Evet şunu kabul etmek lazım GALATASARAY eski GALATASARAY değil! Ama bir grubuna bakın... Kura çekilmeden önce 1. torbadan 2 takım diledim... Teki Milan'dı diğeri Liverpool...Liverpool geldi şimdi bana Şampiyonlar Ligi şampiyonu muhabbeti yapacaksınız ama sizce Liverpool aynı Liverpool mu peki? Macabi Haifa'yı nasıl elediğini biliyormusunuz öne elemede? İlk maçta son dakikalarda o golü atamasalardı şu an burada bile olmayabilirlerdi! Geçen sene de çok ileri bir yere gelemediler zaten! Cisse de gönderildi. Gerard ve garcia en büyük umutları! Peter Cruch is bence o kadar kaliteli bir oyuncu değil! PSV'ye gelince yine yarı final oynadı diyorsunuz... Peki PSV eski PSV mi? Geçen sene Kadıköy'de yenildiler ve kendi evlerinde o fenerin kırmızı kartları olmasaydı yine yenilebilirlerdi! Neymiş hollanda şampiyonuymuş.. Hollanda da takım mı var artık doğru dürüst? Ajax guruplara dahi kalamadı.. Feyenord çok uzak eski havasından bir de alt sınıfın temsilcisi Alkmaar. Bunların önünde Kayserispor da şampiyon olur! Bordo hakkında fazla bir bilgim yok ve ne yalan söylüyeyim en çekindiğim takım benim. Belki dalgaya alacaksınız ama bence grup liderliğine aday bir takım Fransa liginde Lyon'un arkasında ikinci bitirmek ligi her babayiğidin harcı değildir. Katı bir savunmaları varmış duyduğum kadarı ile ve Lyon'la geçen hafta yaptıkları maçta çok iyi savşmalarına rağmen 2-1 kaybetmişler. Sonuç olarak evet diğer gruplara bakarak iyi bir kura çektiğimizi söyleyebiliriz. Ama bu grupta Liverpool da dahil herkes sonuncu olabilir ve herkes de birinci olabilir diye düşünüyorum. Fakat tek dileğim Olimpiyat Stadında oynanmaması maçların! Samiyendeki hava gerçekten rakiplerimizi moralmen geride başlatıyor. Maldini'nin sözünü hatırlayın: KİMSE BANA BU STADDA 25000 KİŞİ OLDUĞUNA İNANDIRAMAZ! Galatasaray eğer gruptan çıkmak istiyorsa PSV'den en az 4 puan alamlıyız! Nasıl mı olacak? Basit! GALATASARAY KENDİ GİBİ OYNASIN YETER! Ve ben oynayacağına da inanıyorum çünkü orası Avrupa bizim evimiz