Sayfa 444 / 447 İlkİlk ... 344394434442443444445446 ... SonSon
13,291 ile 13,320 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    kuyt,webo,krasic,kadlec,alves,holmen takımdan ayrılacak oyunucular. bunlar dışında kimse takımdan ayrılmaz. belki selçuk.

aziz başkan şampiyonluğu unutturacak birşeyler yapmak peşinde şu an. bunlar klasik herkesin bildiği şeyler artık. yabancı sınırının da kalkmasıyla güzelce bir şov yapacak gibi bu transfer dönemi.

2 stoper, sağ bek ve forvet transferi bekliyorum.

volkan
    gg-transfer-transfer-caner
    topal-meireles(emre)
    emenike-diego-stoch
    sow(transfer)

şeklinde yine önümüzdeki sezonu geçiririz.
    14 yabanci kurali varken ben rahat durmayiz diye dusunuyorum. bi kere ilk 11 komple yabanci olursa sasirmam. ancak gorunen bekler ve kale yerli olacak, geri kalan 8 kisi yabanci olur. nani gelirse diger kanat icin de flash bi isim bekliyorum campbell gibi. forvette sow fernandao yeterli. meirelesin yanina iki iyi ortasaha alinir, defansta da alvesin yanina yine iyi bir stoper alinir, alinmali. beklentim bu yonde.

diego stoch emenike yolcu olurlar, kiralik ya da satilik. diger yabancilarin zaten sozlesmeleri bitti.

volkan

gg alves transfer caner

transfer

transfer meireles

transfer[nani] sow[fernandao] transfer[campbell]

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Campbell yok. Hoca istememiş. A Spor'a Mahmut Uslu açıklama yaptı. Fernandao haricinde bir santrafor daha alacağız, kaleci de alabiliriz ama henüz bir görüşme yok demiş.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Eğer kaleci, stoper, sol bek ve orta sahamızı değiştirmezsek istediğimiz kadar forvet ve kanat alalım bir şey olmaz. Ayrıca Egemen'in kalması ve Alves'in gitmesi gerekirken nedense herkes tam tersini düşünüyor bana garip geldi. Benim merak ettiğim diğer konu da takımda bu kadar çok yüksek maaşlı yabancı oyuncu varken 7-8 tane üst düzey transfer nasıl yapılacak ortada sponsorluk bile yokken bu kadar para nereden geliyor acaba.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

[MENTION=281757]himone[/MENTION]

stoperde egemen kalirsa hayir demem ama o bolgeye saglam birini almamiz sart. egemenin gecen sezonki mac sayisi ve yasina bakarsak neden egemenin 11 disinda oldugu anlasilir. alvese guveniyorum ben, yanina hizli savasan bi stoper olursa iyi bir ikili olur. kjaer konusuluyor, iyi bir tercih denebilir bence. savunmadan pasla cikilacaksa yine bu ikili ideal duruyor ayrica.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Şöyle doğru düzgün yabancılar gelse de ligin kalitesi artsa, lige yeniden heyecan gelse....

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    @himone

stoperde egemen kalirsa hayir demem ama o bolgeye saglam birini almamiz sart. egemenin gecen sezonki mac sayisi ve yasina bakarsak neden egemenin 11 disinda oldugu anlasilir. alvese guveniyorum ben, yanina hizli savasan bi stoper olursa iyi bir ikili olur. kjaer konusuluyor, iyi bir tercih denebilir bence. savunmadan pasla cikilacaksa yine bu ikili ideal duruyor ayrica.

Ben 2 yıldır Alves'i dikkatle izliyorum, yediğimiz gollerin yarısını Alves yüzünden yedik. Gereksiz yere öne doğru çıkıp hamle yapma sevdası yüzünden defansın dengesi bozuluyor ve o şekilde gol yiyoruz, bu sene takımda kalırsa Avrupa maçlarında ne demek istediğimi anlarsınız. Benim düşüncem Egemen ve Bekir kalmalı, Alves gönderilmeli ve 2 tane stoper alınmalı. 1 tanesi 26-27 yaşlarında tecrübeli, diğeri de genç. Hatta genç olan büyük takımlardan birisinin gelecek vaat eden oyuncusu kiralık şeklinde olabilir. Benim asıl canımı sıkan düzgün bir orta sahanın adının geçmemesi. O bölgede sadece Emre ve Meireles var ve bu iki oyuncuya kesinlikle güvenilmez, bir de Obi Mikel isimleri dönüyor kesinlikle bizim ihtiyacımız olan oyuncu tipi değil. Obi Mikel gelirse yine kontra atak futboluna döneriz, bütün pozisyonlardan önce topla arası çok iyi bir orta saha alınmalı yoksa işimiz yine zor.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Mert ve egemen ayrılıyormuş.Benim yönetime tavsiyem Mehmet Topal, Caner ve Alper'i de göndersinler..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Mert ve Egemen in ayrilisina bakilirsa yonetim Turk oyuncularin gozunun yasina bakmiyor gibi. Ayni ketumlugu Selcuk Bekir Volkan gibi oyunculara karsi da gosterirler umarim. Buyuk ihtimal maaslari dusuruyorlar.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Volkan değil mi? Yanlış görmüyorum. Bayağı kilo vermiş.
    92'de 88'e gerilemiş. 85 ideal kilosuymuş. Sezona 90 başlamıştı herhalde. 90 gözüküyor, Fenerbahçe verileri güncellemedi. Sezon içinde kilo aldı, belliydi.

Last edited by Cengo : 10.Temmuz.2015 at 03:10
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sonunda şu sakalı kesti ve Kurtlar Vadisi modundan çıktı, düzgün bir şekilde de çalışır, susup işini yaparsa kimse ağzını açmaz. Özellikle buna maçlardan sonra açıklama da yaptırmasınlar o zaman tekrar sevebiliriz. Bir futbolcu hem kötü oynayıp hem de antipatik işler yapınca çileden çıkartıyor insanı. Ama yine de şu Ospina içimizde ukde kaldı.

Bu arada kombineler hakkında bilgisi olan var mı? hafta içi müsait olmadığım için mecbur yarın gidicem, saat kaçta başlıyor acaba satışlar ve tribünlerdeki boşluk durumu nasıldır çok para malum adam akıllı bir yerden izleyelim bari.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by Cengo View Post
    Volkan değil mi? Yanlış görmüyorum. Bayağı kilo vermiş.
    92'de 88'e gerilemiş. 85 ideal kilosuymuş. Sezona 90 başlamıştı herhalde. 90 gözüküyor, Fenerbahçe verileri güncellemedi. Sezon içinde kilo aldı, belliydi.

Sakaldandır o farklılık abi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Nani ne gol atmış frikikten be arkadaş, ayrıca Topal'ın attığı golde çok güzeldi ama Nani'nin frikiği bana yıllarca ŞL'nde klas oyunculardan yediğimiz o enfes, ustalık kokan golleri hatırlattı ve böylesine dünya yıldızını bu yaşta bu takımda izleyebileceğimiz için şükrediyorum Allah'a...

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Nani ne gol atmış frikikten be arkadaş, ayrıca Topal'ın attığı golde çok güzeldi ama Nani'nin frikiği bana yıllarca ŞL'nde klas oyunculardan yediğimiz o enfes, ustalık kokan golleri hatırlattı ve böylesine dünya yıldızını bu yaşta bu takımda izleyebileceğimiz için şükrediyorum Allah'a...
    Al benden de o kadar resmen hissettigim bu Nani için , yarın bir gün avrupa maçında rakip takım 5-10 dakikalık bir periyotta baskılı oynayacak golü bulamayacak Nani bir iki hareket yapıp o topu ağlara göndericek ve yıllardır bizim çektigimiz şeyleri bizde birilerine yaşatıcaz çok HELECANLI
    You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2014

Vitor Pereira & Abdulkerim Durmaz (Basın Toplantısı) (Topuk Yaylası)

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

gecen seneki kamp sonrasi ilk yapilan macla [sepahan-iran] dun yapilan mac arasinda daglar kadar fark vardi. oyuncu kalitesi muazzam artmis durumda. ustelik 2 ayri 11 cikarirsin, ikisi de sampiyonluga oynar. takim inanilmaz hirsli, gole doymuyor. sanki abdulkerimin [ [MENTION=297426]Barak[/MENTION] ] hayalindeki takim kurulmus gibi, o sinyali aldik bence.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Tek korkum playofflarda manchester united ın gelmesi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maraş dondurmacısı kıyafetiyle gelmesi de enteresan olmuş
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

VP hakkında kuşkularım var. Bu ülkeye ne zaman hedefleri olan bir teknik adam gelse en kötü şekilde ayrıldı bu ülkeden. VP hakkındaki en büyük kuşkum da eğer olası bir ŞL ön elemesi elenmesi sonrası alacağı tavır. Eğer yelkenleri suya indirirse o zaman işimiz iş olur.

Ben bu sene ŞL gidip, 3. olarak Avrupa ligine kalmamıza çok sevinirim. Şu kadro ve bizim kura şansımızı göz önüne alırsak o kupayı 2. kez çok rahat getirir bu ülkeye kağıt üzerinde.

VP'ya "winner" bir hoca diyorlar ama bana pek öyle gelmiyor. Porto ve Olympiakos kendi liglerinde formayı sahaya atsalar zaten şampiyon olur. Oynatacağı oyunun fazla kapalı kutu olduğunu düşünüyorum. Hücum oynayacağız eyvallah da sen sistem olarak ne düşünüyorsun?

Van Persie'yi tek forvet oynatacak gibi gözükmüyor. Bence bu takımda Diego kesinlikle yer almalı özellikle Persie ile iyi işler yapabileceğine inanıyorum.

Şu ülkeye herkes geldi bir türlü teknik direktörlüğe Lucien Favre gelemedi. Şu adamı alıp bir takım başına koysa da zevkle oturup izlesem.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    VP hakkında kuşkularım var. Bu ülkeye ne zaman hedefleri olan bir teknik adam gelse en kötü şekilde ayrıldı bu ülkeden. VP hakkındaki en büyük kuşkum da eğer olası bir ŞL ön elemesi elenmesi sonrası alacağı tavır. Eğer yelkenleri suya indirirse o zaman işimiz iş olur.

Ben bu sene ŞL gidip, 3. olarak Avrupa ligine kalmamıza çok sevinirim. Şu kadro ve bizim kura şansımızı göz önüne alırsak o kupayı 2. kez çok rahat getirir bu ülkeye kağıt üzerinde.

VP'ya "winner" bir hoca diyorlar ama bana pek öyle gelmiyor. Porto ve Olympiakos kendi liglerinde formayı sahaya atsalar zaten şampiyon olur. Oynatacağı oyunun fazla kapalı kutu olduğunu düşünüyorum. Hücum oynayacağız eyvallah da sen sistem olarak ne düşünüyorsun?

Van Persie'yi tek forvet oynatacak gibi gözükmüyor. Bence bu takımda Diego kesinlikle yer almalı özellikle Persie ile iyi işler yapabileceğine inanıyorum.

Şu ülkeye herkes geldi bir türlü teknik direktörlüğe Lucien Favre gelemedi. Şu adamı alıp bir takım başına koysa da zevkle oturup izlesem.
    Benim de 4-4-2 konusunda tereddütlerim var. Lucien favre genç ve potansiyelli oyuncular ile iyi teknik direktör.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

gs 442 ile sampiyon oluyor kac yildir. bence lig maclarinda saglam iki ortasaha ile 442 rahat oynanabilir. avrupa icin de 4231 ya da 433 gibi dizilisler kullanilir. onemli olan oyuncu secimi, rakamlara cok takilmamak gerek. elinde alex varken 442 yaparsan kayseri bile 4 atar sana.

ayrica terimin ogrencisi hamza hocanin rvp fernandao birlikte oynarsa ortasahasi duser yorumu dusundurucu. terimli gs, drogba-burak ya da necati-elmander ikilisiyle gayet de guzel ligi domine etti. meireles, topal ya da joseften kurulu ortasaha ile cok rahat 2 forvet tasinabilir bence. tabi bu dusuncelerim sadece turkiye ligi icin.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hala taktik ve dizilişe takılan insanlar var. Bu ligde diziliş önemli değil, hırslı olun ve koşun her türlü şampiyonsunuz. Temposuz oynarsanız kapanan savunmalara karşı iş yapamazsınız, eğer bu sene tempolu oynarsak ki öyle olacağı söyleniyor, zaten her türlü şampiyon oluruz. Önemli olan Avrupa ama bu sene yeni kurulmuş bir takımdan hemen başarı beklemek te saçmalık olur. Daha ilk turda elenme ihtimalimiz var ve abartmamak lazım, öncelikle bizim çok fazla baskı kurmamamız lazım. Bu kadro rahat olursa her türlü başarılı olur. Sonra eleniyoruz ve tüm camia karalar bağlıyor, 5. haftada yönetim ve hoca istifa diye bağırıyorlar. Asıl değiştirmemiz gereken bu mantalite.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by himone View Post
    Hala taktik ve dizilişe takılan insanlar var. Bu ligde diziliş önemli değil, hırslı olun ve koşun her türlü şampiyonsunuz. Temposuz oynarsanız kapanan savunmalara karşı iş yapamazsınız, eğer bu sene tempolu oynarsak ki öyle olacağı söyleniyor, zaten her türlü şampiyon oluruz. Önemli olan Avrupa ama bu sene yeni kurulmuş bir takımdan hemen başarı beklemek te saçmalık olur. Daha ilk turda elenme ihtimalimiz var ve abartmamak lazım, öncelikle bizim çok fazla baskı kurmamamız lazım. Bu kadro rahat olursa her türlü başarılı olur. Sonra eleniyoruz ve tüm camia karalar bağlıyor, 5. haftada yönetim ve hoca istifa diye bağırıyorlar. Asıl değiştirmemiz gereken bu mantalite.
    Taktik ve diziliş elbette ki en önemli konulardan. Bütün yıldızları alıp bi takıma koyalım öyleyse kafasına göre takılsın hepsi?
    Fenerbahçe her zaman bu ligde şampiyonluğa oynayacak bir takım ama sistemsiz bir takım her zaman kaybetmeye mahkum olur. Hocanın da senin dediğin gibi düşünmediğini açıklamalarından anlıyoruz zaten.

Önemli olan şey kendi sistemini takıma oturtabilecek mi? Ligde 4-4-2, Avrupa da 4-3-3 demek de şu sezonda çok akıl kârı değil. Bir sisteme yoğunlaşıp onu takıma işlememiz lazım çünkü yeni bir takımız. Çift forvet olayından bana göre eleme turundan sonra direk vazgeçecek hoca. Persie'nin çift forvet sisteminde istenilen işi yapamayacağını düşüyorum.

Josef - Topal ile o orta daha hücum yolunda kanser eder bizi. Meireles desen bana göre çok kaliteli oyuncu ama sakatlanma sorunu var. Diego'lu sistemlerin bize yarayacağını düşünüyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Taktik ve diziliş elbette ki en önemli konulardan. Bütün yıldızları alıp bi takıma koyalım öyleyse kafasına göre takılsın hepsi?
    Fenerbahçe her zaman bu ligde şampiyonluğa oynayacak bir takım ama sistemsiz bir takım her zaman kaybetmeye mahkum olur. Hocanın da senin dediğin gibi düşünmediğini açıklamalarından anlıyoruz zaten.

Önemli olan şey kendi sistemini takıma oturtabilecek mi? Ligde 4-4-2, Avrupa da 4-3-3 demek de şu sezonda çok akıl kârı değil. Bir sisteme yoğunlaşıp onu takıma işlememiz lazım çünkü yeni bir takımız. Çift forvet olayından bana göre eleme turundan sonra direk vazgeçecek hoca. Persie'nin çift forvet sisteminde istenilen işi yapamayacağını düşüyorum.

Josef - Topal ile o orta daha hücum yolunda kanser eder bizi. Meireles desen bana göre çok kaliteli oyuncu ama sakatlanma sorunu var. Diego'lu sistemlerin bize yarayacağını düşünüyorum.
    Benim yorumumda yıldızlarla ilgili bir şey yok, Tabi ki sistem önemli, benim demek istediğim diziliş önemli değil. Ben bu ligde istediğin dizilişte takım kurarım ve sistem düzgün işledikten sonra şampiyonluğa oynar. 4-4-2, 4-2-3-1, 4-5-1, 4-3-3, 3-5-2, 3-6-1 bunların önemi yok önemli olan oyunculara o sistemin gerektirdiklerini yaptırabilmen. Geçtiğimiz 2 sezon bunun en açık örneğidir. Taktiğimiz ve dizilişimiz değişmedi ama sırf oyuncuların ruh hali 2 sezonun sonucunun değişik olmasına sebep oldu. İyi bir hoca şu takımla 3-5-2 de oynar, 4-4-2 de, 4-3-3 de. Senin diziliş tercihin olmayabilir ama başarısız olacağı anlamına gelmiyor. Biz bu ülkede 4-2-4 te oynadık, 4-3-3 de oynadık ve şampiyon olduk, Beşiktaş ta 3-6-1 le şampiyon oldu. Bizim takımımızın da bu lig için düzen sorunu yok, her taktiği becerir. Ersun Yanal'ın oynattığı futbolun şişirmekten başka ne taktiği vardı bana açıklar mısınız? Daum'un oynattığı futbolda ne dizilişi gördünüz? Bu adamlar bu ligde şampiyon olmadı mı? Hepsinin de özelliği hırstı ama bu konular sadece Türkiye için geçerli, Avrupa'ya gidince hırsın yetmediğini hepimiz görüyoruz.

Benim düşüncem hangi taktikle oynanırsa oynansın sorun değil, yeter ki o taktik ve diziliş düzgün bir şekilde uygulansın. V. Persie konusuna girmeyi düşünmüyorum, ne yapıp edeceğini oynayınca görürüz. Sonuçta herkes adamı tanıyor ve aklında bir fikir var, benim düşüncem de Diego gibi bir oyuncunun önünde daha verimli olacağı yönünde ama Fernandao gibi bir oyuncunun yanında da çok iyi işler yapabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Dnipro karşısında Fenerbahçe'nin 11'i

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Simon Kjaer, Bruno Alves, Caner Erkin, Josef de Souza, Samuel Holmen, Luis Nani, Miroslav Stoch, Diego Ribas ve Jose Fernandao.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Dnipro çok ilginç bir golle öne geçti,bireysel olarak sıkıntı var

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Fenerbahçe 0-1 Dnipro İY'

Mesaj Yetkileri