Başarılar..
Başarılar..
Devre Arası / Hazırlık
Yeni transferlerin denenmesi açısından da bir hazırlık maçı yapmak istedik. 2. yarıya daha sağlam bir kadro ile başladığımız çok net ortada...
Beister'dan çok iyi hücum katkısı alıyoruz. Niklas Stark da orta alana baya bi hareket kazandırdı, topun olduğu her yerde kendisini görmek mümkün.
Spoiler: Oyuncu Puanları
16-20. Hafta /Serie A
İtalya kupası Spezia maçının detayını altta tek haber olarak paylaşacağım o yüzden o maça değinmiyorum.
İkinci devreye bol gollü başladık ancak son 3 hafta durulduk. İnter, Udinese ve Fio maçlarında çok zorlandık kazanırken. İnter maçında Medel kırmızı yemeseydi eminim o maçın skoru o olmayacaktı...
M. Destro çok sağlam bir giriş yaptı. Son maçlarda da genel anlamda takımın silik görüntü çizmesi onu da etkiledi ancak yine de iyi performans sergilediğini düşünüyorum.
Spoiler: Bazı Maç Verileri
1. Tur /İtalya Kupası
Yedeklerle çıktığımız maçta inanılmaz diri bir rakiple karşılaştık. Defans hattında bir tane mi hata yapılmaz?
Yedek ağırlıklı kadroyu ikinci devre başında lig kadrosuna dönüştürmeme rağmen paçayı kurtaramadık. Adamlar harbiden eledi abi diyecek söz yok.
İtalya Kupasına veda etmek nedense pek bi üzüntü yaratmadı.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
21-27. Hafta /Serie A
Bona, Kaka, Beister, D. Costa, Van Ginkel ve Wijnaldum gibi harika bi ofans hattına sahibiz. Bu 6 oyuncuyu da formda tutmamız en büyük artımız oldu.
D. Costa ligin ilk yarısında neredeyse maç yapmamıştı ancak 2. yarı gelecek sezon satmayı düşündüğüm için oynatıp biraz istatistik yapıp, değerini arttırmak istedim. Şuan geldiğimiz noktada kendisini satmama konusunda bi yanım daha ağır basıyor.
Juventus maçında inanılmaz eksik bir kadromuz vardı. Cerci, Menez, Honda gibi üçünün çıktığı maçları toplasak 10 maçı bulmayan isimleri oynatmak zorunda kaldık. Üstüne üstlük forvette Mosquito gibi henüz 19 yaşında olan oyuncumuzu oynattık. Buna rağmen o maçtan puan çıkarmasını iyi bildik.
Alta da o maçın verilerini koyacağım...
İstikrarlı bir gidişimiz var, yolumuzdan sapmıyoruz.
Spoiler: Juventus Maçı Verileri
28-33. Hafta /Serie A
İlk devrede oynatmaya çalıştığımız hücum futbolu bu devrede daha iyi işliyor. Forvetlerin de katkısı bunun en büyük destekçisi oldu açıkcası.
M. Destro'nun bu performası sonrası alınıp, alınmayacağını henüz düşünmedim ama kalsa bile oraya bir üst düzey forvet daha alacağım. Kanatlarda uyguladığımız 6'lı sistemi orada da uygulayacağım, 2 forvetimizin formda olması bizi daha güçlü yapar.
Palermo maçının böyle olacağını biliyordum artık ligin son haftalarındayız ve küme riski olanlar daha iyi oynuyorlar. Biz onları deplasmanda ezdik ama bir türlü saçma sapan goller yemekten kurtulamadık.
Last edited by Kaka Leite : 18.Temmuz.2015 at 20:55
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!