Sanıyorum yabancı statüsünde oynayacak ama bu kuraldan sonra başka milli takımı seçen oyuncular yabancı sayılacak gibi bir yorum da okumuştum misal Emre Can gibi.
Sanıyorum yabancı statüsünde oynayacak ama bu kuraldan sonra başka milli takımı seçen oyuncular yabancı sayılacak gibi bir yorum da okumuştum misal Emre Can gibi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
normalde kural öyle, ama kuraldan önce türkyede forma giyenleri kapsamıyor mesela jimmy durmaz gibi.Sorun şu fenerbahçe lisans çıkardı mı
Gökhan İnler; Fenerbahçe Dinler | Kollektif Futbol
bundan dolayı dedim
Hiçbir takım lisans çıkarmadı. 1M$ civarı bonservisi vardı sanırım. FB konusunda da Daum ödemek istemişti ama yönetim izin vermemişti. Verilen bilgi yanlış.
Mario Gomez, Balotelli takası konusunda kulüpler anlaşma noktasına gelmiş. Mario Gomez işi Galatasaray'a yakınlaşmışken iptal olacak gibi.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Evet çıkartmış veya kendi kendisine çıkartmış,takım yok,isim var ?
GÖKHAN İNLER - Futbolcu Bilgileri TFF
Fenerbahçe ön protokol yapmıştı ama transfer tamamlanmadı. Lisans çıkarılmadı. Onun yüzündendir bence.
Dediğim gibi Daum istedi ama yönetim reddetti.
"20 yaşındaydım ve Basel genç takımında oynuyordum. Denemeleri geçtik. Daum bize sözleşme imzalayacaklarını söyledi. Çok mutluyduk. 4 yıllık anlaşmıştık. İstanbul'a gidecektim. Ancak bu imzalar hiç atılmadı ve bize gitmemiz gerektiği söylendi. Büyük hayal kırıklığına uğradım."
"2005 yazında çok kötü birkaç gün daha geçirdim. Galatasaray idmanlarına çıkacaktım. Takımın başında Hagi vardı. Bana sahaya çıkma izni vermedi."
"Beşiktaş'ın başında Del Bosque vardı ve bana Sergen Yalçın'ın 10 numaralı formasını verdi. Ancak işler yolunda gitmeyince yeni bir acıyla daha karşılaştım. Bu yaşananlar beni daha da güçlü birisi yaptı. Sonuçta İsviçre'ye gerçek evime döndüm"
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Thomas Meunier diye bir sağ bek ''Galatasaray'a geleceğini duydum ?'' yazan twiti favlamış,Club Brugge'de oynuyormuş.
![]()
Can çobanoğlu 10 güne kadar forvet bölgesine kaliteli bir transfer yapılacağından bahsetti TRT sporda.
steam : aytekin79
Huntelaar yalan oldu ,Niasse ve Gomez kaldı.Büyük ihtimal bu iki oyuncu da kiralık gelecek,hangisi diye sorarsanız kiralık olarak Gomez'in gelmesi mantıklı olur,bonservisiyle Niasse gelirse mantıklı olur.
gomez cok sakatlik yasiyan bir topcu riske girilmez..
Fiorentina; Balotelli'nin maaşını ödeyemeceğini açıklamış, transferinden vazgeçmişler. Gomez için Galatasaray'ın önü açıldı.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Beklentilerinizi düşük tutun derim ben.
Hamza Hamzaoğlu:
- Gomez'in maliyeti çok yüksek, şu an için imkansız.
- Herkes forvet diyor ama Burak'ın üzerine bir forvet getirirsek onu nerede kullanacağım?
- Burak Yılmaz kalitesinde bir forvet getirmeye kalksan 15-20 milyon avro para vermek lazım. Senin durumun buna müsait mi?
- Semih kadar yüreğini koyacak bir yabancı tanıyor musunuz?
- Robben ile ilgili Sneijder benimle konuşmadı. Gelsin, ben Robben'e 'Hayır' demem ama bizim ölçülerimize uyacak.
- Jem fiziksel olarak zayıf görünür ama sağlam çocuktur. Kemik gibidir ve sürekli oyunun içinde. Jem'den ne alacağınızı bilirsiniz.
- Podolski de forvette kullanılabilir. Forvet almasak da olur ama sayısal olarak bir forvete ihtiyacımız var.
- Bulabilirsek Mario Gomez tarzı bir oyuncu olacak. Bulamazsak, alternatif olabilecek, hem Burak'ı diri tutacak hem onunla beraber oynayabilecek hem de farklı özellikleri olan bir oyuncu alacağız.
- Felipe Melo'nun takımdan ayrılması halinde ön liberoda Hakan Balta'yı da kullanabilirim.
- Melo gelmezse yerine birini bulursak alacağız, bulamazsak elimizde Hamit ve Selçuk gibi oyuncular var. Şimdi tüm dünyada oyuncuları izliyoruz. Bence bizim oyuncularımız aşağıda değiller.
- Ben de baktım ama önerilenleri düşünmedim. 'Olursa Medel'i istiyorum' dedim. Inter'in önerdiği futbolcular bize uygun değildi. Inter ile takas olmayacaksa mukavelesinde yazan bir bedel var. Onu getirirse gider. Şu anda hiç alacağı yok. Onun için bedelsiz gitme gibi bir durum söz konusu değil. Gelmesin, yapacak bir şey yok. Gelmezse yerine birini bulursak alacağız, bulamazsak elimizde Hamit ve Selçuk gibi oyuncular var. Şimdi tüm dünyada oyuncuları izliyoruz. Bence bizim oyuncularımız aşağıda değiller. Hatta fazla bile. Öncelikle Bilal ve Jem oturduktan sonra alternatif oyuncular olacak.
- Fenerbahçe Fernandao ve Van Persie'yi birlikte oynatırsa orta sahayı kaybeder.
- Niasse benim öğrencim ama bizim takıma monte etmekte zorlanıyorum. Kiralık alırsak oynatmamız lazım. Kendisini parlatıp, seneye göndermek istemiyorum.
- Telles'e her an bir teklif gelebilir. O teklif geldiğinde hazırlıksız yakalanmamalıyız. Carole'u bulmuşken onu da kadromuza katalım dedik. Oyuncularımıza teklif olduğu zaman vermemiz lazım. Artık yetiştirip, satacağız. Hep alan olmamalıyız. Ben takım olmanın peşindeyim. Yıldız oyuncu tabii ki lazım ama bizde Sneijder, Burak, Selçuk ve Podolski var. Yasin kötü bir futbolcu değil. Bir kaleci almak zorundayız. Yabancı da olabilir ama ben yerliden yanayım. Çünkü Muslera oynarken, yedekte yabancı bekletemiyorsun.
- Muslera'nın ayrılmasına hazırlıklı değiliz ama hazırlanmaya çalışıyoruz. Şu anda resmi bir teklif yok ama olur da gelirse iyi bir kaleci bulmamız lazım. Şu anda doğrudan oynayabilecek yerli bir kaleci yok.
- Yabancı için belirlediğimiz bir sayı yok. 7 yabancı ile de lige başlayabiliriz.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
https://twitter.com/evrenderrun
İnsanlar heyecanlanmasın ama sponsorluk işinde olduğum için içime sinsi sinsi şeyler geliyor.
Şimdi yukarıdaki arkadaş silerse diye tweetleri de aldım. Hatta emek verip sıralamalarını bile düzelttim.
Bu kısımda Ibrahimovic'in sponsorla transfer edilebileceği mevzusu var. Şu sponsorlu transferler ülkemize BJK'nin Ronaldinho transferi için sponsor aramasıyla başladı, Eto'o nun Antalyaspor'a transferi ile devam etti ve Robben-İbrahimovic gibi futbolcuların da şimdi adı geçiyor.
Bugün içerisinde karşılaştığımız ilginç bir olay var.
- Digitürk'ün satışı gerçekleşti.
- beIN Media Group LLC yani kısaca beIN Media satın aldı.
- Şimdi beIN Group, Katar merkezli medya grubu Al-Jazeera bünyesinde bulunuyor.
- Peki onun sahibi kim? PSG başkanı Nasır El-Helaifi!
Ibrahimovic'i GS'ye itekleyip, sponsor olup epey reklamını yapar ve üstüne çok sağlam gelir de elde eder.
Mantıklı konuştuğumu biliyorum. Ancak Hamzaoğlu bu şartlar altında bile istemeyebilir![]()
Sentugo.
[MENTION=193955]sentugo[/MENTION]
Üzgünüm ama yalan haber.
Zlatan Ibrahimovic'in 9M Euro net maaşı var. PSG bu yüksek kurtulmak istiyor ama bir taraftan para da kazanmak istiyorlar. Neredeyse 2 haftadır Zlatan da Milan ile görüşüyordu. 6M net maaşta anlaştıkları söyleniyor. Milan ve PSG de maddi konularda anlaştılar ama PSG forvet aradığı için şimdilik bekletiyor. Yoksa transfer daha Haziran dolmadan bitecekti. Cavani de şimdi Manchester United'a satılacak. Zlatan Ibrahimovic'in Milan'a gitmesi an meselesi. 1 haftaya Milan'da görürsünüz kendisini. İtalya'da gazeteler çarşaf çarşaf Ibrahimovic haberi yapıyorlar.
Bu yalanları uyduranlar biraz daha popülerlik, tanınırlılık, iş olanağı yaratmak ve RT kasmak için yalan haber yapmaya tenezzül eden saygısız, ahlâksız insanlar.
Dursun Özbek açıklama yaptı zaten. Buyrun. "Hamza Hamzaoğlu ile sürekli iletişim halindeyiz. Hocamız bize ikinci Avusturya kampından sonra rapor sunacak. Bu rapora göre takviyelerimizi yapacağız. İkinci kampın sonuçlanmasını bekliyoruz"
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Açıkçası ben de Milan transferini bekliyordum ancak hala gerçekleşmeyince ve bugün Digitürk satılınca hemen yorumladım. Keşke ligimizde görsel tabi..
Sentugo.
İkinci kamptan sonra dediği ligin başlangıcı oluyor yani bir 15 Ağustos gibi o kamptan sonraki ilk transferi yaparlar.
Şimdi durup dururken ne gerek var İbo'ya akşam akşam tadımızı kaçırmayalım![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Ya onlar taraftarın gazını almak için uydurma ve bilinçli yapılan haberler,bizim yönetimin elinde bütçe olsa bile ''Takım içi dengeler nihahahaha'' diyip almayacağı adamlar listesine ilk sıradan girer Ibrahimovic.
Tek mantıklı seçenek [MENTION=193955]sentugo[/MENTION]'nun dediği gibi Nasser El Khelaifi reyizin hazır Digiturk'ü satın almışken,marka değeri adına Galatasaray'a Ibrahimovic için sponsor olmasıdır.
Farfan..
9 ay sakatlık yaşayan bir oyuncuyu neden transfer ederler ki.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Sizi Ünal Aysal paklarGöndermiyecektiniz. Çoktan Dzeko gelmişti. Şaka bir yana dalga geçmek için söylemiyorum. Sizin Başkan galiba biraz şuursuz. Bundan 1 hafa 10 gün önce bir kere TV'de izledşm. Adam şey dedi 1-2 seneye Messi ve Neymar'ı getiririz. He bide biraz bize giydirdi
Ulan Neymar ve Messi 1-2 sene sonra GS'deyse ertesi gün Niasse'yi niye kiralayacağız diyon
Ya oruç tutuyor kafaya vurdu ya da cidden şuursuz
![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Bilal Kısa : Cok iyi top dağıtıcı sahanın her yerinden pas atabiliyor.Bilal zaman zaman pres yapar.Yanlız hucum özelliği daha yüksek.Oyunu iki yönlü oynamaya çalışır : Attığı paslardan bir örnek : 2012/2013 Akhisar Bld.Spor-Mersin İdman Yurdu dakika 88 gol Theofanis Gekas Ligtv.com.tr
Podolski cok kaliteli bir transfer.2.5 Milyon Euro'ya alınması yönetim başarısı tebrik etmek lazım..
Dursun Özbek: Eğer Taraftar hoşnut olacak diye transferi hemen yapsaydık Podolski'yi 2,5'a değil daha yüksek bir fiyata alacaktık..
Yeni sol bek tam bir kapalı kutu.Bugün hazırlık maçında 1 Gol + 1 Asist yapmış..Göreceğiz..
Farfan'a gelince..İyi futbolcu fakat sakatlıklar dönemi yeniden başlarsa GS için büyük problem olur.
Ayrıca GS'nin çok Acil bir Defans alması lazım..Semih - Chedjou - Danny - Koray - Hakan Balta..Geçen sene Semih'in yokluğunda GS Defans'ta büyük problemler yaşadı.Muslera'nın kurtardıkları olmasa Şampiyonluk bile gidiyordu..
Last edited by petrol_fb12 : 15.Temmuz.2015 at 06:44
Ya Cengo kardeş 2008'den beri bu forumdayım çok yazmam etmem hep girer okurum yazılanları edenleri o yüzden hiç bana hikaye anlatma. Ne zaman bir GS ile ilgili transfer ya da sohbet sayfasına girsem hep senin olumsuz olan mesajlarını görüyorum. Ha evet söz konusu Farfan 9 ay sakatlandı hemen çizelim üstünü ölsün zaten ne işi var bidaha futbolda. Ha tabi sana göre 403 gün sakatlanan İlkay Gündoğan'ı da niye Manchester istediki hayret. Mesela 5-6 ay sakatlanan Falcao neden Chelsea'ye gitti ki ne saçma transfer uzun sakatlanan adam alınırmı hiç Cengo bilir çünkü işi. Arkadaş Bruma'da sakatlandı hepimiz nasıl ürkek döndüğünü gördük. Ben bu yaz Copa America'yı izledim Farfan uzun sakatlıktan sonra gayet iyi ve eskisi gibi oynadı beni tatmin etti. Yorum yapmak için yorum yapma. Bak 7 yıldır burdayım diyorum daha bir tane olumlu GS yorumunu görmedim lütfen o nickname'nin altında yazan Fenerbahçe Araştırmacısı görevini yerine getir başka görevlere girme.Başka diyecek bir lafım yok bu kadar yazmamın sebebi artık bir şeylere ses çıkarmak için. Ha sen benle polemiğe girebilirsin elbet ben seni görmezden gelirim olur biter
Melo abi Melo gitmesin. Melo gideceksek istemiyorum ibrahimovici filan. Melo 1 kişiden fazla oynuyordu takımda. İbrahimovic olayı yukarda arkadaşın dediği gibi kesinlikle taraftarın gazını alma amaçlı/taraftarın kendini mutlu etme çabasıdır. Sen İbo'ya o kadar para verirsen Sneijder de bi tık altını ister.
Ben Podolski'nin sol açıkta gizli forvet rolü için transfer edildiğini düşünüyorum- fm'den rol örneği verdim daha rahat anlaşılsın diye. Böyle dediğim gibi amaçla yapıldıysa transfer santroforda Burak ve Umut kesinlikle yetersiz. Ki o anlamda İbo lafları geçiyor ortada ama Farfan santrafor değil ki. Madem hem Farfan'ı kanata alacak hem de yeni bi santrafor alacak bütçemiz varsa ne ala.
Defansa kesinlikle destek şart özellikle sağ beke. Maxi Perreira Sabriden çok da iyi değil diyor Tanman. Tamam belki istatistik olarak pek de üstünde değildir Sabri'nin Maxi ama sadece sabrinin yaptığı hataları yapmasa o bile yeter. Chedjou-Semih ikilisi iyi de bunlardan sonra gelen yedekler tam bi bomba. Semih zaten sene içerisinde sakatlanan bir oyuncu kesin oraya da en azından gözü arkada bırakmayacak bir stoper lazım.
turksportal...
Olumsuz bir şey duymamak için kimseye kin kusamazsınız. Kıkırdak dokusu kendi kendisini yenilemeyen bir bölgedir. İstese de istemese de ne yazık ki futbolu bitme noktasına geldi Farfan'ın. Son 4 sezonda 492 gün sakatlık geçirmiş, yani 1 yıldan fazla ediyor.
Copa America'yı 3. bitiren takımda toplamda 285dk (yaklaşık 3 maç eder) süre alan bir oyuncuya kupanın tamamında oynuyordu işte diyorsanız gerçekten hiç izlememişsiniz demektir. Ben de 1 maçını izledim ve hiç beğenmedim. 7 yıldır burada olmanız bir kıstas ölçüsü değil, ben de 14 yıldır buradayım ve bunun hiç anlamı yok.
Burada istediğiniz ölçüde görüşünüzü yazabilirsiniz. Kimseyi yazmaktan alıkoyamazsınız. Demokrasinin olduğu yerde karşıt görüşler de olmak üzere tüm seslere saygı gösterilir. Saygı göstermeyecekseniz hiç bir şey yazmamalıydınız esasen.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
sen art niyet ariyorsun adam art niyetle yazmamiski.. farfan tamamiyle bitik bir oyuncu psv de ki performansini schalke de sergileyemedi ard arda ciddi sakatliklar gecirdi galiba sen takip etmedin eski formuyla hayal ediyorsun.. galatasaraya gelirse verecegi katki krasicin fenere verdigi katkidan fazla olmaz...
[MENTION=284168]zarateray[/MENTION]
O artniyetli yazmıyor ya,onun fıtratında zaten artniyet var,o istemesede art niyetli yazar,alıştım artık,tartışmaya bile girmiyorum,bilinçli olarak öyle yazdığını düşünmüyorum,dediğim gibi artık bir karakter özelliği olmuş.Bu arada futbol konusunda olan yorumlardan,tartışmalardan,fikirlerden,ben bir insanın karakterini değerlendirmem,dediğim karakter,futbol karakteri.
Bu arada vizyonsuzluktan ölüyoruz yeminle.
Fatih Terim yönetiminde de aslında yıldız transferler yapmamıştık. Melo ve Eboue dışında gelen yabancı oyuncuların kaçını tam anlamıyla duymuştuk, performanslarını biliyorduk ki? Önemli olan saha da nasıl bir futbol sergileyecekleri. Hep beraber bekleyip göreceğiz.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern