Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 129 arası toplam 129 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2015-16 Sezonu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bana göre Atletico,Bayern,Barca ve Juventus yarı finalist olurlar.

Kupayı tabi ki de hücum üçlüsü efsane olan kazanacaktır.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sanli real madridimize yine bir kupa yakisir...

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Kupayı Juventus'un kazanmasını isterim ama Barca, Real ve Bayern üçü de Juventus'u geçerler. Ama Şampiyonlar liginde Juventus'un Avrupa liginde ise Napoli'nin ( sürpriz olmazsa ) yarı finale çıkması düşüşte olan İtalya futbolu için iyi oldu. Inter'in şampiyonlar ligini aldığı sezondan sonra İtalyan takımları Avrupa kupalarında döküldü. Kupalardan biri İtalya'ya gidebilir. Napoli bence Avrupa liginin favorisi. Şampiyonlar liginin favorisi de tabi ki Messi, Suarez, Neymar üçlüsü ile Barcelona.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Juventuslu olarak bir daha yarı final göreceğimizi düşünmezdim. Allegri şimdiden Conte'yi geçti :P

Nesil
    2014

Bende Juve'nin kazanmasını isterim ama Barça bırakmaz bence
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Ne yazıkki bayern hepsini bayernler

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Suarez suarezliğini yaptı yine son 10 dakika yata yata aldırdı maçı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Lichtsteiner'in Neymar'ın ortaladığı el pozisyonu penaltı verilsede birşey denemez verilmesede birşey denmeyecek bir pozisyon tam çözemedim taraflıda bakmıyorum onun haricinde Dani Alves ve Pogba ceza sahası içi pozisyonu var penaltı yok doğru karar. Gene Pogba sağ çaprazdan içeri girerken ceza sahası çizgisinin az dışında Alba ile omuz omuza pozisyonu var ikisininde düştüğü devam kararı doğru. Bonucci'nin Suarez'e 3-4 pozisyon arkadan hareketi varki birtanesi çok ağırdı hatta avantaja oynattı sonunda kart verir dedim vermedi yanlış karardı sarı kart gerekirdi. Vidal sanki 2. sarı kartı görebilecek bir futbol oynadı biraz fazla tolerans gösterdi Cüneyt ÇAKIR gibi geldi. Birde Pogba'nın ayağının kayıp Messi'ye arkadan dalmış gibi görünen bir pozisyon var sarı kart ağır gibi geldi. Neymar'ın son ol pozisyonunda yarı sahanın gerisindenmi çıkıyor ilerisindenmi onu göremedim ofsayt varmı yokmu bu konuda fikrim yok. Neymar'ın attığı golde eli görmesi çok başarılı bir hakemlik örneğiydi.

Maça gelirsek Barça'nın hakkıydı ancak Buffon ve Pirlo için üzülmedim dersem yalan olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

yeni sezon konuları açılacak mı?

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri