Transfer dönemini yorumlarsam;

Gidenlerden serbest kalma maddeleri olmasa gelecekten %50 pay ile anlaşabildik. En azından oradan bir kar edeceğiz.

Aziz Behich, Batuhan Altıntaş, Pelle, Bieklik gibi çöpleri gönderdik.

Bir çok genç yeteneğimizi kiraladık, bu kiralıklardan bir kısmı iyi gelirler bıraktı bize.

Kaan Ayhan yıllık 1.8 milyon alıyor seneye satmam lazım. Çok kazanıyor. Ama taktiğimde hem defansta hem de defansif orta saha mevkilerinde başarılı işler yapacak. Tüm potansiyeline ulaşmış durumda, transfer listesindeyken kaçırmayayım dedim.

Humam Tariq bildiğiniz üzere potansiyelli bir genç. Aldık hemen kiraladık.

Oğuzhan ve Kerim Frei'den olumlu performanslar bekliyorum. Uygun maaşlara oynuyorlar.

Andre Wisdom geçen sene bizde kiralıktı, iyi bir yedek. Sorun yaratmıyor. Fena da profili yok.

Hayrullah denilen bir regen var kazık yedik. Yanlışlıkla 6 milyona denk geldi bonservisi ben de üstüne üstlük onayladım falan. Kazık yemeden kiralayıp satmaya çalışacağız.

Fabiano gençlik geliştirme sorumlusunun kadroya kattığı bir adam çok iyi değil.

Romagna ilk 11 olarak düşündüğüm, genç, potansiyelli, İtalyan, maaşı uygun bir oyuncu. Hızlı, mental özelliklerini de geliştirirse üst düzey olacak.

Andre Ayew, Bruma'nın beklenmedik gidişi ile transfer listesindeki bu oyuncuyu aldık. Yaşı 28-29. Maaşı 2 milyonun üstünde. Bu sene oynatırız, iyi bir performans sergileyeceğini düşünüyorum.

Krychowiak, adının yazılışı kadar defansf özellikleri ile ön plana çıkacak herkesin bildiği bir oyuncu. Geçen seneden kadromuzu koruyamadığımız Fellaini ve Leiva gibi oyuncuların yerini tamamıyla dolduracaktır. Ozan Tufan ve Kaan Ayhan ile iyi bir defansif orta saha örgüsünü kurmuş olduk.

Kaleci --> İyi - aynı
Sağ bek --> İyi - aynı
Sol bek --> Yeterli değil. Emre Taşdemir ve Grilmaldo var. Üst düzey bir oyuncu yine bulamadım.
Stoper --> Geçen seneden daha kötü. Yine de potansiyelli. Hava topların sorun yaşayabiliriz.
Defansif ortasa ---> İyi
Orta saha --> Alternatifi bol
Sağ Kanat --> Ibe ve Volkan Şen, daha iyileri olabilir ama şimdilik yok.
Sol Kanat --> Ayew ve Frei kanatları doldurur.
Forvet --> İyi - aynı - Enes, Ongenda ve regen oyuncu