Şampiyon ROMA
Puan Durumu
Oyuncu Verileri
İtalya Kupası
Geriden gelip şampion olmasını bildik.En heyecanlı sezonlardan biriydi benim için.Takım harika performans sergiledi seri galibiyetlerle işi bitirdik.Diğer takımların hepsi maddi sorunlarla yüzleşiyor umarım bu sene bize vurmaz.Transfer sezonu başladı.4 5 Takviye ile bu takım uçar gibi bakalım artık.
kupa almadığımız lig kaldı mı ya
Fransa yolları mı gözüktü ufukta nedir
FM e internet e epey ara vermek zorunda kaldım. En son Göztepe iy çalıştırıyordun Olgun. Dünya seyahatine çıkmışsın yılda 2037 olmuş, 80 yılda devri alem mi yapacaksın
Tebrikler çok güzel gelmiş şampiyonluk
Tebrikler hocam ama Napoli'yi yerinden etmişiz ayıp olmuş
Bence bir anket zamanı...
bi dahaki kariyer hangi takımla olsun
Hayırlı olsun
Hocam TR lig geçmişini atar mısın? Sana zahmet
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Süper Ligdeyiz
12.Hafta
13.Hafta
14.Hafta
Kadroyu göz önüne alınca bu sene ilk 10 girebiliriz.Hatta UEFA ya bile gidebiliriz.Bu sene Avrupa ya gidebilirsek çok iyi olur.Takım anlayacağınız üzere bıraktığım gibi değil.Bu sene ki durumumuza göre hedef arttırabiliriz.Şampiyonluk şu aşamada 3 ila 4 yıl içinde belki gelebilir.Lige değinirsek kötü başladık.Defans hattında bazı sorunlarımız var.Bir de ortasahada mücadeleci bir oyuncuya ihtiyacım var.Yerli oyuncularımız kaliteli.Transfer sezonunda ki takviyelerle daha iyi olacağız.
15.Hafta
16.Hafta
17.Hafta
Puan Durumu
Sadece bir basamak yukarı çıktık.İlk 5 çok da zor değil ama bayağı bir rotasyon yapmayı düşünüyorum.Tutar mı tutmaz mı artık bilmiyorum.Takımdaki bazı yüksek maaşlı oyuncaları göndereceğim.Yerlerine yabancı oyuncular alacağım.Fazla para harcamak istemiyorum.O yüzden bonservisi elinde olan ve kiralık oyunculara yöneleceğim.
Ohh ohh Galatasaray 20 yıldır şampiyon olamıyor Göztepe senden sonra sağlam dağılmış ZTK tek hedef olmalı. Hocam bide FM 16 çıkana kadar kapatma bu kariyeri cidden şuan fena heyecan bastı beni Bu kariyeri ben yapmak isterdim
Son olarak 2014 yılından bugüne Avrupa'da kupa kaldıran veya final oynayan Türk takımı var mı?
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Senden sonra Göztepe ye nolmuş öyle güzelim takımı dağıtmışlar
emanete hiç sahip çıkamamışlar...
Ztkdan elendik hocam.Yorumun içinde çok teşekkür ederim.Bjk final oynamıştı Alde heralde birdaha bakarım.Biz Şl alana kadar 2016 çıkar heralde .
Aynen hocam.Yeniden toplamak biraz uzun sürecek gibi
Aynen dediğin gibi hocam
Transfer Özeti
Transfer Geçmişi
Weshamdan iki oyuncu kiralık. İkisi de çok iyi oyuncular.Gidenlerin yerini doldurduk ama bir problemle karşılaştım.Transfer zesonu bittikden sonra numara veremedim.Geride dönemedim.O yüzden iki maçı tatile aldım daha sonra iki oyuncuyla sözleşme fesh edip numara verdik ama 28 den büyük numara verilmiyor yeni bir kural mı hata mı bilemedim.Düzelttim ama.