şiit tartışmayıjn yahu, güzel güzel sohbet edin...

Şimdi forumun kelime anlamı dinleyici durumunda olanların da söz alabildikleri belirli bir konu üzerine düzenlenmiş alan/yer/toplantı' dır..

Yani burada açılan bir konu üzerinde o konuya ait tartışmaların yapılması ve bu tartışmaları dışarıdan seyreden birinin istediği zaman buna katılabilmesidir olay...

Tabiki sırf mesaj sayısını yükseltmek için anlamsız ve saçma cevaplar verenler olabilir... bunun ayrımını iyi yapmak lazım, çünkü karşıdaki kişinin cümlesinin anlamlılık düzeyi sana göre değil kendine göre de ölçülebilir.. yani sana göre saçma anlamsız bir cümle olna göre gayet doğru ve anlaşılır olabilir...

Haa ne olur, konulara tartışmaya katılmaz, cevapların arkasına sürekli similerle cevap atar... bir yere kara tamam ama sonrasına modların müdehale etmesi gerekir...

Mesela başıma bir olay gelmişti... tek mesajda yazılabilecek 10 satırlık ve her satırda 5 kelimeleik cümleleri bölmüş birisi, arka arkaya 10 mesaj olarak atmış...

veya yazmış cevabını yollamış... ama altına biri yazmadan düzeltip yeni cümlesini eklemek yerine aradan 2-3 dakka geçmeden bir mesaj bir mesaj daha yollamış...

bu örnekler çoğaltıla bilir böyle....

Ama insanları da sıkmamak gerekir, en azından benim düşüncem bu...

Mos olayına gelince maalesef mod arkadaşlarımı forumla ilgilenirken pek göremiyorum, bu yüzden de sorumluluk hep bizim adminlerin üzerine yığılıyor, bizler düzenlemeye çalışınca da başka konulara ayıracağımız vakti bunlara harcıyoruz...

Eğer ben teknik konulardan (FM) anlarım veya sorulan soruları çözebilirim, forumun düzenini sağlayabilirim diyen arkadaşım varsa bana özelden ulaşsın onunlşa bir konuşalım... bu özellikleri taşıyan arkadaşlarımı mod yapacağım, ayrıca forumdn tanıyor olmam gerekir bu da ayrı bir şart