1 ile 30 arası toplam 277 sonuç

Konu: Final Sezonu|İngiltere | Southampton & Nottingham Forest

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Biriniz çıkıp ''Kaka Leite sende gel ortak kariyerimize dostum'' demiyor. Başarılar diyeceğim ama demek istemiyorum, en ummadığınız takımlar yükselişe geçer inşallah.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Barak'ın transferleri güzel. Özellikle Sascha Horvath çok iyi bir transfer. Biraz gelişim gösterirse takımı taşır.

rexpo da kupaları toplamış geçmiş. Umarım önümüzdeki sezon Avrupa'da daha iyi işler başarırsınız ikiniz de.

Bu sezon Barak'ın da Şampiyonluğa ortak olmasını bekliyorum

Horvath'ı almak için çok yırtınım. Şuan tüm yorumların gerçekleşiyor gibi,şampiyonluğa adayız. avrupa'da da çok iyiyiz

Quote Originally Posted by Seti1903 View Post
    iki takımda transferde yapabileceklerinin en iyisini yapmış bence ,Rexpo yu başarilarindan dolayi tebrik ediyorum fakat yine bir ölüm grubu çekmiş
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Bu arada Sparta Prag teknik direktörü yok mu kariyerde .
    Evet saatlerde bize pek uyum sağlayamadı

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Biriniz çıkıp ''Kaka Leite sende gel ortak kariyerimize dostum'' demiyor. Başarılar diyeceğim ama demek istemiyorum, en ummadığınız takımlar yükselişe geçer inşallah.
    Valla 3 kişi deniyoruz ama ya biri olmuyor ya yavaş ilerliyor Yoksa mutlaka kariyere zevk katardın
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Yorum için teşekkürler dediğin gibi ummadığım takımlar yükselişte mesela Jablonec,hiç ummazdım

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Prag atağa kalkmış gibi ama bence yine plezen alır gider.Barakın da yükselişe geçip zirveye ortak olacağını tahmin ediyoum.
    Puan kayıplar ı hep direk ler yüzünden oldu ama lider yine ben olacağım inşallah.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri