Bu sene Fenerbahçe şampiyonluğun en büyük adayı , bu kadrolar ile eze eze şampiyon olmasını bekleyebiliriz.
steam : aytekin79
Jordy Clasie listedeymiş. Gerçekte nasıl bilmiyorum ama FM'de efso
Bu arada RVP Manchester'da senelik 16 milyon euro kazanıyormuş. Eğer Fenerbahçe bu rakam ile 4 senelik anlaşma yapacaksa eyvah eyvah![]()
steam : aytekin79
dayı tut kolundan getir dembeleyi ama zor
Ne 16 sı yahu en fazla 5 verirler
Yeri burası değil ama avatarımı hangi yönetici değiştirdiyse selam olsun ona
Yaşaşın tam bağımsız TSİ
Clasie de Fenerbahçe'nin orta sahadaki eksiğini kapatmaz. 6 numara kendisi. Sneijder'in önlibero versiyonu gibi düşünün. Ramires söylentisi doğru olursa bölgenin eksiğini giderebilir, DM rotasyonuna da artı olur. Alternatif bir çok oyuncu türetilebilir. 8 numara, yani bahsettiğim Emre'nin pozisyonu.
Aşağıdaki denklem ifade eder sanıyorum. Ortalama yerleşimlerini tahmin etmeye çalıştım (pozisyon ya da rol değil).
Hatta RVP pasör bir oyuncudur. Daha da geri gelip pas organizasyona katılarak, duvar olup arkaya çapraz koşu yapan oyunculara servis de yapabilir.
![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Dürüst olmak gerekirse Ramiresi alamayız boşuna beklemeyelim
guarin daha iyi olur ha ramires ha meireles ikiside aynı kalibrede.
Nani'nin menajeri Federico Pastorello, Van Persie transferini doğruladı. Bugün açıklanır herhalde.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Fenerbahçe bu transferlerle benim gözümde ŞL'ye katılmayı garantiledi. Merak ettiğim şey bu Nani ve RVP gibi yıldızların ne kadar maaş, maç başı, gol primi gibi aldıkları. Bunlar açıklanmıyor artık. RVP 4 yıllık sözleşme imzalayacakmış mesela.
Sentugo.
8 milyona alınan brezilyalı biraz bu yönde bir oyuncu gibi. Kimse Emre gibi performans bekleyemez tabi ama olası bir orta saha transferi Diego'yu sallantıya uğratır diye düşünüyorum.
En azından ilk maçı alır diyebilir miyiz?![]()
Sentugo.
Şu anda sağlık kontrollerinden geçiyormuş. Kaynak: Di Marzio
https://twitter.com/DiMarzio/status/619090734705152000
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
İlk ön elemedeki rakiplerde küçüösenecek rakipler değil. Ayrıca Diego'yu özellikle Avrupa maçlarında ileri 3lü değilde ortasahadaki 3lü olarak kullanacaksa sıkıntı büyük olur bence. Souza'nınsa kapalı kutu olması beni düşündürüyor açıkcası. O yüzden boxtobox tarzı bir oyuncuya ihtiyaç var
stoch'un eğer sow kalırsa kesebileceğini düşünmüyorum [MENTION=63]Cengo[/MENTION]
Profesyonel futbolcu Robin van Persie'nin transferi için kendisi ve Kulübü ile görüşmelere başlanmıştır.
Kamuyu Aydınlatma Platformu
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
RVP'yi bildirdik.![]()
Yorum yapacak söz yok,enfes transfer,Nani'den bile iyi bir transfer.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu lige gelmiş en komple santrafordur.(Drogba ve Anelkada dahil) Man UTD böyle bir oyuncu almak müthiş.
Yeni sezon formanın arkasına Nani mi Yoksa Van Persie mi yazdıracaksın?
Bakın bu lükstür![]()
Muhtemel 11'imiz
Fernandao yerine Sow da olabilir.
![]()
Topal'ı kestiniz mi direk
LG-D682TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Van Persie transferi sonrası şoktan çıkamıyoruz. Bir de iyi bir orta saha alınırsa mükemmel olacak. Eğer Diego oynayacaksa Ramires gibi bir oyuncu alınmalı, aslında bizde Meireles var ama lütfedip oynasa paşam. Ayrıca şu sol tarafa ısrarla Stoch'u yazanları anlamıyorum, 5 hafta sonra bu Stoch'ta da sağa çekip vurmaktan başka numara yok, savunmaya da yardım etmiyor, tempolu da değil yorumlarına başlarsınız. Takımımda Alper varken ve Mirallas gibi bir kanat oyuncusu olmadığı sürece ne Sow'u ne de Stoch'u sol kanatta oynatırım. Zaten takım teknik oyuncu doldu, bir de tempolu dengesiz adam lazım oraya. Ayrıca Caner-Stoch kanadına karşı ben bile iş yaparım, bu kadar savunma özürlü iki oyuncu beraber oynamaz.
Ortasaha transferi için Dembele'yi istiyorum açıkcası. Çalım atan, dikine giden ve güçlü bir oyuncu. Terrenao hazır ingiliteredeyken onuda alıp gelse keşke.
İşin başına profesyoneller geçince böyle oluyor işte. Galatasaray ise eski topçularını sportif direktör yapmaya devam etsin. Oyuncu bilgisi 0, futbol bilgisi 0, finansal yönetim 0. Bu sene Fenerbahçe iyi başlarsa ligi domine eder ve rekor puanla şampiyon olur. İyi başlangıc önemli. Kötü başlarsa, kötü gidebilir.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
FB'ye bence artık daha fazla doymuş oyuncu alınmamalı biraz daha aç 22-23 yaşında agresif bir orta saha alınsa daha iyi olur düşüncesindeyim. Oyuncu tutarsa 10 yıl kafamız rahat olur.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (: