1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: La Vittoria Sara Nostra - Beşiktaş - 2. Sezon - Avrupa için Geliyoruz!

Hybrid View

Çok iyi ve sağlam ilerliyoruz.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Hocam çok iyi ilerliyoruz
    Şampiyonluk yakındır hocam geliyoruz...

Quote Originally Posted by emirby View Post
    Çok iyi ve sağlam ilerliyoruz.
    Daha da sağlamlaşıyoruz vallahi

Önümüzdeki 8 maçın genel görüntüsünü paylaştıktan sonra detaylara girelim

Avrupa Şampiyonlar Ligi Grup Maçları 6. Hafta

Sonunda eziyeti bitirdik. Son maçta en azından galibiyetle ayrılsaydık biraz daha kasamıza para koyardık ama olmadı. Teknik direktörlük yapımız Şampiyonlar Ligine bu sene için yetmedi ama seneye daha iyi olacağız.

Spor-Toto Süper Lig 13. Hafta

Ziraat Türkiye Kupası 2. Hafta

Spor-Toto Süper Lig 14. Hafta

Ziraat Türkiye Kupası 3. Hafta

Spor-Toto Süper Lig 15. Hafta

Ziraat Türkiye Kupası 4. Hafta

Sosa Aralık Ayı Oyuncusu Seçildi. Olcay Şahan İkinci

Bursaspor Maçı Öncesi Forvetlerimizin Durumu

Spor-Toto Süper Lig 16. Hafta

İlk Yarı itibariyle Puan Durumumuz

İlk Yarı sonunda takım verileri

İlk Yarı sonunda oyuncu verileri

İlk Yarı Analizlerim

Güzel ve eğlenceli bir ilk yarıyı tamamladık. Sene başında koyduğumuz hedeflerden birisi Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmaktı. Hedefimizi başardık. Ancak gruplarda 0 çekmek tabiki bir başarı olarak kabul edilemez. Bunu önümüzdeki sene telafi etmemiz gerekecek. Türkiye kupasında yedek ve genç oyuncularımızla başarıyı hedefledik. Şuan iyi gidiyoruz. Devrim'i sildim dediğim anda verdiğim 3 fırsatı iyi değerlendirdi, bununla da yetinmedi profil geliştirme sürecide başladı. Şuan 4 yıldız gelişimi mevcut üzerine düşeceğiz. Bakalım nasıl bir futbolcu elde edeceğiz. Atınç ve Recep şuanda performansta beni etkileyen oyuncular ilerleyen dönemlerde profil gelişimleri de oldukça tadına doyulmayacaktır. Ali Şahin ve Milosevic performans olarak iz bırakıyorlar ancak gelişimleri konusunda hala sıkıntılar var. Üzerinde duracağız hemen pes etmeyeceğiz.

Süper Lig'de 16 Maç sonunda 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 43 puanla lider durumdayız. İkinci yarı bütün derbilerimiz dışarıda. Daha zorlu bir fikstürümüz var ama üstesinden geleceğiz. Araya girmemiz takım için de çok iyi oldu tüm forvet oyuncularım sakat. Onlar düzelince artık tam takım olarak çıkmak istiyorum. İstediğim kadroyu bir türlü oynatamadım sakatlıklardan.

Önümüzdeki yıl 1 dünya yıldızı transfer edebilmek için çalışmalara başladık. Bakalım kimi yakalayacağız. Ara transfer döneminde ise teknik kadroyu yenileyeceğiz. Tüm kadroyu baştan aşağı getirebildiğimiz en iyi teknik ekiple donatmak istiyorum. Oyuncu gelişimlerimiz antrenör eksikliğinden de sağlanamıyor.

Bireysel performanlarda sol bek Grimaldo güzel bir performans sergiliyor. Özellikle son haftalarda üst düzey olmaya başladı. Tolgay ve Oğuzhan değişmeli oynuyorlar ikisi arasında güzel bir çekişme var bazen o piti piti yapmak zorunda kalıyorum. Birbirlerine o kadar yakınlar. Şuan kadroda Sosa ve Gökhan değişilmezler. Sezon başından beri müthiş performans sergiliyorlar. Sene sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. Olcay ve Munir yabancı sınırlamasından dolayı değişmeli oynuyorlar. Olcay'dan oynadığı maçlarda üst düzey verim aldık. Munir'de aynı verimi henüz göremedik, üzerine düşeceğiz. Demba Ba ve Cenk Tosun; biri oynuyorsa diğeri mutlaka sakat oluyor, bu sebeple ikisinden çok Recep forma giydi diyebilirim. Ancak bu iki futbolcu da oynadığı maçlarda iyi performans sergilediler, boşları yok

Bakalım yarın bize neler gösterecek.

La Vittoria Sara Nostra!

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri