Ohoo beyler ne oluyo?

Savaş sorunu olan, maçlarını başka stad da oynayan ve birçok oyuncusunu kaybetmiş bir takımdan bahsediyoruz. Şu eşleşmede ben Fenerbahçe'yi daha şanslı görüyorum. En büyük sebebine gelecek olursak yeni bir kadro, yeni bir oluşum ve Shaktar hocası Luce, onu neyin beklediğini bilmiyor.

Kağıt üstünde Nani'ye, Van Persie'ye önlem alırsın ancak henüz hiç bir resmi maça çıkmamış, tamamen kapalı kutu bir Fenerbahçe varsa karşında o zaman önlem alman daha da zorlaşır. Shaktar saha dışı sorunlar nedeniyle de kötü durumda olan bir takım şuan.

Bernard, Teixeira, Taison, Fred harici çok büyük birşey göremiyorum takımda. Forvette büyük güç kaybettiler, Luiz'in yeri kolay kolay dolmaz.

Biz bu turu geçemezsek bunun mutlak sebebi takımın uyumsuzluğu olacak. Ben bunun haricinde bir şey kesinlikle beklemiyorum. Ancak şu son hazırlık turnuvasında takım iyi şeyler koyarsa ortaya biz bu turu sanıldığından daha rahat geçeriz.

Altını çize çize söylüyorum, biz bu turda elenirsek bunun tek sorumlusu uyum sorunu olacak. Ama nedense içimde beklentilerin tam tersi olacağı hissi var.