-
21.Ağustos.2015, 13:52
Açıkcası oyunda hata çok ama bu açıkları kullanmazsanız oyun daha zevkli hale gelebilir bence.Örneğin; ben duran top taktiği yapmıyorum artık, transferde 48 ay ve ekstradan bir ton seçeneği kullanmayın mesela ben 24 ay ve gelecek transfer yüzdesinin ötesine geçmiyorum anca teklif ettiğim kulüp kendi isterse kabul ediyorum, wonderkid isimleri gözlemcilerim keşfedene kadar almıyorum, ilk sene transfer yapmayarakta bu durumun önüne geçebilirsiniz malum hepsini fiyatı alıyor başını gidiyor.Ayrıca kendim 2 defanslı taktik kullanıyorum.Aslında bunu bile bırakmam lazım bence.Çünkü oyunda 4-4-2 gibi bilindik bir taktiğe karşı rakip takımlar nasıl 10 kişi defans yapılacağını biliyor ama kendi oluşturduğunuz taktikleri kullanmaya başladığınız da darmaduman oluyorlar.Tabi bu oyundan aldığım asıl zevk taktik yapmak olduğundan taktiğimi de standart taktik yapmıyacağım.
Anlatmak istediğim 2008'den beri oynayan biri olarak bu oyunun bazı hataları asla düzelmeyecek bunu anladım.Çok beklenti içine girmeyin.Oyunu kolaylaştırmak yerine kendinize handikaplar yapın.Oyun biraz daha eğlenceli hale gelsin.
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri