Sayfa 148 / 149 İlkİlk ... 4898138146147148149 SonSon
4,411 ile 4,440 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Hey maşallah. Sırf inattan yapılan saçmalıga bak.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Şu an ki haberlere göre Trabzonspor,Beşiktaş'ın anlaştığı iddaa edilen Tolgay'a Beşiktaş'ın teklifinin 2 katı teklif edip,babası ile görüşmeye gitmişler..

Oyuncu yine başka klübü istediğini söylüyor,Trabzon yine devreye giriyor.hayırlısı olsun

(Beşiktaş'ın teklifi : 1.300.000 -- Trabzonspor'un 2.200.000 )

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Trabzon öyle bir yola girdiki yakında geri dönüşü olmayacak, başarı gelse bile bu maddi yük altından kalkılamayacak bir hal alabilir. Ne kadar rakibimiz ılsa da paraların bu şekilde çarçur edilmesi hoş değil. Aynı şeyleri biz de yapıyoruz ama bizim yapımız o, Trabzon için durum daha farklı.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

SON DAKİKA: Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Beşiktaş'ın da talip olduğu Tolgay Arslan ile Almanya'da her konuda anlaşma sağladı.(Ersin Düzen)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Türkiye de bütün kulüpler sıkıntı yaşayıp transfer de çekingen davranırken, Trabzon ise bayağı harcıyor. 1-2 seneye gene Polonya, Çek liglerinin ucuz oyuncuları dışında transfer yapmayacak duruma gelirler.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Gerçekten merak ediyorum sezon başı dünya para verilen adamlar ne olacak? Bir tanesinden kar edemiyeceğimiz aşikar. Bu transferler neye göre yapıldı neden oynamıyor? Saçma sapan işler. Şu adamdan kurtulamadık gitti arkadaş. Doğru dürüst iş bilen bir tane başkanımız olmayacak mı bizim?

He birde bilet satılmıyor, piyasada forma kalmadı, kimseyi satıp karda etmedik nerden geliyor bu para ve nasıl bu borcu kapatmayı düşünüyor bunlar?
    Last edited by Trabzonspor : 25.Ocak.2015 at 22:27

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

TOLGAY RESMEN TRABZONSPOR'DA..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Erkan Zengin ve Tolgay Arslan için hem başkan hem teknik adam yurtdışına çıkıyor. Buradaki amaç ne? Kime neyi ispatlamaya çalışıyorlar acaba? Üstelik Beşiktaş'ın verdiği paraların 2-3 katını vererek alıyorlar futbolcuyu. Nereden geliyor bu rahatlık, bu kadar para? Trabzonspor nickli arkadaş da sormuş aynı soruyu, ben de merak ediyorum cevabını.

Şu da var; 1 hafta önce hem futbolcuyla hem kulübüyle anlaşmıştık ve biten bir transfere çomak soktu Trabzonspor kulübü. Nerede kaldı etik değerler, fair play vs?

Hacıosmanoğlu bir daha Beşiktaş tribünlerinin içinde maç falan izleyemez bence.

9. Default

Başkan Bence Rahatlıkla İzler Bizim Tribünde Bence Biz Bundan Memnun Olmalıyız Nasıl Olsa Bu Vizyonla Dibe Vuracaklar Her Halükârda Biz Kazanacağız.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Trabzonspor,Tolgay transferinden vazgeçtiğini açıkladı..

Medyada "Fenerbahçe" sesleri var..

İlginç şeyler oluyor

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu iş de iyice sarpa sardı. Bence gelmesin bize Tolgay falan bu saatten sonra. F.Bahçe'ye mi gider, G.Saray'a mı yoksa takımında mı kalır, ne yaparsa yapsın!

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Serdar Gürler Erciyes'e yollanmış

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Recep Bölükbaşı: Trabzonspor, Ozan ve Şener'e 8.5 milyon Euro ve 3 futbolcu verdi ama satmayacağım.

Vay arkadaş!

Önerilen 3 futbolcunun Zeki Yavru, Mustafa Yumlu ve Soner Aydoğdu olduğunu okumuştum bir yerlerde. Bursaspor için kötü de sayılmaz yani. Sercan Yıldırım gibi patlarsa bu iki oyuncu, Bursa başını taşlara vurabilir ileride.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu İHO neyin peşinde merak ediyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Bursaspor'un yüklü bir ödeme yapması gerektiği söyleniyor birkaç gün içerisinde muhtemelen "fiyat arttırma" taktiği veya beklediği bir para vardır;Bu paraları bu transfer döneminde kabul etmezse o oyuncular yarı fiyatına anca transfer edilir

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

2 milyon ve yanında Mustafa ile Emre'yi verip Aytaç diye bir oyuncu almışız heralde Eskişehirden. Kimki bu Aytaç? Bu yazdıklarımı hak eder mi ne dersiniz? Yoka Serdar ve Deniz gibi milyonlar verip kiraya yollayacağımız birbaşka oyuncu daha mı aldık?

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Gerçekte nasıl bilmiyorum ama FM de yabancı sınırından dolayı genç savaşçı ortasahalar arasında musa çağıran la aytaç kara yı çok severdim.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben Aytaç'ı çok beğeniyorum, orta sahada çok iyi işler yapıyor. Hatta Fenerbahçe'ye alınmasını istediğim oyuncuydu ama sene başında çapraz bağları koptu(yanlış hatırlamıyorsam, o olmasa bile büyük sakatlıktı). Çok sakin, fiziğini iyi kullanan ve topu iyi saklayan bir oyuncu. Önünde tempolu oyuncular olursa iyi servis yapar ama o sakatlıktan sonra rakam bana fazla geldi bir de 2 oyuncu verilmiş. Hayırlı olur İnş.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Devre arası güncellemesinden sonra bi Trabzon açarız.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

M'bia ve Fuchs geliyor. Trabzon'un son 2 yıldaki transfer hamleleri gerçekten ligimizin üstünde hamleler. Tebrik etmek lazım
    Steam ID : byildirim04

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    M'bia ve Fuchs geliyor. Trabzon'un son 2 yıldaki transfer hamleleri gerçekten ligimizin üstünde hamleler. Tebrik etmek lazım
    fuchs, leicester city de
    https://twitter.com/OfficialFOXES/st...32241794768896

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

M'bia Trabzon'a gelmiş,en başta Mehmet Ekici büyük neşeyle karşılamış,formayı falan giyip gelmiş
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Trabzonspor Kulübü, Kamerunlu futbolcu Stephane Mbia ile 3 yıllık anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Kayserispor'dan 2 M €'ya Okay Yokuşlu ve 1 M €'ya Alper Uludağ, Lazio'dan 1,75 M €'ya Cavanda alındı. Ayrıca 1,5 M €'ya Kasımpaşa'dan Özer Hurmacı'nın bonservisi alındı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Fm efaanem Sambayı almışlar. Yaşı ilerledi artık ama ulme stabdartlarında iyi bi savunmacı yalnız yavaşlığı sorun olabilir.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tek hamlelik stoper, istatislikleri iyi bu yonde.

bakalim ne kadar efsaneymis

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başkanın ve Süleyman Hurma'nın ''2 ya da 3 oyuncu daha alacağız'' söylemiyle birlikte haberlerde ismi geçen futbolcuların 2 si Stoper mevkiinde ; Nantes ten genç ve hızlı bir stoper Papy Djilobodji ile Dnipro dan Douglas gündemimizdeymiş.Ayrıca Nantes in de Medjani istemesinden dolayı takas yoluna gidilebilir diye düşünüyorum.
    Diğer ismi geçen futbolcu ise Chelsea de forma şansı bulamayan Alman oyuncu Marko Marin, her ne kadar son BJK maçında kanatlarımız gol atmış olsalar bile ben yeterince iyi olduklarını düşünmüyorum Marin transferi olmasa bile en azından bir kanat oyuncusu alınmalı.
    Bu olasılıklar ışığında böyle bir 11 kurdum.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Defans zencilere emanet

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Defans zencilere emanet
    Ne güzel olur ama hem onur topu daha net görür.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Ama cidden kağıt üzerinde böyle bir kadro bile heyecan verici bence. TS'nin tarihindeki en efektif kadro olur bu.

Mesaj Yetkileri