Originally Posted by hp-fm-gs
kardes editledim mesajımı bak istersen nasıl olmus?ayrıca bütün cimbomlulardan özür diliyorum!seni sevdim gönülden hp-fm-gs !
Originally Posted by stuns_cenk
eeeeeeee sekopej cevabını alamadım senden ?![]()
kardes editledim mesajımı bak istersen nasıl olmus?ayrıca bütün cimbomlulardan özür diliyorum!seni sevdim gönülden hp-fm-gs !
Originally Posted by stuns_cenk
eeeeeeee sekopej cevabını alamadım senden ?![]()
uzun bi aradan sonra ben geldim nassınız...??
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
10 dk sonra aranısdayım..
eee cevap madem öyle yazayım bişeyler Çek Cum. ile Avrupa Şampiyonasına gitmeye hak kazandım....![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Uzun bir ara dediğin 1 saat![]()
Maalesef bende champions league çeyrek finalinde aptal gibi shakhtar'a elendim![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Originally Posted by sekopej
oooooooooo jan koller, jankulovski, rosisky, milan baros, petr cech, nedved,
güzeldir çek cum. severim sevdiğim takımlardan bitanesi!özzellikle jankulovski aslında defans oyuncusu ama ben onu hep orta saha sol oyntıyordum güzelde oynuyordu ama sen bilirsin!basarılaın devamını beklioz serkan ona göre!
![]()
![]()
peki lig nasıl sen onu söle bakalım![]()
![]()
![]()
Ben çalışayım.Biraz önce çalışmadım![]()
![]()
Abi imzamda aslında kariyerim var.Oradan bakabilirsin ama söleyeyim.Sadece 2brbrlk var.28 haftadayım...Türkiye cup'ta finaldeyim...Bjk ile...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Merhaba. Nasılsınız arkadaşlar ?
geldim abicim ne bi saati olm 3 saattir yoktum...
Bir de şunu belirteyim az önce 62 maçımı da mağlubiyet almadan tamamladım...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
abi insallah iki kupayıda alırsın ne diim
Originally Posted by sekopej
oooooooooo tamam tamam 3, kariyerde metin ve ss ler uzun ve ayrıntılı olcak desene
eeeeeeee hep üçümüz mü konuscaz diğer guşlar nerdeeeeeeeeee????????
guşlar nedesiniz yoksa yataga dogru göç mü ettiniz ?![]()
Abi bazen böyle oluyor.Sakin
Ayrıca shakhtar'a falan elenmedim.Şakaydı(muzibimdir).Abi başka takımmı kalmdı elenecek...
Ayrıca abi imzamdaki ankete oyunu at...
Ömer nerde laAygün'den kurtulduk Enes Atıl ??? Bi Gökhan kaldı.
![]()
Ben burdayım.Çıkarken haber veriyorum zaten.Ömer'in netinde sorun var heralde foruma girmiyomuş.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
nassınız dostlar...
attım bile benden kacarmı?![]()
![]()
bende içimden diordum shakhtar olsa ben 5 atardım
![]()
Ewet abi ilk maç bitti.Ali Sami Yen ArenA da 2-0 aldım.Tevez ve ibrahim akın....Ayrıca kariyer sayfamada ekledim bak istersen...
evet simdi gördüm senini adına cok sevindimayrıca yorumumuda attırdım
![]()
İyi etmişsin kardeşim.Bu arada seko abi sessiz kaldın biraz....![]()
ya evet serkan nerdesin ?????????
edit![]()
SERKAN....:
Serhat değil abi...
ya uykudan mıdır nedir ben hep yorumlar 2 den sonra hep yanlıs yazıyorum
3,30 kadar zor dayandım aha yine yanlıs yazdımeditleyim bari ayıp olmasın
![]()