hocam yeni takım hayırlı olsun maçlarda çok iyi bu sene bu iş olacak gibi

Quote Originally Posted by juxalente View Post
    Yeni takımın hayırlı olsun güzel başlamışız
    Teşekkürler.Bu sene bitiricez bu işi inşallah bakalım.

İŞLER YOLUNDA

4 yeni transfer daha yaptık onlar da önemli katkı vermeye başladı.Geniş ve kaliteli bir kadroyla yolumuza devam ediyoruz.Westonda bulamadığım koşulları worcesterda buldum ve iyi işler yapıyoruz.Fa cupta 3 tur ilerledik.

AZ KALDI AMA DÜŞÜŞTEYİZ.BİR AN ÖNCE TOPARLANMAMIZ LAZIM.10-12 PUANLIK FARKLARDAN BURALARA GELDİ İŞ..SON 9 HAFTADA SADECE 9 PUAN ALABİLDİK.BUNA RAĞMEN LİDERİZ.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

son haftalar kötü olmuş, toparlamak lazım...

son haftalar kötü olmuş, toparlamak lazım...
    toparladık.

oldu oldu oldu..

Woncester city şampiyon..

79 PUANLA ŞAMPİYON OLDUK.SON HAFTALARDA BÜYÜK DÜŞÜŞ YAŞASAK DA FİNALİ YAPABİLDİK.

Yeni takımımla ilk sezonumda şampiyonluk yaşadım ve artık üst ligdeyiz.Weston'la 5 yılda yapamadığımızı woncesterda şartların daha iyi olmasıyla birlikte gerçekleştirdik.

Şimdi gidecek ve kalacakları belirleyip iyi bir kadro kurmak istiyoruz.Yarı profesyonel olan kulübümüz de artık tam profesyonelliğe geçiş için hazır.

AYRILDIKTAN SONRA WESTON SUPER MARE KÜME DÜŞTÜ.

İlk sezonumda woncesterla şampiyon olmam , westonun ayrıldıktan sonra küme düşmesi aslında westonda ne kadar zorlu şartlarda çalıştığımızı gösteriyor.Mali açıdan çok bir fark olmasa da iki takımın da şartları elverişli değildi pek bu açıdan.Ancak istediğimiz transferleri ve iyi oyuncuları bulma konusunda elimiz daha kuvvetliydi.Stad açısından daha iyi bir stadta oynadık.Daha iyi oyuncuları bulduk elimizde.

Hedeflerimize ulaşmak için çok çalışıyoruz.Kulübümüz artık tam profesyonel bir futbol kulübü.Sözleşmem iki yıl uzatılmış durumda.İyi işler yapacağız.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Hocam tebrik ederim çok iyi olmuş

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

tebrikler sonunda başardın

tebrikler sonunda başardın
    Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Hocam tebrik ederim çok iyi olmuş
    Teşekkürler.

Çok iyi başlamasak da daha iyi olucaz.Sezona 6 oyuncuyla girip ilk maçları genç oyuncuların da olduğu bir kadroyla oynamak zorunda kaldık.Ligin son 2-3 maçında yeni yeni tam kadro olmaya başladık.

-Transferlerimiz devam edebilir.Serbest oyuncu ve kiralık transferleri bir süre daha açık durumda.Ancak şu an bu kadroyla devam edicez gibi duruyor.Belki sol bekte bir eksiklik var denilebilir.Onun dışında şu an takımdan memnunum.

EN ÖNEMLİ OYUNCULARIMIZ

ZACKARİAS FAOUR

-Manchester city alt yapısından çıkışlı olan isveçli oyuncumuz geçen sezon 31 maçta 23 gol atıp asist yaptı.

BİLLY HASLER-CREGG

-Ortasahada jokerimiz olacak oyuncu.Daha çok orta 3lünün ofansif oyuncusu olarak kullanacağız.

CRAİG BRENNAN

-Brighton çıkışlı southampton transferi yapmış bir isim.Hızını iyi kullanmak istiyoruz.Ofansta en önemli silahlarımızdan biri olacak.Bu sene kiralık olarak oynatacağız.

lAN WEBB

-Ortasahadaki dinamomuz.İstikrarı ve iki yönlü oyunuyla bizim için kesinlikle kilit oyunculardan biri.Geçen sezon ligde 42 maçın tamamında oynadı 10 gol atıp 2 asist yaptı.Tekrar kiraladık.

GERRY CLOUGH

-Geçen sezon sonradan takıma kattığımız oyuncu formayı kapıp sağ bekte 28 maçta 10 asist yaptı.Bu seneki en önemli oyuncularımızdan biri.

JONATHAN FUSCO

TAKTİK DÜZENİMİZ

Forvet arkasındaki oyuncu bazen 10 numara bazen sol kanat maçlara ve takımlara göre değişiklik gösterebilir.Brennan'ın olmadığı zamanlar onun yerine ortasahada oynattığımız billy hasler'i çekebileceğimiz gibi jack evans'ı da oraya çekip ortasahada 3'lünün önünde oynatabiliriz.

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri