-
25.Ağustos.2006, 02:14
Arsenal Appiah'ı istiyordu ama Fenerbahçe atmayacağım dedi ve hiç bir teklifi dinlemedi. Appiah kişilik sahibi birisi. Bu takımdan ayrılmayacaktır. Sezon başında da böyle haberler çıktı. Geçen sene şampiyonluk gittiğinde o ağlayışını görenler neden burada kalmak istediğini anlayacaktır. Büyük takım istese gider diyenler eğer öyle bir oyuncu olsa o kadar üzülmezdi. Ve ogün bir söz vermişti. Bu seneyi Fenerbahçe taraftarına unutturmadan Fenerbahçeden ayrılmayacağım diye.
Ben öyle bir oyuncuya sahip olduğumuz için gurur duyuyorum. Ve Appiah'ın da para uğruna veya ün uğruna FB'yi bırakacağını sanmıyorum.
Ayrıca FB haketmiyor gitmeli diyen arkadaşlar neden haketmesin? Sonuna kadar hakediyor. Eğer birileri gidecekse bu takıma yakışmadığı için Appiah olmamalıdır. Gerçekten bu takıma yakışmayanlar gitmelidir.
Bir de Anelka ile lütfen karşılaştırmayınız. Arada kişilik farkı var. Fenerbahçe göndermek istemedikten sonra Appiah hiçbir yere gitmeyecektir. O bizim kalbimizdeki yerini almıştır. Ve FB taraftarı da onun kalbindeki yerini. Kolay kolay bırakamaz.......
Mesaj Yetkileri