-
25.Ağustos.2006, 01:13
ben kavramları falan karıştırmadım egemen.
daha dün sokaktaki çocuğun bile bildiği birşey hakkında,yani fenerin eleneceği hakkında gayet emin olan ben ve benim gibi düşünenleri bir vatan haini ilan etmediğiniz kaldı.ne oldu fener elendi sonuçta.ve biz bu yorumları yaparken deplasmanda 3-1 yenilmiş bir takımın rövanş maçı için yaptık ve takımı geçmiş yıllardanda bildiğimiz için yaptık.isterdimki fener çıksın ben rezil olayım ama o kadar emindimki.
çünkü görünen köy kılavuz istemez demişler.ve yine siz değilmiydiniz dün mağlubiyetten sonra kievi dünyanın en iyi takımlarından biri yapan
niye çünkü fenerbahçe gibibir takımı eledi kiev!
şimdi burada bakıyorum sadece kuraya bakarak ve hiç sıkılmadan GS çıkarsa bu gruptan GS formasını öperim diyebiliyorsun.ve diyorsunki boleslav manisaya benzemez,demekki bazı şeylerden ders almışsınız buda güzel bir gelişme,
kievde gariban ankaragücü,kayseriye benzemiyormuş değilmi?karşılarındaki türk takımı olmayınca nedense hırs fenerbahçe elendi sonuçta.
dün kievi küçümsemeyin rakibin küçüğü büyüğü olmaz diyen sen şimdi burada GS ın rakibini nede güzel küçümsüyorsun?tabi nede olsa biri çek takımı biride dünyanın bir numaralı ligi olan ukrayna takımı!fark bu!
Mesaj Yetkileri