Quote Originally Posted by eGowiCh
Ben BJK'li değilim. BJK'li olsaydım, fanatizm diyebilirdin buna, ama maalesef öyle değil.

BJK Chelsea'yi Stamford Bridge'de Sergen'in golleriyle devirmiş takım. Barcelona'ya 3 atmış takımdır. Ondan daha inançlı olurdum dedim sadece. GS de umarım iş yapar.
Ya bu yoruma bakan kişi Galatasaray daha Avrupa'da maç kazanamamış sanar yemin ediyorum. Sen kalkıp bir de "Fanatiklik yapmıyorum." diyorsun öyle mi? Hocam Galatasaray, R.Madrid tam gücüyle oynadığında R.Madrid'i, Milan'ın en parlak zamanında Milan'ı, en büyük sayıldığı zamanlarda Juventus'u, rakipsiz görüldüğü devirde M.United'i, oynanan kupanın favorisi gösterilen Arsenal'i yenmiş takım! Bir kendi yazdığına bak bir de bunu düşün şimdi, "Fanatiklik" yapıyor musun, yapmıyor musun?
Objektif olacaksak olalım, Galatasaray eski Galatasaray değil ama grubundaki takımların hiçbirisini yenemez de değil. Hatta eski kimliğinin yarısını ortaya koysa grubundaki her takımı da yenecek güçte. Nedir yani, kazanmak için illa yıldıza ihtiyaç mı var? Ya da ihtiyacı olan yıldızı kendi yaratamaz mı bir takım, kesinlikle dışarıdan mı bulması lazım? Ben bu grupta her şey olabilir demiştim daha önceki mesajımda, hala aynı görüşteyim. Her takım her takımı yenebilir ancak Galatasaray eski kimliğinin yarısını üzerine giysin içeride ya da dışarıda maç kaybetmez! Bu kadar da iddialıyım! Ama dünkü gibi bir oyun oynarlarsa tek bir galibiyet bile alamazlar, bu kadar da gerçekçiyim!