Sayfa 895 / 896 İlkİlk ... 395795845885893894895896 SonSon
26,821 ile 26,850 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Sow'un ayrılacağı haberleri baya yaygınlaştı. 15 MN €'dan alta satılmaz diye düşünüyorum ve giderse bir tane forvet almamız gerekecek, alınacak oyuncunun çok kaliteli olmasına gerek yok. Ben olsam FM tarzı yapar P. Hosiner'i takıma alırdım.

Gelecek paranın büyük bölümünü de bir kanat oyuncusuna verirdim.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Sow'u satalım şu aşamada forvet almasak da olur. Hoca tek forvete dönecek gibi duruyor. 2 forvet bu takımı bir süre götürür. İhtiyaç hissedilirse devre arasında yapılır takviye.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sow satıldı 17 milyon Euro.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sow'un gideceğini zaten tahmin etmiştim ama 17 milyon ise bu para müthiş.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Bence yerli forvet alalım..Saçma sapan sistemden vazgeçelim diyordum ki Atromitos maçında yine aynı sistemle oynayacağımızı gördüm..Yok bizim hocada iş yok.

17 Milyon Euro

hmmm

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

markoviç hayırlı olsun hç tanımıyorum bilen var mı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Geçen sene Liverpool'da dağınık bir izlenim vermişti. Fakat 20 yaşında 20 milyon sterlinle transfer edilmiş bir adam kendisi. Bize çok şey katacaktır.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yönetimde benimle aynı düşüncedeymiş, Uslu bir tane forvet alınması gerektiğini söylemiş. L. Markovic transferi gayet yerinde bana göre yapılacaksa böyle transferler yapılsın. 20 yaşında genç bir oyuncu ve çok hızlı olduğunu biliyorum sadece Milan ile ilgili bir durumu olduğundan okumuştum kendisi adına yapılan incelemeyi ama sadece bu aklımda kaldı.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Markovic hayırlı olsun.Fm'deki gibiyse çok iyi

Nesil
    2014

Terrenao kaliteyi inanılmaz arttırdı. Bu yaşta ve geçen sene Liverpool'da 30 küsür maça çıkmış bir oyuncuyu almak yada almaya çalışmak bile büyük başarı.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerbahçe, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'de forma giyen Sırp futbolcu Lazar Markovic'in transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, 21 yaşındaki futbolcunun transferi için kendisi ve Liverpool ile görüşmelere başlandığı bildirildi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

34 Maç, 23 kez ilk 11 3 gol 1 kırmızı kart. Liverpool kariyeri.

10 kez ilk 11'e, Lig Kupası ve FA Cup'da girmiş
    2 kez Şampiyonlar Ligi
    11 kez de Premier Lig'de ilk 11 başlamış.

Ligde Sunderland ve TOttenham'a karşı atmış gollerini diğer golünü de Lig Kupası çeyrek finalinde Bournemouth'a karşı kaydetmiş.

Bir diğer işin ironik tarafı ise Basel ile oynanan ŞL maçında kırmızı kart gördü ve 4 maç ceza aldı. Bu cezanın 2 maçını Beşiktaş'a karşı geçen sene doldurdu ve 2 maçlık Avrupa cezası devam ediyor.

Fenerbahçe bu transferi yaparsa eğer Markovic 2 maç Avrupa'da takımını yalnız bırakmak zorunda kalacak.

İşin özeti Markovic bence çok büyük işler becerek bir isim değil. Fernandao çok daha iyi bir oyuncu benim gözümde Markovic'den. Ancak ne kadar bonservis bedeliyle transfer edildiği önemli olan nokta bence. Şu an da transfermarkt değeri 15 Milyon Euro. Benfica bu oyuncuyu Partizan'dan 10 milyon euro'ya aldı ve 1 sene oynatıp Liverpool'a 25 Milyon Euro'ya sattı. Liverpool'da 1 sene oynadıktan sonra şimdi Fenerbahçe'ye satıyor. Burada söylediğim gibi bonservis bedeli büyük merak konusu bakalım Sow'dan gelen para 15-17'ler söyleniyor hepsi bu transfere mi harcanacak.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sow'u ağlata ağlata göndermişler,çok belli bence bu işin altında bir şey var,daha geçen hafta Sow'u satmayacağız diyorlardı.İsteyen alınır ancak bu işin altında bir iş var,bu kesin.

Sow o para eder mi ? Eder bence,orası ayrı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hayırlı olsun Ben bu oyuncuyu Sağ kanat olarak biliyordum. Asıl mevkisi neresi?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

liverpool 20 milyon sterlin verdi diye iyi oyuncu olacak diye bir kaide yok.. liverpool önüne gelene para saciyor ederinden fazla veriyor adamlarin transferden anladigi yok.. hayirlisi olsun benim gözümde volkan sen bu adamdan daha iyi fakat oyuncu daha genc belki ileride patlama yapabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Liverpool transferden anlamıyor katılıyorum ancak Lazar Markovic bu ligi öttürür.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Markovic'in 1 maçını açıp izlemişliğim yok,kayıtlardan izlediğime göre çok hızlı bir oyuncu..Kiralık anlaşması yapılacağı söyleniyor

Nesil
    2007

Beşiktaş ve Fenerbahçe yönetimlerini, transferden kimler sorumluysa onları ayakta alkışlıyorum. Demba Ba'yı Moussa Sow'u o fiyatlara FM'de bile satamıyoruz. Trabzonspor, Bursaspor bile ibretlik transferler yaptı ama gel gör ki muhteşem Galatasaray yönetimi 2-3 sezondur ihtiyacımız olan bölgelere transfer gerçekleştiremedi. Hadi diyorduk eskiden yabancı sınırı falan artık o da yok. Şampiyonlar Ligi'nde de çok iyi kura geldi, biraz toparlansak üst turu görürüz ama nerede bizim yönetimde o kafa. Bu gidişle Astana bile bizi geçer.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Markovic hızlı ama savruk ve dağınık oyuncu. Keşke Partizanlı Zivkovic mi ne vardı sağ kanatta oynayan genç onu alabilseydik..

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Markovic hızlı ama savruk ve dağınık oyuncu. Keşke Partizanlı Zivkovic mi ne vardı sağ kanatta oynayan genç onu alabilseydik..
    Usta sen ne kadar kötümsersin ya

17 yaşında Milli Takımına seçilmiş, Milli takımın her yaş grubunda kaptanlık yapmış daha 20 yaşında kariyerinde Partizan-Benfica- Liverpool var. Liverpool ile 30 maçın üstünde oynamış, belki adaptasyon sorunu belkide sisteme uymadı ama daha 20 yaşında bir oyuncu, kimi almalıyız ki ona kötü diyon hoca'ya kötü diyon. Yerli forvet istiyon. Bu kadar yabancı serbestliğinde ne yapıcam yerli forveti kaldı ki yerli forvet kim var?
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben 2 yıl önce Benfica'dayken Avrupa Ligi maçında izlemiştim, yanlış hatırlamıyorsam yarı finalde Juventus maçıydı resmen ağzım açık kalmıştı. Bir futbolcu bu kadar mı atletik olabilir, topla da çok iyi olmasa da idare ederdi benim için resmen ideal 4-4-2 sağ kanadı izlenimi bıraktı. Daha sonra 1 kere daha izledim yine çok beğendim aşırı hızlı bir oyuncu. Ama Liverpool'a transfer olurken kafamda soru işareti hemen belirdi, lige uyum sağlamak kolay değil çünkü. Geçen sene Liverpool'da yeterince şans buldu ama şanssızlığı Liverpool'un en kötü döneminde şans bulmasıydı, Liverpool rezalet oynarken bu çocuğun o istatistiklere sahip olması çok normal. Tabi bu oyuncu başka takımda olsa 10 gol 10 asist yapardı demiyorum. Bu adamı Jesus Navas gibi düşünün, kaliteli bir takımın ciğersiz bir kanat oyuncusu olur. Hiçbir zaman gol ve asist anlamında fazla katkı sağlamaz ama işini bilen hocanın elinde inanılmaz katkı verir. Perreria da gidip Brandon Rodgers gibi 3-5-2 veya 3-4-3 ün sağ kanadında oynatmaya çalışırsa tabi top oynayamaz. Benim düşüncem bizim ülkemizde iş yapmaz, özellikle bu sene statta izlediğim 3 maç sonrasında tekrar gördüm ki bizim ülkemizde futboldan anlayan insan sayısı çok az. Bu oyuncuya 2 hafta sonra koşmaktan başka hiçbir icraatı yok diyecek adam sayısı stadın yaklaşık %60'ına falan denk gelir, ülke genelinde ortalama daha yüksek olur. Takımda Volkan ve Alper gibi oyuncular varken çok ta gerekli olduğuna inanmıyorum bu arada, eğer satın alma opsiyonlu kiralanacaksa olabilir en azından risk almamış oluruz. Ama yüksek bonservis bedeli vereceksek gereksiz, Liverpool 25 milyona aldığı adamı ne kadara bırakır orası da ayrı bir durum. Yine de herşeye rağmen 2 yıl önce Avrupa Liginde final oynamış, 20 yaşında 25 milyona İngiltereye gitmiş ve henüz 21 yaşında olan memnun kalmadığınızda her türlü piyasası olan hırslı bir topçu risk alınırsa yanlış karar da olmaz. Benim için ortalama bir transfer ama harika bir transfer politikası ve zihniyeti.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

O değil de Markovic tek başına FB'den daha fazla ŞL maçına çıkmış
    Steam ID : byildirim04

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Sow'un ayrılacağı haberleri baya yaygınlaştı. 15 MN €'dan alta satılmaz diye düşünüyorum ve giderse bir tane forvet almamız gerekecek, alınacak oyuncunun çok kaliteli olmasına gerek yok. Ben olsam FM tarzı yapar P. Hosiner'i takıma alırdım.

Gelecek paranın büyük bölümünü de bir kanat oyuncusuna verirdim.
    FM tarzı sözüm gerçekleşiyor sanırım. Vydra adı geçiyor, sol kanatta da görev alabilmesi harika bir özellik eğer gerçekleşirse gayet mantıklı transfer olur.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

DAha önce de söyledim ama tekrqarlamakta yarar var
    potansiyalli genç oyuncuları almak çok güzel ama malesef türkiye hududuna girince noluyor bilmiyorum ama onlar da bizim futbolculara benziyorlar
    gelişimini tamamlayamadan genelde çürüyüp giidyorlar
    benim kanaatim 24-25 yaşşlarında kumaşı belli 4-5 sene kullanabileceğin oyuncular faydalı oluyor bize
    markoviç de bu kıstasa girer mi girmez mi zaman gösterecek ama benim pek umudum yok

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sarianet View Post
    DAha önce de söyledim ama tekrqarlamakta yarar var
    potansiyalli genç oyuncuları almak çok güzel ama malesef türkiye hududuna girince noluyor bilmiyorum ama onlar da bizim futbolculara benziyorlar
    gelişimini tamamlayamadan genelde çürüyüp giidyorlar
    benim kanaatim 24-25 yaşşlarında kumaşı belli 4-5 sene kullanabileceğin oyuncular faydalı oluyor bize
    markoviç de bu kıstasa girer mi girmez mi zaman gösterecek ama benim pek umudum yok
    Lazar Markovic o kıstasa girmez. Türkiye seviyesinin üzerinde bir oyuncu. Patlama geçirdiği sezonu Benfica'da yaşadı. Bruma en az 1 sezon erken gelmişti Galatasaray'a. Bruma'nın aşamadığı mental konuları zaten geçmiş bir oyuncu ama esas noktası fiziksel dezavantajı. Premier League gibi bir sert bir lige hiç uymadı, hem de 352'nin sağ beki oynayınca performansı kıyas da kabul etmiyor. Bugün Inter, Milan, Roma, Valencia, Atletico Madrid gibi takımlarda ilk 11'de hiç sırıtmayacak kalibrede bir oyuncudan bahsediyoruz. Geçen sezonki performansından sonra takımlar ne kadar gerilediğini kestiremiyorlar, o yüzden riske giremiyorlar. Liverpool yüzünden mental anlamda geriye gittiği doğru ama bu sezon toparlarsa ve biraz daha üzerine koyarsa seneye 40-45M GBP'a Real Madrid'e gidişi de mümkün olur. Brandon Rogers vasat antrenör. Orayı kıyas kabul etmek doğu değil. 3 yaptı Liverpool'u West Ham şu an. Opsiyonsuz oyuncuları kabul etmiyorum sonuç olarak, seneye yeniden yapılanmak zorunda kalacağız. Hoş değil.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Gabriel Barbosa için 20 milyon teklif etmişler..

Çok iyi para

gelsin 2 3 yıla patlatırız

Nesil
    2014

Markovic gelmeden Krasic ve Kezman'dan bilgi almış Kezman neyse de Krasic'in neler söylediğini tahmin edebiliyorum Gerçi Markovic, Obradovic'le aynı yerde doğmuş belki havasından, suyundan falan ona çekmiştir de onun gibi Efsane işler yapar Kiralık olsa da olmasa da bu transfer çok büyük iş.

Tek korkum geçen yıl Emenike, Emenike diye bir yerimizi yırttık Şampiyonluğu hediye ettik. Bu yılda Alves demememiz lazım. Geçen sezon Egemen geldikten sonra toparlamıştı defansı, bu yıl o kadar ağırlaşmışki Ramos gelse toparlayamaz onu.
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Hatırlıyorumda gerçi o zamanda küçüktüm fakat; Ortega transferinden sonra ilk defa Fenerbahçe'm için bu sezon umut doluyum. 2008'den(Zico ayrıldıktan sonra) beri Fenerbahçe'yi ne kadar seviyorsam, o kadar da nefret eder hala gelmiştim. Yapılan transferler, harcanan ve boşa geçen bir ton zaman ve hayal kırıklıkları... Açıkçası Vitor Pereira'nın geçmişi olsun, sportif direktörümüz olsun gerçekten çok ama çok umut vermekte bana. Uzun süreler Fenerbahçe'nin başında kalmasını istiyorum. Başarısızlıklar, talihsizler yaşasa dahi, çok ciddiyim, başarsız olsa dahi. Arsenal taraftarı nasıl yıllarca Arsene Wenger'e sahip çıkıyorsa, bu hocaya bizde aynı değerde yaklaşmalıyız. Evime tekrar dekoder almamın tek sebebi olmuştur kendisi. Yapılan transferler, adı geçen futbolcular bile heyecan verici. Gabriel Barbosa'dan bahsediyoruz, ya O'nuda aldığımızı düşünsenize? En az 3 yıl futbol izleriz. Bakın tekrar ediyorum, futbol izleriz. Gerçekten şu cümleleri bana gecenin 02.00 sıralarında yazdırabiliyorsa, bu bir başarıdır. Güzel günler göreceğiz...
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Mesaj Yetkileri