Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
Yapımcı firma Sports Interactive'nin çok satan serinin en yeni oyunu öncekilere göre çok büyük yenilik ve geliştirmeler içerecek ve bunların büyük çoğunluğu da kulüp yönetimi deneyiminin daha kişisel ve özelleştirilebilir olmasını sağlayacak. Bu kişiselleştirme süreci santra vuruşundan önce, hatta menajer ilk işini kabul etmeden bile önce başlayacak. Bu yenilik seride ilk kez menajerlerin futbolcularla birlikte antrenman sahasına çıkmasını sağlayacak. 2015 ile gelen ve devam eden ve geliştirilen,Football Manager 2016 ciddi değişikliğe uğrayan diğer özelliklerine örnekler:
- Finans yönetimi
- İş görüşmeleri
- Menajer geçmişi ve profil
- Medya etkileşimi
- Futbolcu rolleri
- Futbolcu arama ve gözcülük
- Tercih Edilen Futbolcu Hareketleri (PPM)
- Antrenman
Bu oyunu çok uzun süredir oynayan benim gibi bir çok insan şu listeyi gördüğünde burun kıvırır diye tahmin ediyorum. Tamam 3D üzerine fazlaca gitmelerini satış stratejisi olarak anlayabilirim lakin neredeyse bütün oyuncuların bir çok forumda ortak olarak dile getirdikleri ''Yapay zeka'' sorununa el atmalarını beklemekten sıkılmaya başladım ben. FM 13 ve 14 ü neredeyse hiç oynamadım hataları yüzünden bu sene eli ayağı biraz düzeldi. Tamam dünyanın her klübünün transfer politikasını oyuna aktaramazsın anlıyorumda özellikle senin istediğin ve 15 milyon verdiğin adamı teklifi reddedip x bir takıma 5-6 milyona satmaları (bu satışların neredeyse hepsinde gelecek satıştan kar maddesi var eğer sizde pay verirseniz sizinki de kabul ediliyor genelde.),20 milyona adam alıp 1 sezon geçmeden ölü fiyatına satmaları ya da sizin 2 milyon vermeyeceğiniz adamlara 20-30 milyon para verip almaları cidden tadını kaçırıyor.Denge olmadığı için de oyundaki en önemli madde olan transfer sistemi bir yerden sonra patlıyor,5-6 sezon geçmeden hanedanlığınızı kuruyorsunuz ligde.Ne kadar yazsak da bu senede oyun yine bu tarz saçmalıklar yapmaya devam edecek. Bazen içimden kur 08 ya da 2012 editörle uğraş 1 hafta onları oyna diyorum...