Sayfa 68 / 68 İlkİlk ... 1858666768
2,011 ile 2,020 arası toplam 2020 sonuç

Konu: Bursaspor Transfer Haberleri | Stoch ve Hosogai

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Transfer sezonun bitimine 2 hafta kala mevcut kadromuz şu şekilde. Tercih edilme sırasına göre yazıyorum.

Kaleci : Mert Günok, Harun, Okan Koçuk

Sağ Bek : Luis Advincula, Erdem Özgenç

Stoper : Serdar Aziz, Tomas Sivok, Dany, Ertuğrul Ersoy, Sedat Berisha

Sol Bek : Emre Taşdemir, Aziz Behich

Orta saha : Cristobal Jorquera, Şamil Cinaz, Bekir Yılmaz, Bakaye Traore, İbrahim Serdar Aydın

Ofansif Orta saha : Josue, Furkan Soyalp

Kanat Oyuncuları : Balazs Dzsudzsak, Isaac Cuenca, Ozan İpek, Aydın Karabulut, Oğuzhan Aynaoğlu, Mert Örnek

Forvet : Tom De Sutter, Tomas Necid, Sercan Yıldırım

Buna göre bu yıl şu şekilde bir kadro ile çıkabiliriz.

Mert
    Advincula - Serdar Aziz - Sivok - Emre Taşdemir
    (Ortasaha) - Jorquera
    Dzsudzsak - Josue - Cuenca
    Tom De Sutter

Yedekler: Harun, Dany, Ertuğrul, Ozan İpek, Şamil, Traore, Sercan Yıldırım

Bana göre Tomas Necid kadroya giremedi Artık yedeklerden birisinden birisi her hafta yedek olamayacak.

Gel gelelim görüştüğümüz söylenen oyunculara; Aatif Chahechouhe, Bia, Stoch, Krasic, Holmen

Bu isimlerden gele gele Holmen ve Krasic gelecek gibi hissediyorum. Umarım bu şekilde ilerlemeyiz.
    Sentugo.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Advincula ve Emre kanat oyuncusu değil mi? Dün ikisi de kanat oynadı, ayrıca ben Emre'yi ne görsem kanat oynuyor bek olduklarını yeni öğrendim. Stoperde yedekte Dany varmış şimdi aklıma geldi, yedek için iyi bir oyuncu diye düşünüyorum. Takıma girecek daha çok oyuncu varmış, Bursa'nın da nerden baksan 2 ayı var. Stoch'u büyük ihtimalle alırsınız, Chahechouhe'a ihtimal vermiyorum. Krasic'i de istiyormuşsunuz ne yapacaksınız anlamadım ama Holmen en kötü alternatif olur. Hatta mevcut kanatları görünce oraya transfer mantıksız gibi duruyor. Bir de bu Aydın'a ne oldu, Sivas'ta mükemmel top oynadı sonra birden yok oldu.

@sentugo

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by himone View Post
    Advincula ve Emre kanat oyuncusu değil mi? Dün ikisi de kanat oynadı, ayrıca ben Emre'yi ne görsem kanat oynuyor bek olduklarını yeni öğrendim. Stoperde yedekte Dany varmış şimdi aklıma geldi, yedek için iyi bir oyuncu diye düşünüyorum. Takıma girecek daha çok oyuncu varmış, Bursa'nın da nerden baksan 2 ayı var. Stoch'u büyük ihtimalle alırsınız, Chahechouhe'a ihtimal vermiyorum. Krasic'i de istiyormuşsunuz ne yapacaksınız anlamadım ama Holmen en kötü alternatif olur. Hatta mevcut kanatları görünce oraya transfer mantıksız gibi duruyor. Bir de bu Aydın'a ne oldu, Sivas'ta mükemmel top oynadı sonra birden yok oldu.

@sentugo
    Emre Ankaragücünde genelde sol bek oynadı,hücum gücü yüksek bir kenar oyuncusu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi bir ciğersiz iyo ile bu takım çok daha iyi olur geçen seneden.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emre Taşdemir ve Advincula kanat oyuncularımız olmadığı için bu şekilde başlamak durumunda kaldı. Emre Taşdemir milli takıma kadar yükselen bir sol bek. Geleceği parlak, bizde bu sezon lig+kupa 30 maç üstü oynarsa çok gelişeceğine inanıyorum. Fiziksel özelliklerini de geliştirmesi gerekebilir. Advincula ise hızlı ve güçlü sağ bek. Oyun görüşü sıfır ama eksikliklerini rahatça kapatabiliyor. Bizim lig için iyi bir sağ bek diyebiliriz, yaşı da fena değil.

Aydın Karabulut geçen sezon geldi ve geldiği sezon kadro dışı kaldı, ikinci yarı Sivas'a kiralandı, orada da bir kaç maç oynadı ve kadro dışı kaldı. Hazırlık maçlarında sağ kanatta fena performans göstermedi. Kadroda yer bulacaktır kendisine. Mental sorunları olan bir oyuncu.

Ozan İpek, sözleşmesini maç başına çevirdi. O da deli gibi kovalayacaktır oraları ancak geçen sezon neredeyse hiç oynamadı ve ondan önceki sezonlarda da epey sakatlıklarla boğuştu. Onun durumu muallak gibi. Hala kaptanımız

Yeni transferlerden Cuenca oyunu bilen, adam eksiltebilen bir oyuncu ancak fiziği bizim lig için iyi değil. Burada ayağını kırarlar onun. Sakatlık yaşaması muhtemel ve bir kanat oyuncusuna göre hızı biraz yavaş. Yine de iyi transfer. Sol tarafta alternatifi bol bir kadromuz var zaten.

Dzsudzsak da aslında sol kanat oyuncusu. Her iki kanatta da oynasa da daha solak olduğundan sol tarafta oynamayı daha çok seviyor. Frikik atar, penaltı atar, adam eksiltir, oyunu bilir. Açıkçası iyi bir transfer. Form durumunu bilemiyorum.

Takıma alışma sürecini iyi geçirmemiz lazım. Kadromuz bana göre geçen seneye kıyasla aynı gibi. Belluschi'nin eksiğini dolduramayacağımız aşikar. Bu sebeple daha kötü bile diyebiliriz. Ozan Tufan da ayrılınca orta saha çöküşlerde. Artık Şamil'i izlemek istemiyorum.
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

CM4GmixUcAAOOjp.jpg

Sanırım Stoch da 1 yıllık kiralanmış.
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ulan ala ala defansif ortasahayı gittik Japon bir adam aldık.

• Hajime Hosogai İle Anlaşma Sağlandı
    • ​Herta Berlin kulübü ve Hajime Hosogai ile yapılan görüşmeler neticesinde 1 yıllık satış opsiyonlu kiralık anlşam sağlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.
    Sentugo.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hayırlı olsun

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Josue yerine ortada Stoch oynayacak bence. Bursaspor buna çok müsait bir kadro.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bursaspor, Senegalli futbolcu Ricardo Faty ile 3 yıllığına anlaştı. 14. yabancı oyuncu oldu.

Sentugo.

Sayfa 68 / 68 İlkİlk ... 1858666768

Mesaj Yetkileri